Titokban tartott kongresszust a Fidesznek kampányoló Lungo Drom Jászberényben. A fideszes országgyűlési képviselő, Farkas Flórián által vezetett cigány szervezet összejöveteléről párttársa, a térség képviselője, Pócs János posztolt a Facebookon, de az eseményt korábban sehol nem hirdették meg.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Farkast a legtöbb cigány utálja.Valószínűleg abból a pénzből(1.6 milliárd ft),ami a cigányok felzárkóztatására lett volna hivatott,él nagylábon,miközben a romák nagyrésze nyomorog.Az a cigány,aki az orránál tovább lát,annak nem kell a fidesz..
bencemacska
És saját magát nem utálja?
Pedig azzal kellene kezdeni a sort és a mentorával folytatni!
Similis simili gaudet!
Köznépi fordításban: a simlis a simlissel azonosul!
cikicakk55
A cigányok normálisabb része már átlát a szitán.Szerencsére Ők vannak többen,őket már nem tudja Farkas Flóri megvezetni. Remélem azóta azt is megtudták a roma Magyar emberek is,hogy a csuti diktátor már 2015-ben beengedte a 3000 migránst+ 20.000 teljesen ismeretlen eredetű és állampolgárságú embernek adtak el letelepedési kötvényt. A cigányok életét pont Orbán és Farkas nehezíti meg a legjobban.Orbánnak egyáltalán nincs rájuk szüksége,csak 4 évenként. Ilyenkor van tüzifa osztogatás,van krumpli,pörkölt főzés,meg 1000ft ha lefényképezik az aláírt szavazó cédulát a fülkében. A többi időszakban magasról sz..k rájuk,hogy mi van velük.Sajnos ezt lehet is látni,hisz még mindig sokkal több a nyomorgó és a bűnözésből élő cigány,mint azok akiknek sikerült kitörni abból a nyomorból.Azok sem Orbán és Farkas segítségével érték el,hogy normális,becsületes életet élhetnek,hanem a saját akaraterejüknek és a meg nem alkuvásuknak.Sajnos még azoknak is nehezebb az életük az átlag emberénél,akik azért dolgoznak és becsületesen próbálnak élni,mert az emberekben benne van,hogy ha cigány akkor az csak bűnöző lehet. A munkaadók is elküldik őket,ha látszik rajtuk a származásuk. Sokkal nehezebb nekik munkát találni,mint a Magyarnak,pedig állítólag munkaerőhiány van.Amelyik cigány akar,az tud is dolgozni,sokan még jobban is mint a Magyarok,mert nekik sokkal jobban kell bizonyítaniuk,elvárják tőlük.
quadrocopter
Úgy tudja az "irigylik a sikereit" hogy körözik...ezért volt konspirált találkozó a tezsvírekkel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.