Mert világnézetemet nem úgy váltogattam az elmúlt évtizedekben, mint más az alsógatyáját. Mert még abban az átkosban sem az ifjúság internacionalista neveléséről írtam, mint az akkori népszabis pártrovatnál buzgólkodó tollnok Bencsik András.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Ha valakit leakarsz hordani egy gerinctelen féregnek, aljas seggnyalónak, hazaárulónak, véresszájú kommunista nácinak, a pöcegödör férgének, egy köpönyegforgató rohadéknak - akkor csak annyit mond az illetőnek: Bencsik.
Eladott Ország
Hát ha valaki, akkor egy ex-MSZMP-s káder, munkásőr, egészen biztosan tudja, mi az a hazaárulás. Ki tudná jobban, mit jelent hazaárulónak lenni, mint az a kitartott senkiházi, aki gazdája karácsonyi interjújának meghekkelését terrorizmusnak nevezte? Ki tudhatja egyáltalán mi a hazaárulás, ha nem az a szellemi papucsállatka, aki szerint a magyar polgárok zöme simán megengedhet magának egy jó kis helikopterezést, ahelyett, hogy irigykedne Rogán Cecíliára? Totális elmebaj és elhülyülés. Miközben naponta azzal döngetik hazafiságtól duzzadó mellüket, hogy a budapestiek támogatják az olimpiát, azt a jogot elvitatják ezektől az emberektől, hogy kifejezzék véleményüket. Már nem csak az a hazaáruló, aki a kormány tetszőleges intézkedése ellen tiltakozik, netán a kormány ellen szavaz, hanem az is, aki egyáltalán lehetőséget szeretne kapni arra, hogy szavazatával véleményt nyilvánítson. Mi lesz a következő? Hogy aki nem a Fideszre szavaz 2018-ban, az hazaáruló? Mert hazafias eleve elrendelés, hogy olimpia kell és a Fidesznek kell örökre hatalomban maradnia?
Bencsik András, te szégyene az emberi evolúciónak! A te erkölcsi és szellemi állapotod önmagában érv amellett, hogy egészséges ember ne akarjon olimpiát. Ha holnap Orbán kitalálná, hogy mégsem jó nekünk az olimpia, te lennél az első, aki elkezdenéd köpködni az olimpiát szorgalmazókat, te írnád alá elsőként azt a kérdőívet. Azzal a szervilis önszorgalommal és buzgósággal, amit te képviselsz, gondolkodásra képes és hajlandó ember nem tud közösséget vállalni. Rossz hír, hogy a te létezésed az ország nyakán taposó velejéig rohadt rendszer működésének tükre. Ami nem a ti szátok íze szerint történik, az hivatalból hazaárulás. Aki nem veletek van, az hazaáruló. Akkor hát én – alulírott hazaáruló – fenyegető, minden jóérzést és normalitást nélkülöző szavaidhoz már csak annyit fűznék hozzá: nem lesz ez mindig így. Ennek a hazaárulózó pusztításnak vége lesz egyszer. Jó, ha tudod, Bencsik!
Eladott Ország
Olvasom, hogy a munkásőrből keresztény vitézzé avanzsált megélhetési véleményformáló, a Fidesz-NER-Békemenet nemzeti háromszög egyik egyenlő oldala, az egykori Népszabadság pártrovatának megboldogult főszerkesztője, a Magyar Demokrata nevű propaganda-lap sztárfirkásza és egyéb, kormányt dicsőítő sajtóorgánumok szolgálatos alkalmi megmondója, azaz a Bencsik András névre hallgató egységsugarú rögmagyar „kiemelkedő színvonalú munkájáért Magyar Érdemrend lovagkereszt polgári tagozat kitüntetést” vehetett át Balog Zoltán minisztertől március 15-e alkalmából. Persze, a magyar kultúra sokmindent kibír, és nem is pofázik vissza. Túlélte Horthyt, Rákosit, Kádárt, Gyurcsányt, és igen nagy valószínűséggel Orbán Viktorék műveletlen, tahó, emiatt frusztrált és agresszív kultúrpolitikai balegyeneseit is túl fogja. E tekintetben Bencsik állami kitüntetése annak a minősíthetetlen és pofátlan cinizmusnak az egyik állomása, amely egy állami kitüntetés meggyalázásával egyenértékű.Nem lenne semmi baj Bencsikkel, ha képességeinek megfelelően, mondjuk a sarki zöldséges stand pultja mögött állva óbégatná ostobaságait bele a vak világba. Nem érdekelne, hogy képtelen a piacról megélni, ezért vagy a mindenkori hatalomba igyekszik örök életre szóló helyet vásárolni magának, vagy a mindenkori hatalom nemi szervét szopja megállás nélkül. Annyi minden nem érdekelne, de hogy egy ilyen szervilis senkiházi állami kitüntetésben részesülhet, az egészen hihetetlen mélységet jelent. Ha Bencsik András munkássága példakép lehet az ifjúság számára – és kétségem nincs afelől, hogy Balog tiszteletes pontosan tudja, kit tüntetett ki -, akkor elveszett ország vagyunk. Egy nyomorult csúszómászóból nem lesz gerinces értékteremtő egy kitüntetéssel, mint ahogy a díj adományozójából sem.
szép új világ
Ha valakit leakarsz hordani egy gerinctelen féregnek, aljas seggnyalónak, hazaárulónak, véresszájú kommunista nácinak, a pöcegödör férgének, egy köpönyegforgató rohadéknak - akkor csak annyit mond az illetőnek: Bencsik.
kokopelli
@quadrocopter: A szép magyar mondás alapján:
"Nem az számít hogy mit mond valaki,hanem hogy ki mondja!"
Példa "ad hoc": egy narancsos udvaribolond ;--))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.