Ha még volt olyan magyar állampolgár, akinek kétségei voltak arról, hogy a Fidesz lenézi, kutyába sem veszi a szegényeket, az Lázár János hétfői kijelentése után, valószínűleg elhiszi, így van. Orbán és a Fidesz urizáló bagázsa a nincsteleneket, a nyomorban élőket szükséges rossznak tekintik, mondjuk meg őszintén, nem is tekintik talán embereknek őket. Orbán Viktor egy választási ígéretét biztosan betartotta: a Fidesz nem

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Lúzerjankó ,a cigányozásból kihagytad a főnöködet, a tolvaj csúti csüngőhasút.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
@Shikari: Szerinted a libsik cigányoznak, nem inkább a jobboldaliak? (és a többiek)
CsipkeRózsa
@Shikari: Én a libsik "vakogjanak" szövegedre válaszoltam.

Egyébként az emberek többsége valóban a cigányokra gondol, mert a köztudatban mindig ezt sugallja a legtöbb ember, ha egy betörésről, v. egyéb bűnelkövetésről van szó.

A hozzászólásokból többnyire ez jön ki.
CsipkeRózsa
@Shikari: Az is igaz, hogy a legtöbb közmunkás közülük kerül ki, így természetes, hogy rájuk gondol a legtöbb ember Lázár kijelentésével kapcsolatban.
Köb Jani
Tökéletes igazságot nem lehet cáfolni, aki nem ismeri a munkát, munkaidőt, a segélyvárás közti különbséget azok a cigányok.kivétel nélkül.
Lepényleső
...holott ő pontosan annyit dolgozott reggel hattól délután kettőig,mint akiket a gambájára vett?
CsipkeRózsa
@Shikari: Egy miniszter cigány-emlegetése ilyen beállításban, nem ugyanaz, ő nem teheti meg.
csipetke
Azt mondta Lázár:-"Az ember gyűjtsön,építkezzen kockáról kockára.Aki erre nem képes,akinek nincs semmije,az annyit is ér."Az a néhányszázezer ember,aki külföldön keresi a kockákat,amikből építkezni tud,azok azért mentek el,mert itt csak éhendögleni lehetett,kedves Lázár gyökér János.Mit csináljunk,ha a sok ingyenélő tolvaj mind ott tolonganak a nagy húsosfazék mellett,oda már nem fér senki.Arra nagyon vigyáznak,hogy a köznép nehogy kapjon belőle egy falatot is..Olyan szempontból jó,hogy Lázár ilyen kijelentéseket tesz,mert aki érintve érzi magát,(nem kevesen vannak/vagyunk),azok nemigen fognak rájuk szavazni...
csipetke
@Shikari: Te Mars-lakó vagy?Ne beszélj jól élő milliókról Magyarországon,mert jó lesz az néhányszázezernek is,akik nagyrésze ügyeskedő,vagy adócsaló,esetleg fideszközeli.A maradék nem él jól,sőt.Egyébként nektek nincs valami fórumotok,ahol a fidesz-barátok tobzódhatnak,istenítve a nagy dakotát,és a holdudvarát?Amint látod,itt senkit sem tudsz meggyőzni,tökfeleslegesen téped a klaviatúrád...
Eladott Ország
Lúzerjankó ,a cigányozásból kihagytad a főnöködet, a tolvaj csúti csüngőhasút.
magyarbakancs
@Shikari: "A miniszterelnökre gondolsz zakkant libsi, akit ismét nagy többséggel fognak újraválasztani? :-)))))))))))))))))"
Mitől zakkant valaki?
Mert leírta amit gondolt.
Lázár is cigányozott @Eladott Ország: meg kérdezett.
Maga meg szitkozódtál. Kérdezném önt a miniszterelnök úr nem a magyarországi legnagyobb kisebbséghez tartozik?
magyarbakancs
@Shikari: Nem ere voltam kíváncsi!
Kisebbségi vagy nem mert ha kisebbségi azzal sincs semmi gond.
Csak nem kell letagadni.
Én is kisebbségi vagyok Sváb nem tagadom.
Április nyolcadika messze van.
Remélem szép nap lesz süt a nap és szállnak a Fidezsnyikok a csába.
Hajrá Magyarok,hajrá Magyarország.
csipetke
@Shikari: Mégegyszer kérdezem,ha nem akarsz itt senkit sem meggyőzni,akkor miért írogatsz itt?Keress egy olyan oldalt,ahol a dakotát dicsőíthetiek törzsitáncok járása közben,esetleg dícsérhetitek,az ügyes adóbevallását,amin mi nagyot röhögünk,csakúgy mint az agyatlan hazug Sorosozáson,és még sorolhatnám,de neked felesleges.Lassan azt fogod elérni,mint a csökött agyú durbincs,akivel már nemigen áll szóba normális ember.
Köb Jani
@Shikari: A libsi személyek újrahasznosítására már nem kerül műsorra. A libsi média meg elveszti szavahihetőségét, nézettségét, csak lesz, de minek.
Pálinkás Pál
No most azért legyünk tárgyilagosak...nem hittem hogy valaha is ilyet mondok,de Lázárnak most van némi igazsága...legalább azalatt a 8 óra alatt nem azzal foglalkoznak ,mit is kéne ellopni..ezek tények...de szívesen várom ide az elmúlt 150 évből azokat az eseményeket, amikor a cigók hasznára voltak az országnak,és nem éppen élősködtek !!!
Clavigo
@Shikari: Lassan itt a hétvége,,oláh.Ideje haza húznod Romániába.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 15:53
Szidjuk a kormányt.Igen és ez miért baj.Olvasd már el miket írnak a kormánypárti médiában hozzászólásként.Egy demokráciában ez nem lehet probléma.Nekünk ez a véleményünk,nekik az.A probléma inkább az amikor idejössz,mint valami hittérítő és igzságot akarsz hírdetni.
Gondolom ugyanezt megteszed a kormánypárti médiában is mint hozzászóló,nekik is leírod,
hogy nem kell egyetnem értő véleményezőt lezsidózni,lecigányozni,felakasztással,agyonlövéssel,dunába lövéssel,basszon meg egy migráncsozással,vagy feleségedet,lányodat szintén egy migráncs stb.Pusztán azért mert az ott hozzászólónak esetleg más véleménye van az ország helyzetét illetően.Ezt a szép új világot pedig a kedves vezetőd hozta el amikor a bukott választás után kijelentette a haza nem lehet ellenzékben és minden hívét harcra buzdította.Te ezt biztos másképpen látod,lelked rajta.
Egy valami engedtessék meg.Soha nem hallottam még hithű fideszestől,hogy a kormány
valamit rosszul csinált volna.Pedig csak isten nem hibázik,bár szerintem ő is.:)))
kulabombaafityiszre
@Pálinkás Pál: ma, 17:52
A cocializmusban panellakások építésénél nagyon sok cigány ember dolgozott.
Megfizették őket,dolgoztak.
Köb Jani
@kulabombaafityiszre: Az nem baj ha valaki egyéni véleményt alkot, de ezt ne kösse egyetlen párthoz sem mert, az nem párt... hanem egyén.
csipetke
@Shikari: Te már megint milyen hazugságokról beszélsz?A hittestvéreid,és a főnökük az utóbbi időben olyan sok hazugsággal lebuktak,hogy a fél világ pl ezen az ádáz Sorosozáson röhög,és a hasonló baklövéseiken.Orbán ahelyett hogy előrevitte volna az országot,itt dekkolunk a bányászbéka segge alatt,de már attól is mélyebben vagyunk.Ne válaszolj,nálam elérted azt a szintet,mint az a csököttagyú durbincs,akivel már senki sem áll szóba.
Eladott Ország
@Shikari: Ki a bánatos fasz akarja a Horthy kultuszt hazánkban feléleszteni, ha nem a tetves bűnöző fasiszta fidesz horda.
nepszava.us/wp-content/uploads/2017/05/Orb%C3%A1n-A-dikt%C3%A1tor-Nyelves.jpg
Pálinkás Pál
@kulabombaafityiszre: Nana akkoriban azért imitálták a munkát mert létezett KMK...ha nem melóztál,nem tudtál jövedelmet igazolni sittre vágtak!!!
Eladott Ország
@Shikari: Bűnöző és zsivány bandával másképpen nem lehet tárgyalni!
Eladott Ország
@Shikari: Én maradok ti meg mentek a börtönbe!
Eladott Ország
Remélem ez a rókavigyorú mindentudó szemétláda, minél előbb a megfelelő helyre, a hűvösre kerül.
Eladott Ország
@Shikari: És nem csak a rókavigyorú, hanem a többi fideszes tolvaj gazember!
Köb Jani
@Shikari: A libsik mióta uralni akarják a vélelmezéseket, elfeledkeztek a valóságról ami nem alkuszik,... nem pártkérdés a ki nyilvánítás... , hanem egyszerű emberi igazságérzet felszínre törése. A baj, és a vita, vitatkozás, ott csúszik félre mikor az érzelmek teret engednek, a gyűlölködésnek ami köszönő viszonyba sincsenek az emberi igazságérzettel, ami a személyek megtapasztalásán alapul... annak társadalomba való létét fejezi ki... személy által nyilatkozva, ideológia mentesen. Az itt nyilatkozó személyek egy része libsi, a másik FIDESZ, ami közös bennük mindkettő ideológiai, így kibékíthetetlen ellentét feszül köztük, ami az alpári szavakat vonja maga után... mind két fél részéről. Mindkettő rész igazság morzsáit hinti a köz felé, vélve, hogy az igazság az ő oldalán van, érzelemből nyilvánulnak meg, ami elkerüli nagy ívben a társadalmi igazságérzetet. Valóság, hű képet a társadalom felé, sajátos szemszögből egyik fél sem közöl, csak részben, kiemelve egy elégedetlenségi mutatót, ami tagadhatatlanul jelen van
a társadalomba, ezt kiemelve szajkózza unalomig. Amennyiben a társadalom jelen állapotát igazság tartalommal képesek lennének felmérni, úgy rádöbbennének, hogy a jót elismerni, a rosszat jobbító szándékkal kell kezelni, kevésbé lenne ellenség kép, inkább ellenfél, ami nem ugyanaz.
Eladott Ország
@Shikari: A fidesz még az OLAF pénzét is ellopta. B*zdmeg a fajtátokat. Van még bőr a pofátokon szarházi banda.
Eladott Ország
@Shikari: Lázár csak egy közönséges bűnöző fideszes tróger szarházi, aki védi a csúti kancigány
nemzeti vejkót. Már nem sokáig, mert börtönben rohadnak meg.
Aki Én
@Shikari: Igazad lehet, hiszen Lázár kijátszani szokta a ,,cigány" kártyát. Például olyankor, mikor a milliárdos lopásokról kérdezik teljes joggal.
,,Már másodszorra rasszistázta le a Magyar Nemzet újságíróját Lázár János azért, mert Farkas Flórián miniszterelnöki biztos ügyeivel kapcsolatban kérdezte. Lapunk munkatársa arra volt kíváncsi a tegnapi kormányinfón, hogy a Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint nem kellene-e Farkas Flóriánnak azt a pluszpénzt visszafizetnie, amit az európai ügyek bizottságának tagjaként kapott a parlamentben. A testületből ugyanis azért zárták ki néhány napja, mert az elmúlt két évben gyakorlatilag nem járt be az ülésekre. Lázár erre úgy válaszolt, ebben az esetben kevés képviselő maradna a parlamentben, ugyanis nem egyedi jelenségről van szó, hetente történnek cserék a bizottságokban. Azt is beismerte: pár éve vele is előfordult, hogy egyéb teendői miatt érdemben nem vett részt annak a bizottságnak a munkájában, amelynek tagja volt. Kollégánk ekkor azt próbálta felvetni, hogy mégiscsak az Orbán-kormány hirdette meg a „munkaalapú társadalmat”, ezért nem tartaná-e korrektnek, ha az el nem végzett munka díját visszafizetnék ilyen esetben, ám a kérdést félbeszakítva Lázár azzal állt elő: ne cigányozzon az újságíró. Az, hogy a miniszter – teljes mértékben alaptalanul és sértő módon – rasszizmust lát a Farkassal kapcsolatos érdeklődésben, azért is meglepő, mert tavaly novemberben ő maga fogalmazta meg: „akik a kisebbséget képviselik, és eljátsszák a többség és a társadalom bizalmát pitiáner ügyek kapcsán, föláldozzák a nagy ügyet, azok óriási hibát követnek el. Nem a saját személyes karrierjük szempontjából – mert az megy a lecsóba, irreleváns –, az ügy szempontjából óriási hibát követnek el.”
simmering73
Gőgös Zoltánnál a pont.
“Ha a közmunka megállítja a lopást, akkor jelentkezzen az összes fideszes közmunkásnak."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.