A nap tanulsága, hogy valószínűleg Orbán sem olvassa a Magyar Időket. Ja, és nem szereti azt sem, ha mellé ülnek. Egyszerű fideszes logikával úgy is mondhatnánk, hogy Isten áldja meg a miniszterelnök urat, hogy a nép egyszerű gyermekeként vonattal közlekedik egy ilyen fontos tárgyalásra. Már csak annyit kérnénk, hogy utazzon BKV-val is, de lehetőleg mindennap. Elég parasztvakítósra sikerült a propaganda videó. De már izgatottam várjuk a következő részt, amiben hazafelé Orbán újraéleszt egy utast, biztonságosan lefékezi az elszabadult szerelvényt és levezet egy szülést is. Közben haza irányítja Bözsi nénihez Röfit, aki eltévedt. De ő rátalált. Hacsak megszokásból el nem lopja.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
ellenszel.hu/2018/01/28/mindent-leleplezett-sztar/
“Nem, Orbán Viktor nem Hitler. Nem, Orbán rendszere nem fasizmus, és nem is terrorállam. De átlépett egy határt, ahonnan az európai politikában nincs visszaút: a polgári Magyarországot lecserélte a legsötétebb indulatokkal játszadozó ösztön-Magyarországra.”
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Shikari: Hogy jön ide? Mi köze Szélnek orbán suttyóságához?
Aki Én
@Shikari: ...ja értem. orbán már csak ilyen, nem tud kikeveredni belőle.
szaboria1
Kezd derengeni minek utazott már egy nappal előbb találkozni kellet egy elítélt bűnözővel aki lehet, hogy most osztotta vissza a suskát a népszabiból befolyt összegből.
Aki Én
@Shikari: Szél Bernadett szőke? Na ilyen a te realitásod.
kokopelli
@Clavigo: 21:34
..mint az ék?...,mint egy ékezet?...a pont?...a naptáron a légyszar? ;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.