A beruházás kiemelt jellegét jól mutatja a beruházás összege, amely – a zánkai felújítással együtt - 26 milliárd forint, magába foglalva, az egykori úttörőtábor és környezetének teljes körű felújítását, átépítését a mai kor igényeinek megfelelően. Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott, január 25-én ifj. Horváth János állami főépítészt jelenlétében a Somogy Megyei Kormányhivatalban fogadta az Erzsébet táborok a Kárpát-medence Gyermekekért Alapítvány képviseletében Hornyák Tibor főtitkárt. A megbeszélés előzményét képezte, hogy a magyar állam a Fonyódi Gyermektábort az Alapítvány ingyenes tulajdonába adta.

Forrás: kaposvarmost.hu
Feltöltő: Levendula
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
"Leváltották Hornyák Tibort az Erzsébet Táborok Kft. éléről, miután kiderült, hogy a rászoruló gyerekek üdültetéséért felelős hivatalnok a Balaton-part egyik legdrágább szálláshelyét bérelte ki magának, és onnan járt be zánkai munkahelyére.

Október 31-én bejelentették a cégbíróságon, hogy megszüntetik Hornyák Tibor megbízatását, és helyette Ledvényi Csabát nevezik ki az Erzsébet Táborok Kft. új ügyvezetőjének – közölte a 24.hu.

Szintén a portál írta meg Hornyák Tiborról augusztusban, hogy a nyári táboroztatás idején egy Zánka melletti faluban, Monoszlón napi 110 ezer forintos áron bérelt egy úszómedencés házat.

A botrány kirobbanása után több párt felszólította az Emmit, hogy menessze zánkai vezető posztjáról Hornyákot, aki egyszerre volt az egész tábort tulajdonló Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány főtitkára és az üzemeltetést végző Erzsébet Táborok Kft. ügyvezető igazgatója.

Még a Fidesz is kiakadt, Budai Gyula képviselő azt mondta, felháborító és elfogadhatatlan, hogy Hornyák napi 110 ezer forintért bérelt egy luxusvillát."
CsipkeRózsa
Majd ezt is odaadják valakinek ingyen, jó, hogy felújítjuk neki.

Ezek a táborok előbb-utóbb az Orbán turist tulajdonába kerülnek. Ez lesz népünk ajándéka.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.