Lázár János úgy látszik semmiből nem tanúl. Annak idején országos felháborodást váltott ki azzal, hogy arról beszélt, hogy akinek semmije sincs az annyit is ér. Hétfőn a közmunkásokat állította be mint bűnözőket.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
iluminati
Pfujj...szemét!!! VANNAK CÉGEG AKIK FELMONDTAK A MELÓSOKNAK?? ÉS FELVETTÉK ŐKET MINT KÖZMUNKÁS...HA TETSZETT NEKIK HA NEM...VÁLASZTHATTAK...KÖZMUNKA ÉS SEGÉLY KÖZÖTT..A SEGÉLYT IS CSAK 2 ÉV UTÁN KAPHATTAK VOLNA MERT A FELAJÁNLOTT KÖZMUNKÁT NEM FOGADTA EL...ALJAS SZEMÉT...
quadrocopter
Lézer-Tapló Jánoska! Egy darab birka volt csak a parlamenti ülésen, a többi hol bégetett, wazzeg?
Ez a "munka alapú társadalom" - wazzeg?
Vagy nélkületek is működik az ország, mi?
Eladott Ország
Tehát mit állít Lázár Annyitisér János kancelláriaminiszter magából kikelve, rá nem feltétlenül jellemző idegbeteg stílusban? Hogy aki jelenleg Magyarországon közmunkásként keresi kenyerét (amellett, hogy örüljön annak, hogy van neki közmunkája), az egyébként lopna.
Vagyis a korrupció kormányának egyik legszilárdabb tartóoszlopa 170-180 ezer magyar embert azzal gyanúsít, hogy ha nem kapirgálná a szart az árokparton és a Hegedűs Laci-félék nem dolgoztatnák őket reggel 6-tól délután 2 óráig, akkor minden bizonnyal tolvajlásból élnének meg. Ergo örüljenek a 60 ezer forintjuknak, és ne vállaljanak fölösleges kockázatokat, amelyeket minden bizonnyal felvállalnának, ha a korrupció kormánya nem teremtette volna meg számukra ezt a nagyszerű pénzkereseti lehetőséget. Ahol a tolvaj következmények nélkül tolvajozhatja a társadalom egy részét, a szájára veheti, hogy a közmunka leginkább arra jó, hogy az emberek elfáradjanak és ne legyen kedvük lopni, ott bármikor, bárkiből ítélet nélkül bűnözőt lehet gyártani, ha a hatalom érdekét éppen ez szolgálja. Jó étvágyat mindenkinek, aki önként és dalolva asszisztál saját rágalmazásához és megalázásához.
szaboria1
Volt neki egy másik köpése is: mindenki annyit ér amennyije van. Vajon a kis Boldizsárnak miből tellett a 70 millás villácskára azért mert a papa jól tud lopni.
lampa laz
Rengeteg értelmiségit is megalázott ezzel, mert sokan közülük is közmunkára lettek ítélve.
Egy ilyen selejt tolvaj ne szóljon le senkit. Vagy igaz a közmondás, h mindenki önmagából indul ki.
peterkelemen
Nem kellett belerúgnia, mert a közmunkások önmagukba is belerúgnak. A néger rabszolgáknak is több eszük és bátorságuk volt anno, mint Orbán rabszolgáinak, mert addig lázadtak amíg fel nem szabadultak. Gyáva néppel azt tesznek amit csak akarnak.
Clavigo
@Shikari: Egyrészt ,kibaszottul hülye ,,másrészt egy übertahó szarházi vagy. .Egy szarosnyelvű fitymasz-proletár.
szaboria1
@Shikari: Akkor arra adjál választ miért utólag fizeti ki az állami kincstár a mély szegények utazási költségét, hogy tovább tudjon tanulni. Ja és olyan szakmára képezik ki őket mire 100 km körzetben sincs munka. Vannak olyan tanfolyamok, hogy még meg sem épült az üzem de már tanfolyamot végeztek és most itthon lógatják a lábukat mert nincs még munka. Talán ha öszre megépül de mivel nálunk mindig csuszás van örüljenek ha jövőre lesz belőle valami.
szaboria1
@Shikari: Tudod e mi a PAV vizsgálat? Mert nem minden B kategóriás lehet hivatásos vezető. Pláne nem buszra.
szaboria1
@Shikari: Mint írtam van egy PAV vizsgálat ott sokan kiszoktak esni. Tudom mert ATI-s voltam. A pénzről azért már tegnap a BKV. nem beszélt. Ez is érdekes, mert nincs bruttó 400.000.-ft kezdő fizetés.
szaboria1
@Shikari: Nem figyeltél de mindegy, soknak még jogsija sincs. Nézd meg a BKV felvételi követelményét minimum szakmunkás vizsga is kell.
magyarbakancs
@Shikari: Gondolom nem közmunkás ,hogy ennyire osztja az észt?
Tudja mi a szegénység vagy a NER lovagoktól jut egy kis mellékes?
nezelodo
Remélem sorra veszi majd az összes tolvajt, az önkormányzati telkek spekulánsaitól a pályázati pénzek éltulajdonítóin át a pofátlanul magas fizetések, és a baltáspénzek haszonélvezőjéig.
magyarbakancs
@Shikari: Kérdésre nem válaszolt.
Nme kell a Fidesz duma.
Embereket nem alázok meg még akkor sem ha Lázár Jánosnak hívják az illetőt.
Önök egy arrogáns Fasz szopó mocskos ,rohadt ,büdös szarházi tetvek.
És azok is kik védelmére kelnek egy olyan embernek ki majd kétszáz ezer embert potenciálisan tolvajnak titulált.Érthető voltam Fidesznyik?
Nessy
Azért néha vannak problémák a "mindenki dolgozhat" gyakorlatával.
A BKV keres gépkocsivezetőket, de a delikvens egy kis szabolcsi településen él. A nyolc általánosa meg van, még egy B kategóriás jogosítványa is. Hogyan tovább.
58 éves jó erőben lévő férfi ismerős munkahelye megszünt. Érettségi, több szakma, informatikai tudás birtokosa. Jelentkezik, aztán már be sem hívják, mert "túl öreg". Jelentkezik postásnak. Úgy néz ki minden rendben, (nem látszik a kora) , megnézik a papírjait, és jön a verdikt, "túl idős". Némi kapcsolat révén,( kereskedelmi végzettsége is van,) egy kisboltban eladó. Szóval, néha hazánk nagyjai a való világról is tájékozódhatnának!
szaboria1
@Shikari: Épp most néztem meg az OKJ ingyenesből már 2013-tól nem lehet hideg burkoló tanfolyamra járni csak pénzes van potom 260.000.-ft-tól indul és 70000.-ft a vizsgadíj. Akkor miből tudná kifizetni?
magyarbakancs
@Shikari: Nem sértegetek egy 200 ezres ember csoportot.
Ha még Lázár Jánosnak hívják akkorsem
magyarbakancs
@Shikari: Te amit leírtál hallod is?
Ti ennyire buták,érzéktelenek,vagytok:?
M a te foglalkozásod had sértegesselek.
szaboria1
@Shikari: Soknak van még diplomája is de a lakásához közel nincs munkahely hiába hirdették meg költözzön oda ahol van munka az sem jöttbe igazán a fidesznek. Csak megemlítem pl. tőlünk épp 100 km-re van a te általad javasolt képzés. Kár ezen rugóznod sok embert a kora miatt sokat meg a származása miatt nem vesznek fel.
magyarbakancs
@Shikari: Neked meg semmi közöd hozzá ki ,hogy él.59-61- évesen senkit nem vesznek fel se hóvá.25 éves korig meg nem lehet valaki közmunkás a törvény szerint.
De mivel a polgármesterek felveszik a 16-17-18-19 éveseket is.
Létszíves vedd tudomásul.
magyarbakancs
@Shikari: "Van hozzá közöm, ha közpénzből fizetik a tehetetlen, tanulatlan bandát!"
Semmi közöd hozzá .
Te senki feledt nem ítélkezhetsz És Lázár János sem.
Annyi bennetek az emberség mid a szarban a jó indulat.
magyarbakancs
@Shikari: Elmesélek valamit a Kádár rendszer gyereke vagyok 4 szakmám van EÜ-ben.
Írási nehézséggel küszködök pedig lassan 60 éves leszek.
De nem ítélkezek senki élete felett.
Pszichológiát végeztem Intenzíves ápoló műtő aszisztes.
Meg harcoltam ezekért a végzettségekért és megtanultam nem ítélkezek senki felett.
kokopelli
@magyarbakancs: Ali kérdezi a Ömer-t,aki marhára filóz:
- ..mit nem értesz bro ? Elmagyarázom!
- Barom! Elmagyarázni én is tudom,de nem értem!
Lázár Jankó és schleppje egy az egyben!...csak nem törökök? ;-))))
magyarbakancs
@kokopelli: "Barom! "
öröm önnel diskurálni.
Aki Én
@Shikari: Látom ma is te vagy az ügyelete hülye. Itt most túlteszel saját magadon. Olyan butaságokat hordasz össze, hogy eszméletlen, ráadásul rendszeresen magadat cáfolod. Te tényleg lófaszt sem értesz a mai magyar valóságból.
Egyszerűen olyan mélysötét vagy, hogy veled még vitázni sem érdemes. Szégyen!
Söpredéknek nevezel tízezreket, miközben látszólag fingod niincs a közmunkáról. Szerinted naplopó selejtek, akik semmihez nem értenek, de azért elmennek napi 8-12 órát dolgozni 60 ezer forintért?
Megint információ nélkül beszélsz arról, amihez sík hülye vagy.
Aljas egy ostoba féreg vagy, erről itt is tanúbizonyságot tettél.
MIlyen alapon beszélsz így egy sokezres társadalomról te aljadék???
Nessy
Mielőtt egymás torkának estek, érdemes lenne megnézni, hol, milyen szakmákat lehet OKJ tanfolyamokon tanulni, milyen végzettséggel, és mennyiért! Pl. Targoncavezető érettségi több százezer forint. B kategóriás jogosítvány százezer forinton felül. A képzések általában nagyobb városokban vannak, ahova a kis faluból vagy oda ér, vagy sem.
Mielőtt egy egész embercsoportot sértegetni kezdenek, tájékozódjanak! Azért kétszázezer ember nem mind léhűtő, analfabéta.
Emlékszik még valaki az ominózus "közmunkás oktatásra"? Rajzoljon napocskát. mit mond a medve! Arra nem vették a fáradságot, hogy a középfokú és az alapfokú képzettségű csoportoknak külön tanfolyamot indítsanak! Úgy tudom egyébként, hogy medve tolmácsokra nem volt szükség éppen.
Aki Én
@Shikari: Te egy tájékozatlan ostoba ember vagy, aki általánosan minősít egy komplett társadalmi réteget, pusztán ostobaságból. Úgyhogy ne gyere nekem a ,,minősítgetés" dumával. Talán nem ártana tájékozódni az ilyen alaptalan és ostoba hozzászólások előtt.
Nálad okosabb és hitelesebb szakemberek sokat írtak már a hazai közmunkáról.
,,István 25 évig volt történelemtanár, majd a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal (KÖH) könyvtárát vezette. Csakhogy Orbán Viktor 2012 szeptemberében úgy döntött, meg kell szüntetni a magyar műemlék- és régészeti ügyek intézményét, mert a feltárások miatt késett néhány látványberuházás és a Fidesz-barát vállalkozóknak is figyelni kellett a szakmai szempontokra, amikor belevágtak a potom pénzért megszerzett kúriák, kastélyok felújításába. A hivatallal együtt István is mehetett, így lett belőle kulturális közmunkás egy országos múzeumban. Az anyagilag is megalázó helyzetet apró gesztusokkal tetézték, új munkahelyén például nem kapott állandó belépőt, nem hívták meg az értekezletekre. Az alig 70 ezer forintos béren foglalkoztatott magyar értelmiségi réteg megnyomorításának példáit ezerszám lehet sorolni."
Aki Én
@Shikari: ,,2016. február 15. A legfrissebb adatok szerint tavaly év végén az egy évvel korábbinál 50 százalékkal több diplomás dolgozott közmunkásként. Rövidesen debütál a közfoglalkozottak idénymunkára terelése. Május elsejétől bármelyik(?) munkáltatónak csak jeleznie kell, hány ilyen alkalmazottat foglalkoztatna. Az emberek ide-oda terelgetése a bérszínvonalat még lejjebb nyomhatja.

www.azenpenzem.hu/cikkek/itt-barkibol-valhat-kozmunkas/3049/
peterkelemen
Aki járja az országot és beszélget emberekkel az jól tudja ez nem így működik, hogy dolgozzon ugynais rengeteg vidéki ember olyan helyeken lakik ahonnan nem tudja megoldani a közlekedését így hiába van mondjuk munka a hozzá legközelebb eső városban ha nem tud bejárni. Orbánék mindent leépítettek. A buszjáratok pont úgy indulnak és jönnek, hogy sok esetben képtelenség beérni a munkahelyre vagy éppen vannak olyanok is akikről én tudok, hogy bemenni betudna, de hogy jön haza? Szóval ilyen az amikor kontárok és tolvajok irányítják az országot.
kokopelli
@Aki Én: Ezt a fajta "munkaerőkölcsönzést" az európaiak az "amik-tól vették át!
Nyugatról,lassan átcsordogált kelet-közép Európára is! A képzettek minőségétől
teljesen független! A diplomásoknak még nehezebb,mert őket nem tanítják be,mint
a kétkezieket! Beül oszt gyerünk! Paar hónap után felmondható,oszt annyi! 45 év fe-
lett,meg úgyis marha nehéz!
Nessy
@Shikari: Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
szaboria1
@magyarbakancs: Nem is kell ítélkezni. Én pl. amikor 500 dolgozónak szüntettem meg a felszámolás miatt a munkaviszonyát a sok embertől hallottam sehova nem akarják felvenni mert már elmúltak 40 évesek. Én is egy szép kis infarktussal búcsúztam utolsónak a cégtől. Majd akkor fog megváltozni a véleménye ha Ő is olyan cipőbe kerül.
Nessy
@Shikari: Legyen szép napod! :-)) (protokoll mosoly)
Eladott Ország
@szaboria1: ,ma, 12:15; A nyugdíj előtt állót meg azért rúgják ki, mert magasabb a bére, mint a kezdőnek, vagy kevesebb gyakorlati idővel rendelkezőnek, hazavágva a nyugdíját is.
magyarbakancs
@szaboria1: nagyon szépen köszönöm a tisztességes válaszodat.
Örültem ennek a levélnek
tiszteletem és megbecsülésem neked.
csipetke
Reméljük,a választásra elmennek majd ezek a közmunkások,és nem felejtik el,hogy Lázár mit mondott...
csipetke
@Nessy: 9:40.Csak az utolsó mondatodra reagálva: ez azért nem megy nekik,mert mindegyik feje Orbán seggében van és onnan nemigen látnak ki...Az egész banda ugyanolyan pökhendi,mint Lázár,agyonlopták magukat,és úgy érzik,akinek kevesebbje van,azt már le lehet nézni,bele lehet rúgni.Szociális érzékenységük annyi van,mint egy marék molylepkének.
kokopelli
@magyarbakancs: én a vitapartnered axiómáira céloztam,hogy elmagyarázni tudja,
de nem kell értenie! Ezek nála az un.szabványszövegek! ;--)
kereső
@Shikari: 08:47, arról hallottál-már,hogy jó néhány önkormányzat megszüntette a dolgozók közalkalmazotti jogviszonyát-és visszafoglalkoztatja közmunkásként,ugyanarra a munkára,amit azelőtt közalkalmazottként végzett,természetesen most már kömunka bérért,és még támogatást is kap utána.
Sok közmunkás az erdőgazdaságokban dolgozik-csemetét ültet,az aljnövényzetet takaritja-irtja,a csemetéket gondozza,ápolja,ha kell locsolja.
Ezeket az embereket tolvajoknak,naplopóknak nevezni aljasság,és egybites gondolkodási képességre vall.
kereső
@Shikari: amit te irtál,az is.Sőt,az igazán az.Amit irtam,konkrét ismeretek alapján irtam.Vannak dolgok,amikről nem akartok tudomást sem venni.Lázár,meg általánositott-én nem olvastam ki a szövegéből,hogy kivételeket emlegetett volna.
kereső
@Shikari: Mivel elfogadható érveid nincsenek a cáfolatra,ezért hülyülni kell?
Majd elválik,hogy a közmunkások mit "olvasnak ki" annyitisérlézerblokkolójános üzenetéből.
Nessy
Lázár János a közmunka előnyeként említette, hogy aki délután fáradtan hazamegy, nincs kedve lopni. Ebben az olvasatban a közmunkában résztvevőkre lehet gondolni összességében. Kivételt nem említ.
simmering73
"Ott áll egy Lázár féle alak, aki a bűntársaival együtt ezermilliárdokat… gyakorlatilag az ország összes pénzét úgy kezeli, mintha az övé volna, aki éjjel-nappal lop, aki nem “miniszter úr”, ahogy több “ellenzéki” megszólaló nevezi, hanem közönséges bűnöző. Nos, ő azokat ostorozza, akik legalább szemetet szednek vagy gazt irtanak a közért. Orbán is kihúzott egyszer egy gyomot, de több jó most nem jut eszünkbe erről a tolvaj bűnöző bagázsról."
nepszava.us/lazar-szerint-a-kozmunkasok-valojaban-bunozok-pedig-o-az/
kereső
@Shikari: A hülye fideszesek szoktak"libsizni",amikor már végképp nem tudják védeni a védhetetlent.Egyébként ilyen szót,hogy "libsi" a magyar nyelv nem is ismer-nincs meghatározása.
Ezt csak a fideszes "nyelvújitók" találták fel,és használják ész nélkül.
Sámannus
Janó a véreskezű hiteltelen hitetlen.
Nessy
@simmering73: Hogy is mondta Tiborc? ( Nem a vejek gyöngye)
S ki milliókat rabol, bírája lészen annak, kit a szükség rabolni kényszerít.
Jelenhelyzetben, kik milliárdokat sikkasztanak. vádolják azokat, akik talán még egy kiflit sem loptak életükben!
silber13
@Shikari: Ez az alap nálad, vagy tudsz még bunkóbb is lenni?
kereső
@Shikari: tudod,ha nem libsiznél folyton,még egész értelmes is lehetnél fideszes léteddre.
Eladott Ország
@kereső: Shikari az antiIiberálfasiszta. Ezt tanulta a narancsképzőben, és csak a ...
hirhatar.com/wp-content/uploads/csak_a_fidesz.jpg
silber13
@Shikari: 09:36Téged olvasva bizony lehet! De tegyem hozzá, csodálkozom rajtad, hiszen vannak nagyon normális kommentjeid is..
silber13
@Shikari: A 08:39-es kommented hangneme mégis engem igazolt. Hogy jössz te 200000 embert olyan jelzőkkel illetni, mint amiket fentebb használtál?? Ismered őket? Dolgoztál már velük??
tt
silber13
@Shikari: "170-180 ezer ember van ma közmunkában. Akinek reggel 6-kor el kell mennie, melózni, és mondjuk, Hegedűs Laci dolgoztatja itt, a városházán, annak délután háromkor már nem sok kedve marad, hogy elmenjen lopni." „
silber13
@Shikari: Ne marháskodj mán! Te is tudod, ghogy a 170-180 ezer országos szám, akik akárhol is dolgozhatnak. Hegedűs csak egy ottani példa volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.