Luxus magángéppel közlekedik Európában Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester és bizalmasa, Szijj László, aki egyébként a milliárdos közbeszerzéseket elnyerő Duna Aszfalt tulajdonosa - írja a 24.hu a Célpont pénteki adása alapján.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csak a lényeg sikkadt el

A derék napi.hu számolt be a célpont című műsor és a 24.hu értesüléseiről

Mint a portál írja a „Fény derült Mészáros Lőrinc titkolt magángépére” című cikkben utánajártak annak a luxus-magángépnek, amivel a derék Lolo-t és barátait látták gyakorta utazgatni.
Ahogy az lenni szokott – így volt ez a Toncsi helikopterezése kapcsán is és annak idején Őfenesége biztonsági autója esetében is – sok mindenről szó van csak egy meghatározó dologról nincs. Igen arról, hogy az ilyen „ajándékok” adókötelesek, sőt egyértelműen a vagyon-nyilatkozatban is szerepeltetni kellene őket.
Ennek elmaradása tisztességes országokban igen komoly következményekkel jár. Egy francia államtitkárnak le kellett mondania mert néhány napig a gyermekkori barátjától, aki mellékesen a sógora is, kölcsönkapott járművel közlekedett! =))
bakegya
Na hát akkor pontosan ki lehet mutatni hány milliárdot -és milliárdos jó barátját röpteti ORBÁN vicctor ide -oda és mikor:HAJRÁ ERRE A LUXUSMÉSZÁROSOKRA IS MAGYAROK!-lehet népszavazni ,konzultálni...ki engedheti ezt meg magának egy ekkora országban!?-és mibű???
desiro
Vastag bőr van a pofájukon. A Kóka helikopterezése mekkora port kavart a fityszarosok körében, bezzeg most kussolnak.
Lehet, hogy még tart az eligazítás a Lendvay utcában?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.