Kampányolás tekintetében erős napot zártak a kormány- és az ellenzéki pártok is szombaton.

A Fidesz minden valamirevaló riválisának odapörkölt a párt kommunikációs igazgatója
Fotó: Mohai Balázs/MTI

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója sorra reagált az ellenzéki megnyilvánulásokra.

Gyurcsányék is megkapták a magukét

A DK sajtótájékoztatójára válaszul azt közölte:

a "Stop Soros" törvénycsomag a társadalmi egyeztetést követően néhány hét múlva a parlament elé kerül. Nem meglepő, hogy a "Gyurcsány-párt" az elsők között szólal meg ellene, hiszen a DK nyíltan bevándorláspárti, kvótapárti és a Soros-hálózattal együtt a bevándorlás megszervezésében érdekelt

- fogalmazott.

Ennek előzménye, hogy Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöket azt mondta:

Az elmúlt hónapokban több szó esett Soros Györgyről, mint a magyar munkásokról. Egy közhatalom nélküli ember lett a kormány ellenfele, nem az embereket körülvevő nyomorúság.

Úgy fogalmazott: nem védi Soros Györgyöt, de azt kétségtelennek tartja, hogy egy "istenverte manipuláció rettenetes hazugságával állunk szemben".

Vona: a Jobbiknak van egyedüli reális forgatókönyve a kormányváltásra


Vona Gábor mintegy egyórás beszédében hét területen szorgalmazott történelmi fordulatot: a biztonságban, a demokráciában, a korrupció felszámolásában, a versenyképességben, az elvándorlás megállításában, a nemzetközi presztízsben és a társadalmi összefogásban.

A Jobbik elnöke azt is mondta: miközben a kormány azt hangoztatta, hogy migránsmentes övezetté teszi Magyarországot, 2300 menekültet telepített be és hazugságokkal próbálja ezt magyarázni.

Azt is megfogalmazta, pártja a nemzetközi egyezmények megtartásával, "szépen csendben, hírverés nélkül, de annál határozottabban megvédi Magyarországot a migrációtól, a terrorizmustól és a kvótáktól". A kerítés is állni fog – erősítette meg, felvetve, hogy más határszakaszokon is meg kell építeni és önálló határőrséggel védeni.

Egyúttal elszámoltatást ígért a letelepedési kötvények ügyében, és azt vetette fel: azok fizessék vissza a konstrukcióban kapott pénzt és kamatait, akik részt vettek a "mocskos üzletágban".

Vona Gábor és pártja, a Jobbik a pénzért és a hatalomért mindenre képes

- reagált HidvéghiBalázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-nek a Jobbik-elnök szombati évértékelőjére.

A kormánypárti politikus úgy fogalmazott: a Jobbikban valaha azt mondták magukról, hogy nemzeti politikát folytatnak, nemzeti radikalizmust ígértek. Ehelyett most kiderült, hogy Vona Gábor "külföldre járkált, és ott az iszlámot és Allahot dicsőítette" – mondta.

"Szerintem ez önmagáért beszél, egy abszolút megbízhatatlan politikusról és politikai erőről van szó"

- jelentette ki Hidvéghi Balázs, aki szerint ez kiderült akkor is, amikor a bevándorlás és a "Soros-terv" elleni küzdelemben sem lehetett rájuk számítani.

"Karácsony Gergely köpönyegforgató"

Karácsony Gergely köpönyegforgató, alig tudja követni bárki is, hogy valójában milyen hazát szeretne – közölte Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Párbeszéd és az MSZP miniszterelnök-jelöltjének szombati nyilatkozatára közleményben reagálva.

Karácsony Gergely, aki a Párbeszéd társelnöke is egyben, a Párbeszéd szombati taggyűlésén úgy nyilatkozott, hogy a Párbeszéd és az MSZP egyaránt olyan közös hazát szeretne, amelynek legfontosabb pillére az együttműködés.

A Fidesz kommunikációs igazgatója úgy fogalmazott:

Karácsony Gergely "lassan már minden baloldali pártot megjárt és mindenkivel lepaktált".

Az SZDSZ köreiben kezdte, aztán az LMP-ben folytatta, támogatta Bajnai Gordont is, majd hátat fordított az LMP-nek és a Párbeszédben kötött ki – írta.

Miközben korábban

"azt mondta, hogy utálja a szocikat és Gyurcsányt is csak Unicummal hajlandó elviselni, most meg az MSZP-vel paktált le, a szocialisták arca lett, aki Gyurcsánynak is oszt lapokat"

- tette hozzá Hidvéghi Balázs.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Magyarra fordítva: ,,,,,,,,,Orbán Viktor és pártja, a Fidesz a pénzért és a hatalomért mindenre képes!!!,,,,,,,,
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
"A Jobbik elnöke azt is mondta: miközben a kormány azt hangoztatta, hogy migránsmentes övezetté teszi Magyarországot, 2300 menekültet telepített be és hazugságokkal próbálja ezt magyarázni."
Ezt a mondatot mondja az a vona ,aki Allahozik a törököknek??? Kedves Jobbik tagság,ébresztő...vagy a mentét lecserélitek lófarokra?
Yoda69
A fideSS barmilyen nyilatkozata hazug es hiteltelen.
Ok voltak azok akik 1300 kvota migranst beengedtek holott ennek Pont az ellenkezojet mantraztak sok szaz milliardert az adofizetok penzebol. De ami ennel is rosszabb tobb mint 20000 penzes migranst is beengedtek akik kozott bunozok es felteteles terroristak is vannak.
Es akkor meg Ben is beszeltunk a 30.000 ukran migransrol akik a magyar nyugdijakat szipkazzak le csak azert hogy szavazatukkal a fideSSt tamogassak.
Ezek utan fideSSes gecik: KUSS
Köb Jani
@Yoda69: Hogy te mennyi mindent tudsz, ami exramentum.
Yoda69
@Köb Jani: Aki nem csak a fideSS median csung az tudja is.
lusta
@szaboria1: Ha már törökök és 150 év. Megy ez, mint az ágyba sz@rás, de senki sem teszi fel a kérdést, ugyan Erdély miért vállalta a török fennhatóságot a magyr királlyal szemben, és Tökölyvel dettó?
Köb Jani
@Yoda69: Az öndicséret mindig bűzlik, így van ez most is veled..Nem csüngeni kell a valóságon, hanem felismerni. Na de aki csak a médiát ismeri... az a valóságot képtelen felismerni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.