A felcsúti polgármester azt mondta, ő is csak bérli a gépet. Mint arról beszámoltunk, a Hír TV Célpont című műsora a múlt héten arra jutott, hogy egy Bombardier Challenger 605 típusú luxus-magánrepülővel szokott utazni a felcsúti polgármester, Mészáros Lőrinc és bizalmasa, Szíjj László, a Duna Aszfalt tulajdonosa. A 3 milliárdot érő gép osztrák felségjelű, az International Jet Management nevű cég üzemelteti, a tulajdonosa pedig egy olyan osztrák cég, a Cursus Aviations, amely az MKB Bank privatizációjában is részt vett üzleti csoportosuláshoz tartozik.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hol itt az ellentmondás?

Egy céghálóban – főleg, ha ekkora – rendnek kell lenni

Ezt a szegény Lolo-t mindig csak bánccsák, mosat épp azzal, hogy magánrepcsivel közlekedik. Mintha közük lenne hozzá, míg a gazda megengedi neki, hogy ilyesmire költsön addig minden ok.
Na jó elsőre pikánsnak tűnik az állítás, hogy a gép nem az üvé – haggyá má tudom,. hogy minden a Gazdáé – és ő csak bérli. Azonban az az igazság, hogy egy céghálón belül is szokás egymásnak számlázni, ha nem is midig korrektség okán! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@lusta: ...mert itt kint is a mi pénzünkön élősködik, meg a Csillagban is mi fogjuk eltartani. Ez azért már nem járja, inkább dögöljön meg, az csak 1x-i kiadás lesz.
Yoda69
@lampa laz: A Csillagban szivesebben eltartom mint mostani kastelyaiban.
Mellesleg asszem az uj torveny szerint az elitelteknek a bortonben is dolgozniuk kell hogy kifizessek a kajat es a szallast :)
lampa laz
@Yoda69: Onnan szabadul majd, feltámadás viszont nem lesz.
Aki Én
Miért hír, hogy magángépen utazik egy milliárdos?
A hír az lenne, ha végre börtönben lennének.
szaboria1
Jót derültem reggel mert a Hír tv. riporterének majdnem azt a szöveget akarta mondani mint a pénzéről hol van hol nincs. Épp, hogy kijavította magát már ült is be a kocsiba.
peterkelemen
A magyar népnél hülyébb és gyávább nincs a világon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.