Jövő csütörtökre ismét összehívja az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságát Molnár Zsolt, a testület szocialista elnöke.

Az ellenzéki politikus hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón azt mondta, a bizottság napirendjén olyan kérdések szerepelnek majd, amelyek a teljes magyar közéletet érintik, segítik a tisztán látást a magyar állampolgároknak.

Kifejtette: a testület előző ülésére nem ment el Orbán Viktor miniszterelnök, hogy bemutassa bizonyítékait a "Soros-terv" létezéséről, és nem sokat tudni az 1300 Magyarországra befogadott emberről sem.

Molnár Zsolt közölte, a nemzetbiztonsági bizottság következő ülésén lehetősége lesz a kormányfőnek, a belügyminiszternek vagy a helyettes államtitkárnak, hogy "megvilágítsa" a titkos befogadás részleteit.

Jövő csütörtökre ismét összehívták a nemzetbiztonsági bizottságot

Szél Bernadett, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának LMP-s tagja a bizottság ülésén a Képviselői Irodaházban 2018. január 25-én. A kormánypárti képviselők távoztak az ülésről, ezért az határozatképtelenné vált. MTI Fotó: Kovács Tamás

Hozzátette: nem lehet tudni arról sem, hogy az egyszerűsített honosítási eljárásban milyen visszaélések történtek.

Nem lehet tisztán látni az azeri számlák, a letelepedési kötvények és a moszkvai vízumgyár ügyében sem – sorolta a szocialista politikus.

Azt mondta, számításai szerint a Fidesz-KDNP mintegy ötvenezer embert – lassan egy csepelnyi külföldit – fogadott be valamilyen eljárás keretében Magyarországra.

Molnár Zsolt elmondta, egyeztetett a testület ellenzéki tagjaival, Mirkóczki Ádámmal (Jobbik) és Szél Bernadettel (LMP), akik támogatják e kérdések kivizsgálását.

Kitért arra, hogy írásbeli kérdéssel fordult a belügyminiszterhez az 1300 befogadott ügyében, így ha Fidesz-KDNP nem engedi megtartani az ülést, így is választ kaphatnak a kérdésekre.

Kérdésre beszámolt arról, hogy pénteken levelet írt Soros Györgynek, azt kérve tőle, adjon választ a nemzeti konzultációban megfogalmazott felvetésekre. Ahogy boszorkányok, úgy a Soros-terv sem létezik – fogalmazott, jelezve, hogy ezt a kérdést szeretné a kampány kezdetéig lezárni.

Rögzítette azt is, Németh Szilárd (Fidesz) nem dönthet arról, ki jelent nemzetbiztonsági kockázatot. Molnár Zsolt azt mondta, amíg ő vezeti a bizottság ülését, Szél Bernadett ott lesz a teremben.

Hangsúlyozta azt is, az MSZP nem támogatja a kötelező befogadási kvótát és nem akarja a határkerítést lebontani.

(MTI)

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
@vladimir putin: 13:11 Szerintem Németh Szilárd! Születési anyakönyv helyett, őstermelői igazolványt kapott!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vladimir putin
@Shikari: Magyarország biztonsága amúgy nem ízlés kérdése,
de elfogadom, hogy neked sokkal jobban tetszik a Szilárd,
Mindanyiunk Szilárdja.
Kiváló ízlésed van.

cdn.blog.hu/b1/b1/image/nemethszilard_kimeredt_szemmel.gif
Béla333
@Shikari: 12.46
Nem te vonultál ki?
Agyad megvan hozzá!
maszk
Én Szél Bernadett helyett jól kicsesznék a csürhével.
Nem mennék el, és akkor majd kiderül, hogy mennyire beborultak a fideszes majmok.

Szél Bernadettnek: Senki normális nem érezné úgy, hogy meghátráltál, és emiatt gyengének tűnsz.
Sokkal inkább kíváncsi mindenki arra, hogy mit fognak nyögve nyelni a mélybuta mélyparaszt mélymagyar fidesznyikesek. Hogy Orbán Buktor még így sem megy el, vagyis NEM TARTJA BE AZ ALAPTÖRVÉNYT (Alkotmányt megcsúfoló fércmunka), az plusz hab a tortán.

Emberek, Orbán Viktor nem tartja be sem a magyar, sem az Uniós, sem a keresztény, sem a lelkiismereti, a sportszerűség, de még betyárbecsület törvényét sem!!!
Akkor neked miért kéne betartanod bármilyen törvényt is!!!???

i.ytimg.com/vi/aRlZkALsiSM/maxresdefault.jpg
maszk
És, ha nem megy el Szél Bernadett (alias Jessica Hyde), akkor csak egy - jogos - kérdés lehet feltenni:

www.rzeczovnik.pl/wp-content/uploads/2016/04/jessicahyde-940x627.jpg
vladimir putin
@Shikari: hát jó, legyenek egyformák, de vajon melyik a nagyobb paraszt?
Perwool
@vladimir putin: 13:11 Szerintem Németh Szilárd! Születési anyakönyv helyett, őstermelői igazolványt kapott!
vladimir putin
@Perwool: véleményem szerinte ez a shikari egy egybites barom.
Nem is csodálom, hogy fideszes.
Szerinted mennyit fizetnek neki?
Perwool
@vladimir putin: Egykutya mondjuk a teljes politikai gárda. De az tény, hogy az Orbán hívők voltak eddig a legrugalmasabbak a nézetek durva változásaival kapcsolatban. Ezeknek mindegy mit hallanak, csak Orbán szájából jöjjön! Vagy a se...éből. Orbán hívőnek lenni nem pártállás, hanem vallás. Logikának helye sincs, a HIT a lényeg. Ehhez képest balosnak, vagy jobbikosnak, esetleg liberális utánzatnak lenni simán csak hülyeség. Orbán az istenük! Orbán szent! Szerintük!
Sose mondta, hogy a tetteit figyeljék, ne azt, amit mond, tekintve, hogy non-stop hazudik.
Sose volt liberális pártvezér.
Sose volt a Liberális Internacionálé alelnöke ( csak 8 éven át.)
Nem mondta soha, "csuhások térdre, imához"!
Sosem volt KISZ vezető, sem besúgó. (az ügynök lista, sehogy sem akar nyilvános lenni pedig 2/3 egy toll vonás lett volna)
Sosem ismerte Sorost és nem volt Soros ösztöndíjas sem...
Szerintem pénz nélkül is hitt hűek!
Nessy
@Perwool: És saját bevallása szerint sohasem hazudott. Csak tudatosan valótlant állit nap, mint nap.
Hellcat
A fidesz kivonulása csak cikusz volt..megfutamodás a magyarázkodás elől...arra hivatkoztak, hogy jajj hát ott a Szél ezért ő tájékoztatja a Sorost ha úgy van...na de kérem nyílt űlés volt...televolt a terem a kibaszott sajtóval...azzal, hogy a fidesz kekeckedik meg szar kifogásokat keres a témában csak azt bizonyítják mekkora kamu az egész amit hangoztatnak.
cikicakk55
@vladimir putin: ma 12:57.
Nagyon tetszik a kép amit felraktál.Ez az emberszabású már alapból is ronda,de azzal a kimeredt szemével,már tényleg egy horror komédia
cikicakk55
@Perwool: Azt kihagytad,hogy sosem volt vagyonos ember!
cikicakk55
Azért ez már tényleg az bizonyítja,hogy pipogya az ellenzék,vagy tökéletesen le van fizetve. Ha teszem fel annak idején Gyurcsány csinált volna olyan dolgokat,mint amit a FideSS megenged magának,már lángba borult volna Magyarország. A FideSS ellenzékben rosszabb volt mint az óriáscsecsemő Észak - Kóreai diktátor.De tényleg! 2006-ban az MSZP volt kormányon,. Mindenki tudta,hogy Orbán_ FideSS műve volt az a puccs féle ami kitört Budapesten. Szerencsére nem végződött vérengzéssel,de nem Orbánon múlt,hogy senkit nem a fekete autó szállított el. Utána még 4 évig volt kormányom az MSZP. Még nem volt átírva a törvénykönyv és az alkotmány! Miért hagyták rá Orbánra a nyílt Politikai garázdálkodást? Miért nem büntettek meg senkit,pedig joguk lett volna,mint országot vezető kormánynak. Most kisebb dolgokért ráuszítja Orbán a NAV-ot az ÁSZT, a TEK-et a rendőrséget arra,aki őt egy kicsit is veszélyezteti.
Cicamama55
Érdemes lenne köztévében, a tegnapi Heti Napló ATV-s riportot leadni, hogy az egész ország lássa és hallja! Janan Mirwais -régóta magyar állampolgár -tényközlését, aki pár éve még még a Fideszes vezetők körében ült, látta el őket is tanácsokkal- megcáfolhatatlan felvételek a bizonyítékai, hogy többek között Kósa Lajossal együtt tárgyaltak!!!Nos Fideszes urak, ezek a tények, Önök egyfolytában hazudnak!
Eladott Ország
Itt nem csak a nemzeti tudatrepedésnek vannak komoly bajai,az egész papagáj kommandó orvosi eset és komoly kezelésre kellene küldeni az egész bagázst! Már azt csinálnak, és mondanak amit akarnak.
Cicamama55
@szép új világ: :))) Nagyon érdekes volt a riport, számomra bizony rengeteg új információt, valós tényt közölt! Csak ajánlani tudom azoknak, akik nem látták!
Lepényleső
Ez az,hittem ott középen az a manézs. Furcsállottam is,hogy a bohóc miképp került a páholyba.
quadrocopter
Helyes! Szopatni kell Zsírtaréjt!

Azonban ha már az 1300-nál tartunk, akkor azt is kérdezzétek meg, hol van az 1000 kopt keresztény?
maszk
Ez az ezer muszlim kiköpött úgy néz ki, mint ezer kopt keresztény.
justhpeter
@quadrocopter: No meg azt is hol van a 20000 kötvényes migráns.
kereső
@Shikari: 12:46, na megint bemutatkoztok. A Nemzetbiztonsági Bizottság, az Országgyűlés állandó bizottsága, melyen keresztül az Alkotmányvédelmi Hivatal ellenőrzést gyakorol a nemzeti szakszolgálatok felett.És szerinted/szerintetek vicc?Ezt gondoljátok Magyarország biztonságáról?, a Magyar országgyűlésről,a Magyar választópolgárokról?Vicc?

És még te mondod magad magyarnak?
kereső
@Shikari: Dehogynem.Semmit nem tiszteltek.A Parlament számotokra csak játszótér, ahol a nem rátok szavazó állampolgárok képviselőit,és ezzel együtt ezeket az állampolgárokat is semmibe veszitek.
lusta
@kereső: A nemzethy inzultációs leveleket visszaküldők a magyarok, míg a maradék 6 millió választó meg nem.
Clavigo
@kereső: @Shikari nem magyar.Csak egy szimpla koszos román,,,magyar nyelvtudással.
kereső
@Clavigo: Tudom,elhangzott itt már többször is. De,hát ő az igazi magyar, a "mélymagyar".Mindig úgy nyiltakozik,mint aki itt él,és libsizik,amikor azt sem tudja, hogy mit mond.
gulyasgyula
@cikicakk55: 16.03.. Azért komoly felelősségre vonás az elmúlt 27-28-éveb nem volt ..Szép nagy szinházi műsort adott elő eddig minden kormány párt ...Az adófizető polgár meg fizetett és tapsolt hozzá ..Most is ez van csak néhány feltörekvő politikus Molnár Zsolt ,Széll berci veszi magát komolyan ..Ezeket a bizotságokat azért találták ki hogy a bizottsági tagok plusz pénzt kapjanak , nem azért mert szükség van rájuk ..NEM DÖNTÖTTEK --- DÖNTENEK ŐK se eddig se ez után SEMMIRŐL ..
gulyasgyula
@gulyasgyula: ,..Így lehet összehozni a képviselő 1.5-2 . milliós fizetést ...
human
Na akkor lássuk, hogy másodjára hogy tudnak kivonulni a fideszesek a nemzetbiztonsági ülésről.
Clavigo
@Perwool: tegnap 13.17. " őstermelőit kapott "".. Szerintem inkább " marhalevelet " :) DDD :) :) Csak valahogy eltüntették a füléből. :) :)DDDD :) :)
kereső
@Shikari: Ha nektek /a fidesznek/ az állampártnak, az ország felnőtt lakosságának 75%-a "sz@rházi kötekedő", ill.azt gondoljátok róla/rólunk, akkor a ez csak engem erősit mindabban,amit a fentiekben irtam.
kereső
@Shikari: Nekem erről más a véleményem.Egy nagyon jól megkomponált "isteni szinjáték" részesei vagyunk-melyben nagyon közrejátszik a "hiúság vására".
Desischado
@Clavigo: Kérlek, ne sértegesd a derék, tisztességes marhákat! Rezsi szilárd egy vérszívó parazita, a bandával együtt.
Kiváncsian várom, hogy megint kivonulnak e. Ezek úgy menekülnek az igazmondás és a felelősségrevonás elől, hogy az már gyalázat! De az igazi gyalázat az, hogy ez a mocsok banda még mindig hatalmon van!
Clavigo
@Perwool: :) :) ugye-ugye...:) :))))DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :)))
kereső
@Shikari: ki a porondmester,ki a bohóc, ki az assztisztencia?
Cicamama55
@Shikari: Aki az igazságra derít fényt, azt miért illeti ilyen jelzőkkel? Én úgy gondolom, pártszínektől függetlenül , aki a hazugságai alá beszorulva, tények, érvek nélkül marad, hogy az "igazát" megvédje, az a szarkeverő, kötekedő, hisz a valótlan állításokkal manipulálni próbálja a tájékozatlan embereket.
kereső
@Shikari: ?.Hol volt itt szó "gazdáról"?Libsiről,meg pláne.Én nem vagyok libsi.Csak másként gondolkodom ,mint Te, és nem tagadom hiszek a hármas jelszóban!,magyarul irom jó?: szabadság,egyenlőség,testvériség!
Cicamama55
@Shikari: Engem akkor tudnának meggyőzni, ha a feltett kérdésekre egyenes válaszokat adnának...Érvelnének, cáfolnának...Látva a Sváby műsorban Janan Mirwaissal készült riportfilmet, nyilvánvalóvá vált, hogy a Szél Bernadettet elutasító Német Szilárd, s vele együtt a Fidesz vezérkara a hazug ebben az ügyben...Régen a Fidesz tanácsadója is volt ez az ember, amiről egy szót nem szóltak, csak szajkózzák a légből kapott gondolatokat..Üres, megfontolatlan mondatokkal nyilatkozó emberek irányítják országunkat. Engem nem érdekel ki milyen pártban van, de az alap, hogy legyen szavahihető, hiteles ember!
Perwool
@Clavigo: "ugye-ugye...:)" Helytelen!-:)
"na ugye" XD
Cicamama55
@Shikari: Őrült nagy tévedés, mert én jobb oldali szavazó voltam mindig, igaz az elején még MDF-s. Éppen ezért hiányolom, s hiányoltam eddig is a kormánypárt részéről az egyenes beszédet! Akartam hinni, de sajnos nem győztek meg!Többször fejtegettem itt az oldalon, hogy én abban reménykedtem sokáig, hogy Lázár János vezetésével egy hiteles jobb oldali párt fog megalakulni, hogy kiválnak majd a Fideszből. Nekem ő szimpatikus volt mindig, s hát Kövér László és Áder János is. Semmilyen, még a számára kellemetlen kérdés elől nem zárkózott el Lázár J, mindenki számára érthető válaszokat adott, mindig felkészült, szerte ágazóan tájékozott mindenből! Szinte minden Kormányinfót meghallgattam eddig. Nekem a jelenlegi palettán nincs olyan párt, ami mellett teljes vállszélességgel ki tudnék állni. Sajnos.
Clavigo
@Perwool: :))))))))DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :))))))) .javít."" Na ugye "" !! DDDDDDDDDDDDDDDDD
kukac50
A Fideszesek gyáva patkányok nem mennek el! Nem érdemes olyan pártra szavazni amelyik képtelen a feltett kérdésekre érdemben válaszolni! nem személyeskedni és vissza mutogatni kellene, hanem az egész ország érdekét képviselve válaszolni a kérdésekre!
Minden képviselőnek miniszternek az adó fizetők pénzén élőknek kutya kötelessége minden újságírói és minden média kérdésére válaszolni. A feltett kérdésre normális válasszal!
Most a Fidesz tagjai ha kérdésre kell válaszolni olyan óvodás szinten válaszol,ha így haladnak lassan egymásra öltik a nyelvüket nem a kérdésre válaszolnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.