Meghalt egy magyarországi munkás az új komáromi Duna-híd építkezésénél – adta hírül a Bumm.sk szlovákiai magyar hírportál. A haláleset szlovák oldalon történt, de mivel a híd kivitelezését száz százalékban magyar, tehát külföldi vállalkozó végzi, a szlovák munkavédelmi felügyeletnek nincs joghatósága eljárni, és az esetleges szabálytalanságokért büntetést kiszabni. Az átkelőt a Mészáros és Mészáros Kft., valamint a Hídépítő Zrt. konzorciuma építi, ezért az eset részletei felől mind a felcsúti polgármester cégénél, mind pedig a projekt kommunikációjáért felelős állami cégnél, a Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztő Zrt.-nél (NIF) érdeklődtünk. Révkomáromi rendőrségi forrásból származó információink szerint a munkás infarktust kapott, ami persze nem oldja meg a kérdést, hogy ki a felelős a körülmények kivizsgálásáért. Egy lapunknak névtelenül nyilatkozó munkavédelmi szakértő álláspontja az ügyben az, hogy mivel magyar alvállalkozó alkalmazottja az áldozat, a cég által megnevezett...

Forrás: helyivalasz.hu
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Mi lesz itt még a kínai vasút építésénél?
Halnak az emberek az egészségügy miatt, a munkavédelmi hiányosság miatt - sebaj, a sok millió ember úgyis újraválasztja őket megint.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Ezeknél EGY, KÉT EMBERÉLET nem ügy!
.
Hiszen a FELCSÚTI JUHÁSZ élete teljében, miután politizálásra adta a fejét, mindig kísérte valaki, aztán egyszer csak BUMM!
.
Aztán a Welt-2000 nem akarta eladni az NFÜ valamijét, hosszas macera után PÉNTEKEN ALÁÍRTA A SZERZŐDÉST, és másnap elhúnyt, stb. stb.
.
Oszt az Olajügyeknek is "voltak" áldozatai, és ki tudja még kik lettek ÁLDOZATAI ennek a FURA DEMOKRÁCIÁNAK!
Dr plágium
Magyarra fordítva, senki sem ellenőrzi/ellenőrizheti a munkavédelmi előírások betartását.
Sámannus
A hűbéres társadalomban az első éjszaka joga sem ritka. Má az oviba is politizálni kell.
Ha muszkának ez az érdeke ölhet is?
görbetükör
Mi lesz itt még a kínai vasút építésénél?
Halnak az emberek az egészségügy miatt, a munkavédelmi hiányosság miatt - sebaj, a sok millió ember úgyis újraválasztja őket megint.
kokopelli
...csak nem éhbéres nem bejelentett "migráncs" volt? Egy biztos,hogy
nem letelepedési kötvényes! ;--))
peterkelemen
Orbánéknak népirtásért is felelniük kell!
Eladott Ország
Váradi András (a kis juhász) halálos „balesete” ügyében sem engedtek nyomozni! „Akad az országban olyan földdarab, ahol nem a szlovákiai, hanem a magyarországi törvények vannak érvényben” – kezdi révkomáromi riportját a szlovák Joj hírtelevízió. Már az is érdekes, hogy voltak a hídra olcsóbb ajánlatok is, egy szlovák–olasz konzorcium 4,9 milliárddal kedvezőbb ajánlatot tett.mno.hu/data/cikkek/2442/24429/cikk-2442995/image_fit_800x10000.png
mno.hu/data/cikkek/2442/24429/cikk-2442995/image_1__fit_800x10000.png
mno.hu/data/cikkek/2442/24429/cikk-2442995/image_3__fit_800x10000.png
A Nyitrai Munkabiztonsági Felügyelőség igazgatója a tévének úgy nyilatkozott: azt tapasztalták, a felvonulási területen találtak olyan mobil bódét, amely nem volt leföldelve, hibás volt egyes villanyvezetékek érintésvédelme, egy árok pedig nem volt lefedve, így bárki beleeshetett.
csipetke
...és ha minden annyira patyolattiszta,miért nem engedik eljárni a hatóságokat?
Sámannus
@peterkelemen: A magyarok migrációra kényszerítéséért még ők is lakolni fognak.
lampa laz
Majd jön hústorony sziszi és előadja a székely csürdöngölőst, h soros miatt vót ez is..
Mézike
@Csizmás Kond: Mi vót mi vót? hát mi lenne, cikk...:-)
Csizmás Kond
@Mézike: ...aztgondoltam gyászjelentő...
cikicakk55
Láttátok Mészáros pofáját a Mézike által felrakott linken? Pont olyan,mint ha azt mondaná,hogy Hú a fenébe!!! Most éppen melyik cégemnél is vagyok?
Majd az üzemorvos asszisztensnőjét lecsukják,mert az EKG készítésénél,az alkalmi vizsgálatnál nem volt jól megcsinálva a vizsgálat. Az egyik tappancs rossz helyen volt és így nem azt a lüktetést mutatta amit a szívnek kellett volna mutatni. Lölő nem tehet róla,hogy 61 évesen ilyen munkát végez egy szívbeteg ember.Orbán mindenkit akit csak lehetett,vissza vezetett a munka világába a rokkant nyugdíjból. Csak azoknak 30-nál több a száma,akikről én tudok,hogy a rokkantságit elvették tőle,elment közhasznúra,mert máshová betegen nem vették fel és akkor halt meg.Nem feltétlen munka közben ,de ha békén hagyják és akkor fekszik,vagy ül le,mikor éppen úgy érzi,még ma is élnének..
Mézike
@Csizmás Kond: rekviem egy halottért...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.