CSAK AZ UTOLSÓ MONDATA MIATT TETTEM FEL Az emberek kétharmada úgy gondolja, hogy Soros György Pártja nem nyerhet a tavaszi választáson. Habár nem is indul ilyen politikai párt, a A Policy Agenda közvéleménykutatásban tette fel ezt a kérdést. ... Ceglédi Zoltán politológus viszont kritizálta a Policy Agenda felmérését. Szerinte ugyanis a pontos eredmény érdekében a kérdések között szerepelnie kellett volna annak is, hogy egyáltalán van-e ilyen párt és hogyha van, akkor indul-e a választáson.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nos a helyzet az, hogy ez a szerencsétlen barom azt találta mondani/írni, hogy "Ön szerint a Télapó egy egészen pici kéményen is be tud mászni?
1. Igen 2. Nem 3. Nem a kéményen közlekedik 4. Nem tudom
Na, melyiket választod?
Az a helyzet, hogy nincs olyan kutatás, amelyik alapján kijelenthető, hogy azt gondolja „az emberek” kétharmada, hogy Soros Györgynek van pártja, amelyik indul az idei választásokon. Miért vagyok ebben ennyire biztos? Mert a ma körbeszaladt kutatás nem is erre kérdezett rá. "

Meg kell kérdezzem ezt a nagyeszűt (sajnos nem az első alkalom, hogy megcsillogtatja bornírt butaságát) - bár az igazat megvallva az sem zárható ki, hogy Rezsi Sziszit tekinti irányadónak =)) -, hogy van-e tudomása arról, hogy országos kampány folyik TV-ben, rádióban, utcai palkátokon, interneten és még a kocsmákban is, ahol hangsúlyozottan felhívják a figyelmet arra, hogy legyünk óvatosak, mert Mikulások járják a településeket és a kéményen keresztül hatolnak be házainkba! =))
kukac50
Soros György pártja a Fidesz! Ő adott pénzt Orbán tanulására, szerintem már rég megbánta!
Sorosnak nincsen pártja ezt minden normális ember tudja,csak a Fideszesek nem!
Nessy
A fidesz szerint minden ellenzéki párt, és politikus Soros bérenc, Soros kottájából játszik, és mind elárulja a hon - hazát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.