Ez a diktatúra a végső formáját még el sem nyerte, csak most formálódik, így teljesen érthetetlen azok naivitása, akik elhiszik a hazugságot maguknak vagy másoknak, hogy ezt a fasiszta rezsimet demokratikus úton, választásokon le lehet váltani. Ezek még a saját ellenzéküket is maguk állítják ki, ők tartják el, ők irányítják. Akik ezen kívül vannak, azok a nemzet ellenségei, akik nemhogy hatalomra nem juthatnak, de a szabadlábon való maradásuk csak a rendszer kegye lesz, hogy a “demokrácia” hamis látszata megmaradjon... Teljes cikk itt olvasható >> https://nepszava.us/orban-terv-akit-lehet-megvenni-a-tobbit-kinyirni/

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbán aljas diktatúráját nem lehet csaló választásokon megbuktatni, akik ebbe a tévhitbe ringatják magukat tévednek és ezért súlyos árat fognak fizetni a későbbiek során, mert ez a diktatúra bizony utána bármikor átmehet kemény diktatúrába.
Borsodi
Ez a Magyar valóság! Már érezhető jelei vannak!@peterkelemen: Úgy is lesz ahogy mondod!
karma1
Sajnos, minden allitas igaz, amit a cikkben leirtak, de miert csak egy szerkesztosegi cikkre futotta? Senki nem merte szemely szerint vallalni ezt a tartalmat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.