A Századvég belső felmérései a vártnál jóval magasabb támogatottságot jeleztek az ellenzéki pártnak. Összemosni az ellenzéki pártokat? A másik tömörülés politikusaival és lehetséges szövetségkötésekkel rémisztgetni a szavazókat? Netán a centrális erőtér jegyében játszadozni a számokkal, manipulálni a bizonytalanokat, hogy egyik ellenzéki párt se gyengüljön meg túlságosan, de ne is nőjön túl nagyra? Több, a kormányhoz közeli forrásból is úgy tudjuk, hogy múlt év végén és az idei év elején az LMP-nek a korábbinál lényegesen magasabb, a teljes népesség körében 9-10 százalék körüli támogatottságot mutattak ki.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ha nem volna vilagos, a fide$$ MINDEN ellenzeki part ellen harcot hirdetett, es azert akarjak megvaltoztatni, meg jobban megszigoritani a valasztasi torvenyeket, hogy meg veletlenul se tudjanak a partok osszehangoltan, osszefogottan indulni. (Mondjuk az lmp nem is akar senkivel sem osszefogni).
Tenyleg, nem is ertem, hogy miert ment neki az lmp-nek, hiszen amikor a birak megvalasztasarol volt szo, az lmp olyan keszsegesen szavazott egyutt a futyisszel, akinek nelkuluk nem lett volna meg a szavazati tobbsege, ...:o))
Ezert valoban nem is ertheto, hogy miert is ment neki a futyisz annak a Szel Bernadettnek, aki olyan szepen uldogelt posvanyoson a dilis nemzetvezeto holdudvaraban biodiszletkent, hogy csak na...Mert ott ult, es meg nyilatkozott is, hogy miben ert egyet a posvanyosi szabadegyetemen elhangzott orbitalis baromsagokkal...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
surdilloFUJT
@Béla333: sok a csúsztatott dumád,melyiknek nyomod?fidess,LMP,Jobbik?
Clavigo
@Béla333: Te Beeééjla...te lassan már "" durbincsi " - szintekre süllyedsz.
quadrocopter
Hadházy és Szél nagyon a bögyükben van, mert többnyire bekérdeznek a koszos rezsimnek, amit a Genyó nehezen visel és jól kérdeznek be!
No és mi van Hadházy terhére tett feljelentéssel? Csak azért, hadd röhögjünk már egy rendeset...
papa.49
@Béla333: Sok igazságod van de azért te is tévedsz sokszor !!!
Béla333
@papa.49: 20.24
Nyilván! Senki sem tévedhetetlen! Te sem, én sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.