Ha még volt olyan magyar állampolgár, akinek kétségei voltak arról, hogy a Fidesz lenézi, kutyába sem veszi a szegényeket, az Lázár János hétfői kijelentése után, valószínűleg elhiszi, így van. Orbán és a Fidesz urizáló bagázsa a nincsteleneket, a nyomorban élőket szükséges rossznak tekintik, mondjuk meg őszintén, nem is tekintik talán embereknek őket. Orbán Viktor egy választási ígéretét biztosan betartotta: a Fidesz nem

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Lúzerjankó ,a cigányozásból kihagytad a főnöködet, a tolvaj csúti csüngőhasút.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Shikari: A fidesz még az OLAF pénzét is ellopta. B*zdmeg a fajtátokat. Van még bőr a pofátokon szarházi banda.
Eladott Ország
@Shikari: Lázár csak egy közönséges bűnöző fideszes tróger szarházi, aki védi a csúti kancigány
nemzeti vejkót. Már nem sokáig, mert börtönben rohadnak meg.
Aki Én
@Shikari: Igazad lehet, hiszen Lázár kijátszani szokta a ,,cigány" kártyát. Például olyankor, mikor a milliárdos lopásokról kérdezik teljes joggal.
,,Már másodszorra rasszistázta le a Magyar Nemzet újságíróját Lázár János azért, mert Farkas Flórián miniszterelnöki biztos ügyeivel kapcsolatban kérdezte. Lapunk munkatársa arra volt kíváncsi a tegnapi kormányinfón, hogy a Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint nem kellene-e Farkas Flóriánnak azt a pluszpénzt visszafizetnie, amit az európai ügyek bizottságának tagjaként kapott a parlamentben. A testületből ugyanis azért zárták ki néhány napja, mert az elmúlt két évben gyakorlatilag nem járt be az ülésekre. Lázár erre úgy válaszolt, ebben az esetben kevés képviselő maradna a parlamentben, ugyanis nem egyedi jelenségről van szó, hetente történnek cserék a bizottságokban. Azt is beismerte: pár éve vele is előfordult, hogy egyéb teendői miatt érdemben nem vett részt annak a bizottságnak a munkájában, amelynek tagja volt. Kollégánk ekkor azt próbálta felvetni, hogy mégiscsak az Orbán-kormány hirdette meg a „munkaalapú társadalmat”, ezért nem tartaná-e korrektnek, ha az el nem végzett munka díját visszafizetnék ilyen esetben, ám a kérdést félbeszakítva Lázár azzal állt elő: ne cigányozzon az újságíró. Az, hogy a miniszter – teljes mértékben alaptalanul és sértő módon – rasszizmust lát a Farkassal kapcsolatos érdeklődésben, azért is meglepő, mert tavaly novemberben ő maga fogalmazta meg: „akik a kisebbséget képviselik, és eljátsszák a többség és a társadalom bizalmát pitiáner ügyek kapcsán, föláldozzák a nagy ügyet, azok óriási hibát követnek el. Nem a saját személyes karrierjük szempontjából – mert az megy a lecsóba, irreleváns –, az ügy szempontjából óriási hibát követnek el.”
simmering73
Gőgös Zoltánnál a pont.
“Ha a közmunka megállítja a lopást, akkor jelentkezzen az összes fideszes közmunkásnak."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.