Békét és szabadságot az iskolákban! Csupán ennyit szeretne elérni a Tanítanék Mozgalom. S mivel ebben a kormányzat már évek óta nem partner, ezért az okatásügyben uralkodó önkény ellen vasárnap délután 3 órára tüntetést szerveznek a budapesti Kossuth térre. Facebook oldalukon azt írják: „Tanárok és diákok, szülők, állampolgárok, idősek és fiatalok. Civilek és szakszervezetek, hivatalosan és hívatlanul. Szakértők és laikusok, pedagógusok, technikai dolgozók, megalázottak és megcsúfoltak. Mi mind. Békét akarunk! Elég volt az iskolák militarizálásából, a hazug propagandából, gyermekeink lelkének mérgezéséből. Szabadságot akarunk! Elég volt a megfélemlítésből, az előre gyártott válaszokból, a tiltásokból, a korszerűtlen és megterhelő iskolákból, gyermekeink szellemének megrontásából. TALÁLKOZZUNK JANUÁR 28-ÁN, ÉS MOZDULJUNK MEG GYERMEKEINK JÖVŐJÉÉRT ÉS JELENÉÉRT!”

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Már épp itt lenne az ideje! Tiltakozni, tüntetni, sztrájkolni és harcolni kell nem csak szavakkal, de fizikailag is. Ez minen demokrata kötelessége egy diktatúrában.
peterkelemen
Már épp itt lenne az ideje! Tiltakozni, tüntetni, sztrájkolni és harcolni kell nem csak szavakkal, de fizikailag is. Ez minen demokrata kötelessége egy diktatúrában.
Peller Anikó
Békét akartok? Akkor menjetek haza.

Mert a rengeteg stadiom azoknak épül akik nem akarnak békét.
quadrocopter
Helyes! Ne hagyjátok nyugton a rezsimet, a Geci semmitől nem tart annyira, mint a tömegmegmozdulásoktól!
peterkelemen
@quadrocopter: Megyek én is és a környezetemben élők is. Elég volt Orbánék hazugságaiból, népnyúzásaiból. Addig kell ütni-verni őket több fronton amíg meg nem döglenek.
kokopelli
@peterkelemen: mivel a kormány olyan kemény mint a metál:
" Addig üssétek a vasat amig meleg!"
koszpeko
Hajrá diákok!
Majd lesz Soros ügynöközés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.