Szatmáry Kristóf sajtóközleményben reagált a 24.hu-n megjelenő cikkre, mely az alábbiakat fogalmazta meg: “Két hete azt állította a kereskedelempolitikáért felelős miniszteri biztos, hogy cége törvényesen és szabályosan működik. Ezt azonban vásárlók beszámolói és a mi tapasztalataink is cáfolják. Ott jártunkkor többször nem adtak nyugtát a családi cég zöldséges üzletében, ez pedig bevételeltitkolásra ad lehetőséget, amivel az adó egy részét is elkerülhetik. Szatmáry Kristóf nyomatékosan felszólított minket az ügyvédjén keresztül, hogy ne írjunk az ügyről.” Szatmáry Kristóf sajtóközleményét alább közöljük.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Gondolom, Vajdának volt annyi esze, hogy nem bizonyítékok nélkül vádaskodott, hisz a hordatag még akkor is hazudik, ha szembesítik a tényekkel!
Equus
vitéz kis- és nagyszatmári Szathmáry Kristóf hazudik. A tolvaj felszólítja a meglopottat, h igazolja a lopott tárgy tulajdonjogát...
Elég két tanú, akik bizonyítják: nem volt számlaadás.

Kristófka!
Ezt hívják cumifának és alászaladtál, pedig a ti módszeretek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.