Kevés pusztítóbb téma van két és fél hónappal a választások előtt. Bojkott ugyanis nem lesz. “Az ellenzéki nyilvánosság időről időre feldobja a választások bojkottálásának gondolatát. A minap Hont András publicista tette közzé „utolsó szavait” a bojkottról mint az egyetlen észszerű lehetőségről. Vannak, akik egyetértenek vele, vannak, akik vitáznak. És vannak, akik nagyon örülnek, hogy az ellenzék megmondóembereit ez a kérdés tartja izgalomban. Őket leginkább a Fidesz környékén találjuk. Remek elméleti vitát lehet folytatni a bojkottról, de a gyakorlatban – két és fél hónappal a választások előtt – kevés pusztítóbb téma van ennél. Bojkott ugyanis nem lesz. Kár ragozni a pró és kontra érveket. (…) Annyi „haszna” van, hogy elültetheti az ellenzéki szavazó fejében a gondolatot, hogy a részvételtől való tartózkodás megfontolandó opció. Rosszabb esetben megfontolhatja, sőt gyakorolhatja is ezt a tartózkodást. A Fidesz túlhatalma történetesen a szavazófülkékben keletkezett, és...

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Szereintem ezt a bojkottot azért lengették be,mert nagyon jól érzik ellenzéki oldalon hogy lanyha az érdeklődés,köszönve a hülye hozzáállásuknak...Így majd lehet azt mondani hogy "fényes" gyözelem,mert milyen kevesen mentek el választani.
Az már más kérdés,hogy a bojkottal csak orbánt betonozzák be további 4 évre,mert az agyhalott fidesznyik talán már előző este odatáborozik a szavazókőrhöz hogy elsőnek húzza be az ikszét!
Kíváncsi leszek,melyik ellenzéki párt kommunikálja le először,hogy ilyen csaló rendszert nem lehet választásokkal megbuktatni,csak az utcán!!! megszólította valaki a dohányosokat??? A fél ország pöfékel,nekik jócskán keresztbetett a paraszt csúti.. gazdákat hívta valaki,hogy rendbetegyék a sérelmeiket???szinte nincs olyan társadalmi réteg akibe ne rúgtak volna bele,..és akkor ellenzéki majmok ti a soros-stoppon lovagoltok?? Úgy hogy a magyar lakosság zöme nem akar afrikai csürhét maga köré!Nos ezért ,nagy összegbe lefogadnám hogy csúfos vereség lesz a vége...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.