Lázár János úgy látszik semmiből nem tanúl. Annak idején országos felháborodást váltott ki azzal, hogy arról beszélt, hogy akinek semmije sincs az annyit is ér. Hétfőn a közmunkásokat állította be mint bűnözőket.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Shikari: A 08:39-es kommented hangneme mégis engem igazolt. Hogy jössz te 200000 embert olyan jelzőkkel illetni, mint amiket fentebb használtál?? Ismered őket? Dolgoztál már velük??
tt
Shikari
@silber13: Olyan véleményt nyilvánítok csoportokról, amilyen nekem tetszik! Ehhez nincs közöd!
Személyedben nem inzultáltalak és mint Lázár, nem általánosítottam. Azokra a közmunkásokra, akik nem tolvajok, a megjegyzés nem vonatkozik. Amelyik meg lop, az ne kérje ki magának! Nem úgy szólt Lázár mondata, hogy MINDEN közmunkás! Értő olvasást ajánlom elsajátítani!
silber13
@Shikari: "170-180 ezer ember van ma közmunkában. Akinek reggel 6-kor el kell mennie, melózni, és mondjuk, Hegedűs Laci dolgoztatja itt, a városházán, annak délután háromkor már nem sok kedve marad, hogy elmenjen lopni." „
Shikari
@silber13: Ez így van! Akkor mind a 170-180 ezret Hegedűs Laci dolgoztatja? Mert értelmezésed szerint azt is leszűrhetjük a beszédből! :-))))))))))
silber13
@Shikari: Ne marháskodj mán! Te is tudod, ghogy a 170-180 ezer országos szám, akik akárhol is dolgozhatnak. Hegedűs csak egy ottani példa volt.
Shikari
@silber13: Én tudom, de te a szövegkörnyezetre utaltál, ami akár így is értelmezhető!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. February 20., 06:30
Ma kezdődik a mohácsi busójárás
Nagyvilág - 2020. February 20., 06:27
Lelőttek nyolc embert a Frankfurt melletti városban