Mivel a nemzetbiztonsági szolgálatokat a jelek szerint nem tudják ugráltatni, kilépnek a jogszabályokból és a valóságból. És ezzel kiiktatják a kormányon kívüli, komoly védelmi szervezeteket.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Mit lehet várni ettől a hazaáruló hordától ?
peterkelemen
És mindehhez asszisztál az álellenzék és a teljes magyar média.
nyanya001
Mit lehet várni ettől a hazaáruló hordától ?
quadrocopter
Nem vagyok abban biztos, hogy a nemzt.bizt.-i szolgálatokat nem tudják ugráltatni, legfeljebb megtévesztéssel mozgósítják őket, ál-infók alapján, melyek igazolását vagy kizárását kérik a szolgálatoktól, eszközeik felhasználásával!
A szabadon futkározó mocskos rezsim alkalmazkodna a nemz.bizt.-i törvényhez? Ugyan már...a tecnikai eszközük pedig igen széles körű.

Nincs is annál szebb, mint amikor E-onos matricázott furgonnal és E-onos overálban nyüzsögnek egy település egy utcájában, miközben senki nem tud a környéken arról, hogy valami olyan probléma lenne, amihez kell az E-onos-gárda!
Na, ekkor tesznek be, vagy vesznek ki valami kütyüt és kell az álca.
Lepényleső
...de csak neki van csónakja,ladikja,yacht-ja,a többi csak a vizet tapossa,van ki közben alulról a
hajótestet nyalja,azonban az is csak a rokonoknak,haveroknak fenntartva?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.