Megfelelő megélhetést kell biztosítani a családoknak – ezt tekinti első számú feladatának kormányra kerülése esetén az LMP, amelynek miniszterelnök-jelöltje szerint a családok kétharmada szegénységben él. (...)

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: KTL
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@Shikari: 15.26
Nem tudom hány éves vagy (nem is érdekel!), de van olyan 55 év feletti ismerősöm, aki már több mint egy éve nem tud elhelyezkedni. Csak küldözgeti az önéletrajzokat, de még csak vissza sem jeleznek. Ennyit, az "Aki akar az tud dolgozni" dologról.
Hogy milyen az adórendszer az nem sokadrangú dolog annak akinek kicsi a fizetése.
Buszvezetőnek sem vesznek fel 55 év felettieket!
A megélhetés és a normális emberi élet között van ám különbség!
Nézz körül vidéken, mondjuk Békés megyében egy kis faluban! Lehet hogy nem bírnád ki!
picike1
még idáig senkinek se tünt fel ha éhezem mért pont most és ha fázom az se jut el senki tudatáig azért mert senkit se zavar ha fázom én fázom nem te igaz . senkire se szavazok senkinek se legyen jobb mint nekem általam ez a jogom nem szavazok .
Béla333
@picike1: 15.59
Akkor fázni fogsz a továbbiakban is.
Erőszakkal senkin nem lehet segíteni!
lusta
Nem tudom honnan szalajtották az itteni ügyeletes hozzászólókat, de akkor ezek szerintem a Rózsadombon élnek, vagy esetleg Gyuőrben, de próbálkozzon ilyen szöveggel kiállni a főtérre és ezeket szépen elmantrázni esetleg Tuzséron, vagy Göncön.
picike1
@Béla333: nem baj ugy jó lesz nincsen mit ellopni tőlem
picike1
@Béla333: van neked otthon családi lakásod ? akkor menj haza és szedd fel a keritésedet és én megyek csak mindent hagyál kint az udvaron jó !mire jó a keritésed ugysincsen haszna se

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.