A kormánypárti agitprop általános amnéziát hirdet, ha Orbán korábbi kijelentéseiről van szó. "Vona Gábor titokban Jemenben járt: Egy Szaddam pénzelte szélsőséges párt rendezvényén szónokolt"; "Vona a könyvét is telerakta iszlámimádattal"; "Újabb leleplezés: Vona Gábor mindig is az iszlám érdekeket képviselte" - napok óta ezeket és ehhez hasonló címeket olvashatunk a kormányzati agitprop olyan kiválóságaiban, mint az Origo, a Ripost vagy a 888.hu.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: cs.n.
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Érdemes a cikket végi olvasni. Hátha megvilágosodnának a nagy fidesz fanok. Ne feledjük Récsőlke meg az ura is haverkodott.
bencemacska
Vona és OV egy polgári körben szövögették álmaikat M.o. jövőjéről.
Mikor Vona Jemenbe utazott OV még vele küldte baráti üdvözletét.
Ám változtak az idők : Már nem Vona a követ!
"Semjén Zsolt magyar miniszterelnök-helyettes és Ali Akbar Salehi, az Iráni Atomenergia-ügyi Szervezet (AEOI) vezetője, iráni alelnök nukleáris együttműködésről ír alá szerződést szombaton – idézi a TehranTimes az iráni hivatal szóvivőjét. Az angol nyelvű lap szerint a két ország illetékes vezetői többször ..."
Most akkor már megint: van jó "komenista". meg jó "iszlámista" meg rossz!?
A lényeg:
"(Jobb felől üt) nekem fütyöl,
(Bal felől üt) s nekem fütyöl:
Elmehetnek." /Arany J./

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.