Kora délután egy fiatal lány zuhant a mélybe az egyik több mint negyven méter magas, tizenöt emeletes panelház tetejéről.

A rendőrök a hátizsákját a tizennegyedik emeleti lépcsőfordulóban találták meg az irataival együtt, a ház gondnoka azt mondta, nem ismerte a gyereket.

„Egy fővárosi elitgimná­ziumba járt nyelvi előkészítős osztályba. Most szeptemberben kezdte a nulladik évet.

Visszahúzódó volt, de eleinte semmi gond nem volt vele. Aztán az osztálytársai zrikálni kezdték, majd durván kiközösítették. Nem volt olyan tehetős a családja, mint a társaié, ezért is sokat bántották”

– állította a Bors egyik forrása. A Bors úgy tudja, a lány éppen a 15. születésnapja előtt egy nappal vetett véget az életének.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! 

Címlapkép: Pixabay/Counselling

(Bors)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Na hol vannak ilyenkor a zaklatókat védelmező humanisták? Ja ilyenkor mélyen kussolnak. Holott a zaklatókat kellene a mélybe vetni és azoknak a szüleit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moareka
@human: nagyon ritka a jó szülő- gyerek viszony. Ilyen esetekben dominálóbb a társak viselkedése, mint a felnőtt ember bármilyen hozzáállása...Itt mindenki hibás...
A családomban egyik gyerek a budai elit iskolát önállóan hagyta ott, és keresett magának másikat, mert, mint mondta, ő nem tud naponta húsz ezresekkel a zsebében iskolába járni...
...és ez csak rosszabb lesz...
Fradigege
A kislány apja helyében, egyesével vadásznám le a cukizsírgazdag hülye gyerekek faterjait.Aztán menne ott is a bőgés.
Sziszifusz
Nagyon szomorú amikor egy ember eldobja az életét, főképp amikor ezt egy ilyen fiatal lány teszi azt. Minden együttérzésem a családjáé, szegényke most már nyugodjon békében.

Azok a gyerekek aki halálba cikizték szerencsétlen kislányt nagyon mélyen elgondolkodhatnak arról, hogy milyen gonoszok voltak.
Ismerve az utóbbi években létrejött újgazdag emberek mentalitását lehet, hogy ere kicsi az esély.
Sajnos az efféle kiközösítő, lenéző magatartás általánossá vált. Mert: "mindenki annyit ér amennyije van".
Levendula
"...Az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije az annyit is ér. Azt gondolom, aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér. Ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem egyébként” – fejtette ki Lázár János."
Cicamama55
Az újságcikk írója kitől gyűjthette ezeket az információkat? Ha valóban igazak ezek az előzmények, az illetőnek érzékelnie kellett volna a krízist, tennie kellett volna ellene!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.