Dabóczi Kálmán arról is beszélt, hogy munkába és iskolába menet az autóban a város és az ország vezetőiért is szoktak imádkozni a családjával. A hétgyermekes Dabóczi Kálmán nem úgy köszön a liftben a kollégáinak, hogy Laudetur Jesus Christus, mégis tudják róla, hogy nem a kameráknak vallásos – írják a BKK vezérigazgatójáról a 777 keresztény blogon a vele készített interjú felvezetőjében. Dabóczi Kálmán arról is ...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Pistuka ezt hogy gondoltad?

Miközben a fővárosi tömegközlekedésen már csak az ima segíthet a főváros ura igencsak erős mondatot fogalmazott meg

Mottó: (a klasszikus vicc poénja)
Nekem azt mondta a rabbi:
édes fiam imádkozni mindig lehet!

Daróczi Kálmán a BKK vezetője arról számolt be egy 777blog.hu nevű magát keresztény-értelmiséginek valló portálnak. Kiemelten foglakozik az ima erejével. Beszámol arról is, hogy ő és családja „munkába és iskolába menet közösen imádkozik az autóban.”. Amin lássuk be annyira nem is csodálkozunk, hisz mi is szoktunk, ha nem is pont imádkozásnak nevezném. Hogy ez mennyit segít persze nem tudjuk, de a derék keresztény értelmiségi azt is elárulta, hogy ők nem csak a tömegközlekedésért és csak úgy szórakozásból/időtöltésből imádkoznak, hanem „a város és az ország vezetőiért ”! Azt most hagyjuk, hogy nem csak úgy általában, hanem, hogy „a közjót szolgálják, ne a saját érdekeiket”! =))
Már csak azért is, mert az igazi poén az a derék főpolgi reakciója: „ gyakorló hívőként nem tartja szokatlannak, hogy valaki az ország és város vezetőért mond fohászt, mert az manapság a vasárnapi misék része. ”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.