A főközszolga úgy ítéli meg, hogy nem tartozik rá Mészáros Lőrinc milliárdos polgármester életvitele. Ennyivel intézte el a Fidesz-kommunikáció az ex gázszerelő magángépének tényét. Magángép, vagy Fidesz-gép? - ez nem tisztázott. Tesznek rá! Már írtunk arról, hogy a nemzet zsenije, a gazdasági Gólem luxus-magángéppel repked Európa szerte. A Fidesznek semmi dolga azzal, hogy Mészáros Lőrinc luxus magánrepülőgéppel közlekedik, még akkor sem, ha közpénzből megvalósult beruházásokon gazdagodott meg– állítja a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hidvéghi Balázs szerint nem tartozik rájuk a gázszerelőből lett milliárdos életvitele, akkor sem, ha polgármesteri posztot is betölt. Érdemes figyelmesen végignézni a videót, érdekes információkat rejt:“Mészáros Lőrinc nemcsak fideszes polgármester, hanem egy üzletember is, nagyvállalkozó. Én abban semmi kivetnivalót nem találok, hogy egy nagyvállalkozó adott esetben akár repülőgéppel utazna.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
JÓ akkor lőjük le,ha senkit nem érdekel!!!-engem nagyon irritál,hogy ennek a majomnak ennyi lopott vagyonhoz joga van,míg az én hazámban a fiataloknak munkája,rendes megélhetése,az idős munkában megfáradt polgártársaimnak pedig nyugalma nincsen!-ÉS AKKOR MÉG A SZÉTLOPOTT EURÓPAI UNIÓS FELZÁRKÓZÁSI PÉNZEKRŐL MÉG NEM IS BESZÉLTEM!
Eladott Ország
Miközben a kormány nyolcadik éve kormányzás helyett közpénzből kampányol és tömi a csahosait, hogy azok megfelelő hangerőn üvöltsék le a megmaradt normalitás és józan ész fejét, miközben sehonnai bitangok pár év alatt többezer ember egzisztenciáját biztosító vagyonokat harácsoltak össze maguknak a közösből, a társadalom pereme – a fanatikus hívek ökölbe szorult tájékozatlanságával, vakhitével ellentétben – a túlélésért küzd. Itt, ahol Soros a nemzet ellensége, nem a rablásból, lopásból fakadó nyomorúság. Ahol a milliárdokat sikkasztó erkölcsi hullát a vállára emeli a társadalom akár egyetlen, saját pénzén agymosott tagja, miközben az emberi méltóságáért küzdő nyomorultnak a fejére tapos, ott a holnap is kérdéses, nem csak a mai nap.
Eladott Ország
Mi meg a csúti csüngőhasú kancigány pofájára és bandájára teszünk egy nagyot. A sitten majd felébrednek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.