Németh Szilárd akciózásának a groteszk elemeken túl mélyebb politikai célja van: ellehetetleníteni a kormány parlamenti ellenőrzését. Semmi kétség: Németh Szilárd volt az elmúlt hét embere a magyar politikában. A parlament nemzetbiztonsági bizottságában előadott kivonulós produkciója egyszerre volt szórakoztató és hátborzongató. Elöljáróban fontos megjegyeznem, laza személyes ismeretségünk alapján tisztában vagyok azzal, hogy a Fidesz rezsibiztosként országos hírnévre szert tett alelnöke jóval árnyaltabb gondolkodású személyiség, mint amilyen képet magáról a nyilvánosságnak mutat. Vagyis szerepet játszik, s azt is sejthetjük, ki osztotta rá.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Sziszi, no meg az árnyalt gondolkodás

Ne, már ez még szójátékként is baromság

A derék mno.hu mai vezércikke „ T. Ház bohóca” már címében is sántít. Sőt valójában durva sértés egy szakma irányában. A cikk érdekessége, hogy a derék G-nap óta már mást Szerető, legalább is azt az alfelet már nem, Szabi elmeséli a 98 augusztusi megfigyelési blődlire vonatkozó emlékeit. Meg kell jegyezzem, hogy a „annak valóságtartalmát sohasem sikerült egyértelműen bizonyítani” megfogalmazás igencsak távol van az igazsághoz, lévén semmiféle erre utaló (ne feledjük Őfenesége egyenesen azt hazudta, hogy kézzelfogható bizonyítékai vannak) bizonyíték sem merült fel. Sőt a Legfelsőbb Bíróság egy ítéletében rögzítette, hogy egy ilyen megfigyelésnek nem voltak meg a tárgyi feltételei sem.
Azonban a cikk legbutább megjegyzése, hogy a derék szerző szerint: „ laza személyes ismeretségünk alapján tisztában vagyok azzal, hogy a Fidesz rezsibiztosként országos hírnévre szert tett alelnöke jóval árnyaltabb gondolkodású személyiség, mint amilyen képet magáról a nyilvánosságnak mutat. ”.
Nos túl azon, hogy el tudom képzelni a kapcsolatukat meg kell jegyezzem, hogy Sziszi esetében bármiféle gondolkodásnak nevezhető tevékenységet feltételezni nagyobb fikció, mint az említett megfigyelési baromság. Ami pedig az árnyalt kifejezést illeti esetében legfeljebb szóviccként: „ártól függetlenül elszántan nyal” –ként értelmezhető! =))
namihami
"""jóval árnyaltabb gondolkodású személyiség, mint amilyen képet magáról a nyilvánosságnak mutat. Vagyis szerepet játszik, s azt is sejthetjük, ki osztotta rá."""
Kizártnak tartom, hogy ez a szellemi árvízkárosult ezt szerepként teszi. Ha erre képes lenne, akkor a Laurence Olivier (kogy csak egy nevet említsek) egy közönséges magyar szappanopera-szereplő, vagy kifutófiú se lehetne mellette. Ezt a szintet nem lehet megjátszani, ez már szívből jön.
Csizmás Kond
Azt sem árt figyelembe venni, hogy minden történés, legyen az parlamenti, pártról szóló, vagy bármi, a sajtó egyéni véleményeként jut el hozzánk. Ha a tájékoztatás egyszerű eseménytovábbításként történne,fele ennyi értetlenkedés, ellenségeskedés vagy más vita sem lenne.
namihami
És még annyit:: a bohóc, mint hivatás, az bizony művészet, nem is akármilyen.
És a Sziszi ennek még fényévekkel sincs, lehet, a közelében.
Nessy
@Csizmás Kond: Ez a kivonulós cili - buli egyszerű esemény továbbítás volt véleményem szerint. Az ostobaságot mondó politikus sem a "sajtó egyéni véleménye", hiszen a mikrofonba mondja, amit mond.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.