Orbán Viktor megvásárolta az MSZP vezetését Soros György szerint. Az üzletember a davosi világgazdasági fórumon beszélt arról, hogy a miniszterelnök szerinte lefizette a szocialista vezetőket és a Fidesznek kémei vannak a feltörekvő kispártokban is.

Címlapkép: Youtube/Echo Televízió

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@fergeteg: Az orban takarodj fog duborogni, nem a fideSS
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@csipetke: Honnan tudod milyen agyam lesz majd 87 évesen? :-))
Rockxy
Arról persze hallgat sgyuribá, hogy az ő gazdája, a rót csild família akkora maffiaállamot szervezett maga köré, hogy végigbombázta már a fél világot, embermilliók életét tönkretéve.
És akkor még nem beszéltünk az amerikai veterán harcos idegroncsokról és azokról az amerikai fiatalokról, akik miattuk haltak meg. Ez a nagy cionista álom!
Ugye, milyen szívderítő? :)
Na, ezt nézd meg:
drive.google.com/file/d/0B7xEKIi8scp5UWtFeUtEY1BnNDA/view?usp=sharing
csipetke
@division: Már ha egyáltalán megéred,épp most olvastam itt egy cikkben,hogy a férfiak átlagéletkora Mo.-on 76 év.
division
@csipetke: Ez így is van, sőt örülhet az ember ha ennyit megér viszonylag egészségben.
Lackó50
Valóban ott vannak minden pártban és nem csak kémkedéssel foglalkoznak, hanem elég komoly aknamunkát végeznek, hogy párton belül megosszák az embereket. Így az "oszd meg és uralkodj " elve alapján szét bombázta az MSZP-t is és a többi pártban is mindent elkövetnek azért, hogy minél kisebb pártokat hozzanak létre, amik már szóba se állnak egymással. Kicsit félre tennék az ellenségeskedést, akkor símán ráverhetnének a FIDESZre. Pártokon belül megvannak azok a "tanácsadók" akik még a közös jelölt állításban is találnak kifogásokat, nehogy erősebben tudjanak fellépni. Sajnos ezek a pénzéhes hülyék annyira nem politikusok, hogy ezt józanul átlássák, mert nekik csak az a fontos, hogy annyi szavazatuk legyen, hogy a zsíros kis fizetésüket hazavigyék.
kukac50
Orbán és bandája mindenre képes a hatalma megőrzéséért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.