. A magyar nyelvben a “terhelt” az értelmező szótár szerint: olyan, akit vagy amit valami terhel, illetve akire vagy amire valamilyen terhet raktak; (teherrel) megrakott. Szerintem egy dolog biztosnak látszik a fogalom büntetőjogi tartalmán túl is, nevezetesen az, hogy ha valaki súlyos terheket cipel, akkor azt joggal nevezhetjük terheltnek, ezek közé tartozik a magyar legfőbb ügyész is.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
És van az agyilag terhelt, magyarul zokni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Szerintem a maffia ügyészén nem lehet számon kérni azt, hogy védi a maffiát.Ott sikált ő már akkor is, amikor a Fidesz az MDF-el vállvetve lenyúlta az első milliárdokat az államtól kapott ingatlanok eladásával. Ott serénykedett akkor is, amikor a legokosabb Lajos, az azóta ellenséggé vált Simicska aktívan segédkezett Orbán apuka bányatulajdonossá okosodásában (köszönhetően a párt székház eladásából származó összeg villámgyors eltüntetésének bizonyos Josip Tot, Kaya Ibrahim, Ezüsthajó kft. és hasonló, azóta elfeledett nevek segítségével), ott zizegett Polt elvtárs az első perctől kezdve és ott zizeg most is.Csak az fáj neki, ha fideszesnek nevezik. Én meg nagyon remélem, hogy hamarosan változni fog a helyzet. Hiszek abban, hogy rövid időn belül senki nem fogja fideszesnek nevezni ezt a csodálatos embert, hanem annak nevezik, amire rászolgált. Vádlottnak.
Eladott Ország
Egyéb frontokon is meg lehet nyugodni afelől, hogy minden rendben van. Az ELTE ellenállása ellenére is professzorrá ütötte Polt Péter elsikálóművészt Káder János államelnök alakú biodíszlet Balog Zoltán betanított esztergályosból lett pap és miniszter javaslatára; Tállai elvtárs benzinár-csökkentésének ügyében pedig Polt Professzor Péter elsikálóművész hivatala elutasította a feljelentést, mivel szerintük a NAV elnöke a köz érdekében járt el.Amíg Magyarország legfőbb ügyésze ellenzéki politikusokat perelget a törvényesség betartatása helyett, amíg pénzben is mérhető sérelemdíjakat követel a havi több milliós családi bevétel mellé (ha Poltné a Nemzeti Banknál, a maga 5 milliójával nőként nem kereshet többet férjénél, mert nem az a dolga, akkor képzeljül el, mennyit kereshetnek kettecskén) csak azért mert szóvá teszi, hogy a Quaestor-botrány kapcsán a Polt-lány bizony Tarsoly Csaba titkárának élettársa, és ez érdekes lehet, addig miről beszélünk?
Eladott Ország
@Apatszerek: Ha mindent rájuk hagyunk, legközelebb a pofánkba is szarnak. Remélem az ellenzék is észrevette, hogy csak biodíszlet a diktatúrában, ha nem ,előbb -utóbb kiforrja magát a népfelkelés.
maszk
Polt Péter MINDEN Európai Uniós országban már régen le lenne váltva, és börtönben rohadna évek óta!
Csak itt Bukóland-ben, ebben a kaffkai szellemvasutas fideszes baráti körben létezhet még egy KÖZTÖRVÉNYES BŰNÖZŐ főügyészként...

EGY KÖZTÖRVÉNYES BŰNÖZŐ A FŐÜGYÉSZ, BASZD MEG !!!

Ilyen még Olaszországban, a maffia hazájában sincs!
Milyen világ ez, azt a beteg jó kurva életbe már!
Apatszerek
@maszk: Ez mind ami az országban történik a töketlen ellenzékek együttes bűne, mind a parlamentből - a parlamentbe jutásért küzd, választás elüt mind tudja mit , hogyan kell csinálni elméletben. Gyakorlatban mindegyik kivétel nélkül, született bűnöző vagy azzá vált maffiózó.. Normál kétkezi dolgozó ilyen politika csinált tolvaj bandába, még gondolatban sem vágyik, nem ,hogy képviselő legyen... valamely ideológia által vezérelt tolvaj pártnak. A nemzeti bűnözők köre... most küzd pártjának, magának képviselői címének elnyeréséért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.