Erkölcsi és politikai felelősség terheli Gyurcsány Ferencet, a Demokratikus Koalíció (DK) elnökét a Czeglédy-ügyben – mondta Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője kedden az M1 aktuális csatornán.

A politikus úgy fogalmazott, hogy

Czeglédy Csaba Gyurcsány Ferenc "strómanja", aki mögött az egyébként egymással veszekedő baloldal feltűnően összezárt.

Egyértelmű, hogy a diákok ki nem fizetett bérét, valamint az áfacsalásból megmaradt pénzt, amit a nyomozók nem találtak meg, az MSZP és a DK kasszájában kell keresni – mondta Budai Gyula.

Kitért arra is, a Magyar Idők – MSZP-s forrásra hivatkozva – keddi számában írt arról, hogy a párt Szombathelyen egyéni országgyűlési képviselőjelöltként indítaná Czeglédy Csabát az áprilisi választásokon. Ez a feltűnő támogatás arra utal, hogy ebben az ügyben "nagyon nagy svindlinek" kell lennie – jegyezte meg a fideszes képviselő.

Budai Gyula a Kossuth rádió 180 perc című műsorában azt mondta, az Altus Portfólió Kft.-vel szemben indított jegybanki piacfelügyeleti eljárás arra utal, hogy a kölcsönügyletek jogszabályba ütköztek, azaz nem tekinthető "baráti kölcsönnek" az Altustól a Human Operatornak adott 200 millió forint.

A politikus kijelentette, ha a gyanú bebizonyosodik, büntetőeljárás kezdeményezhető, ő pedig személyesen is megteszi majd a feljelentést.

Forrás: MTI

Címlapi kép: YouTube

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
mondta ezt egy halottlátó niemand... egy senkiházi, Ráckevéről, a húgyszagú, fillérekért hiteles hely irodából országos pozícióba jutott patkány
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
herczeg0210
Azért meg, hogy Budai te ilyen hülye vagy az Orbánt terheli a felelősség ugye?
Zeta
Hogy is került a jegybankhoz , ki , mi , jelentette fel az Altust? Erről mit tud Budai " úr"?
Mivel jelentették , kivizsgálják. Pont ezt nem vizsgáltatná ki Matolcsy, mint pártatlan Gyurcsányekkal!
evacica
Még mindig nem unja ezt a Gyurcsányozást! Olyan elcsépelt és unalmas, hogy mindenért a Gyurcsány a hibás! Nagyon szegényes ennek a senkiházinak a fantáziája! Orbán talpnyalója!
nezelodo
Már nem is emlékszem pontosan, hogy kinek is fizette ki a tartozását, a mi felcsutkai gazdasági zsenink, aki nem strómanja senkinek?
Eladott Ország
A fideszt meg az ország kirablása terheli. Az elmúlt 25 év legnagyobb megélhetési politikusa, aki életében egy percet nem dolgozott a reálgazdaságban, kikéri magának az élősködést. Eközben gázszerelő strómanjának milliárdok hullanak ki az ingujjából, huszonéves veje pontosan annyi közbeszerzést nyer, amennyin elindul, a „saját lábon álló” lánya meg félévente 15 millióért tanult Svájcban. Értesüléseink szerint Orbán Viktor arcbőrének anyaga iránt már a NASA szakemberei is érdeklődtek a magyar nagykövetségen. Ha ugyanis sikerülne megfejteni a titkot, azzal forradalmasítani lehetne az űrkutatást, hiszen eddig a teflon volt a legellenállóbbnak hitt anyag, amivel az űrsiklók felületét bevonták...
kukac50
Azért,hogy Mészáros Lőrinc 8 év alatt sok milliárdot kapott lopott azért meg a Fideszesek az ügyészség és az igazságszolgáltatást terheli a felelősség!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.