Orbán Viktor miniszterelnök törvényes határidőben, szerdán leadta vagyonnyilatkozatát – tájékoztatta a kormányfő sajtófőnöke este az MTI-t.

Hivatalos: Orbán Viktor 250 ezer forintot takarított meg tavaly
Fotó: MTI

Havasi Bertalan ismertetése szerint az elmúlt évihez képest

a miniszterelnök megtakarítása 742 ezer forintról 993 ezer forintra nőtt.

A családi házukra felvett hitelt tovább törlesztették, a tartozás így 4.783.328 forintra csökkent.

A miniszterelnök anyagi helyzetében egyéb változás nem történt – közölte a sajtófőnök.

Havasi Bertalan hangsúlyozta: Orbán Viktor vagyonnyilatkozata

törvényes, teljes és hiteles, aki mást állít, hazudik.

Szerdán Bárány Balázs, az MSZP országos elnökségének tagja sajtótájékoztatón egyebek mellett elmondta, izgatottan várják a mostani nyilatkozatokat, hogy kiderüljön, Orbán Viktor tovább szegényedett-e? Úgy fogalmazott: nem jó a parlamenti képviselők vagyonnyilatkozati rendszere és az intézményesült korrupció ellen a hosszú távú megoldást egyedül a kormányváltás jelenti.

Határidőre leadták

Valamennyi országgyűlési képviselő és nemzetiségi szószóló leadta a január 31-i határidőre saját és vele közös háztartásban élő házas- vagy élettársának, gyermekeinek vagyonnyilatkozatát – közölte Hargitai János, az Országgyűlés mentelmi bizottságának KDNP-s elnöke szerda este az MTI-vel.

A testület vezetőjének tájékoztatása alapján a 199 országgyűlési képviselő és a 13 nemzetiségi szószóló vagyonnyilatkozata február 1-jétől nyilvános, és megtekinthető az Országgyűlés honlapján (www.parlament.hu).

A törvényi előírások szerinti vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségüknek határidőben eleget tettek más tisztségviselők is, így az Állami Számvevőszék elnöke, alelnöke, a Gazdasági Versenyhivatal elnöke, elnökhelyettesei és a Versenytanács tagjai, a Költségvetési Tanács elnöke, a Közbeszerzési Hatóság Tanácsának elnöke, alelnöke és tagjai, a legfőbb ügyész és helyettesei, a Magyar Nemzeti Bank elnöke, alelnökei, a Monetáris Tanács tagjai és a jegybank felügyelőbizottságának elnöke és tagjai, valamint a médiatanács elnöke és tagjai – fejtette ki Hargitai János, hozzátéve, valamennyi vagyonnyilatkozat nyilvános, és szintén csütörtöktől érhető el a parlament honlapján.

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Asztapaszta! Szerintem mindenkinek fel kellene ajánlani részére az 1% ot!

p.coldline.hu/2018/01/31/2755812-20180131-QwTKa4.jpg
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nevemnick
Azta... ügyes. Nekem a nyugdíjból sikerült ennyit ,,megspóholni"
Lepényleső
Ebből is látszik,hogy a pénztárcájától sokkal vastagabb a bőr,amiből ő készült?
Perwool
Asztapaszta! Szerintem mindenkinek fel kellene ajánlani részére az 1% ot!

p.coldline.hu/2018/01/31/2755812-20180131-QwTKa4.jpg
lampa laz
Biztos ennyi kamatot kapott a 8 évi "megtakarítása" után..
Nagy Mária
Csak az nyugtat meg, hogy a képen már tartja is a kezét a bilincshez, amiért lop, csal, hazudik.
peterkelemen
Orbán agyhalott hívei meg el is hiszik. Orbán hazudik nekik is mindenben, de olyan buták, hogy mindent benyelnek. Szégyen ami ma Magyarországon zajlik mindne téren!
karma1
Ha masert nem, akkor ezert kellene levaltani: az, aki maganak nem tud grundolni anyagi joletet mint ME a sajat csaladi szintjen, az hogy a turoba tudna elvezetni egy orszagot? (Mellesleg az orszag ugyanolyan szar allapotot mutat...)
peterkelemen
@karma1: Orbánékat nem leváltani kell hanem kinyírni.
papa.49
Már csak az a kérdés HÁNY PERCENKÉNT TAKARÍT MEG 250 EZER FORINTOT !!!
assassin
Nahát, akkor sokkal jobban élek mint Orbán Viktor? Amennyi az ő megtakarítása annak a felét én havonta megkeresem, pedig nem is vagyok még politikus sem.
Most úgy érzem némi kis nevetőgörcs elkapott:-))
assassin
Mármint a 900 ezer felére gondoltam nem a 250 ezerre.
relleporp
De ez óránként értendő, vagy netán percenként, hogyha mindent beleszámítunk, mint Mészárosnál ?
assassin
@papa.49: Azért nekem nem volna pofám ilyet nyilatkozni, bár ha le is akarnám tagadni hogy közel fél milla a havi keresetem jönnének is egyből vizsgálódni ha a szomszéd bejelentene:-)))
papa.49
@assassin: Neki szerintem percenként ennyi a jövedelme a nap 24 órájában számold ki mennyi az naponta, havonta, évente ...
Hidd el nem járok messze az igazságtól ...
vadnarancs
Amit meg elloptál, költsd gyógyszerre geci!
assassin
@papa.49: Ha annyi nem is, de messze nem ilyen kevés. Azért van bőr a pofáján, ha nem olvasnám el se hinném.
papa.49
@assassin: Nem számoltam utána de 60X 250ezer X 24X30 X12 ennyi lenne de ennek nagy része a Stróman lőrinél van, meg a többi strómanjánál, mert nem csak ez az egy van neki, egész hűbéri rendszert épített már ki, mindenki neki tejel ...
Hellcat
Ki az a barom aki ezt elhiszi de tényleg...
quadrocopter
Nem hazudik a Genyó, a többi Mészárosnál van, aki nem köteles nyilvánosságra hozni!
Ügyes!
human
Erre mondják, hogy nem hazudik hihetően.
Fradigege
Beszarás. Van még néhány milliárd a vejkó és lőrincke zsebében. Elhányom magamat ettől a véglénytől, komolyan mondom!
cs.n.
Esti mese. És ezt minek szánja amúgy, hogy egy olyan balfasz az ország vezetője, akinek egy havi fizetésnyi megtakarítása van csak? Mielőtt elvették/kizsarolták, nekem több megtakarításom volt az MNYP számlámon, mint a mostani miniszterelnök összes megtakarítása, beszarás. Az elmútnyócév elején több zsém volt, mint Orbán Viktornak most, ezanemsemmi.
assassin
@papa.49: Kettejüknek együtt már valóban lehet annyi.
Yoda69
orbanviktor ismet arculkopte a magyar embereket.
bakegya
...jövőre már nálam fog kaszálni kapálni,ha lesz annyi esze a NEMZETNEK és valagba rúgja ezt a hazug "sehonnai bitang embert"!-
kereső
Mekkora lúzerek!Ezeknek még annyi megtakaritásuk sincs mint az "átlagmagyarnak",akiknek azért tavaly összejött a 10 milla./kop.
karma1
@peterkelemen: Benne van a pakliban egy merenylet, - egyre erosebben... orban nem lesz ujra miniszterelnok...
dr. prédikátor
geci! a kurva anyádat!A megtakarításod nem kétmilliárd ötszázmillió akart lenni??? Szemét szarházi tetű , még hazudni sem tudsz tisztességesen!!!
Sziszifusz
@dr. prédikátor: 06:04
Megtakarítása a legális jövedelméből keletkezhetett, a látszat szerint nem valami spórolós fajta.
Viszont a több milliárdos vagyongyarapodása, nem publikus, ahhoz senkinek semmi köze, "boldog karácsonyt "
Desischado
@Mirabilis: Na, ez itt a kérdés! Meg vayna, és a többi stróman! Komolyan, aki ezt elhiszi, annak még az 1 bítes agykapacitása sincs meg! bercike meg tényleg köpje magát le, ha a tükörbe néz!
karma1
@Hellcat: 22.42.: tallai malac andras... Hivatalbol...:o(((
kereső
Nem úgy van az! Végig nézve a nyilvánosságra hozott vagyonnyilatkozatokat-főleg a miniszterelnök úrét- megerősödött bennem,hogy most következeik a " plebejus kormáy"-zás időszaka.Biztosan emlékeztek szijjártóra"bankárkormány-plebejus kormányra van szükség".
Mondjuk ez már akkor is röhejes volt annak fényében,hogy mit jelent a" plebejus" szó.

Senki nem volt-aki szembesitette volna őket ezzel:
A "köznép" jelentésű latin eredetű szó az ókori Rómában a szabadok alsó, jogokkal nem rendelkező rétegét jelezte, akik a hatalmon levő, gazdag patríciusokkal folytatott hosszú harcban vívták ki jogegyenlőségüket. A plebejus elemek a középkori városokban is kitermelődtek; itt - a polgárokkal szemben - ugyancsak jogfosztott, napszámos munkát végző, a céhlegénységnél megrekedt emberek voltak, akik éppen ezért mindig a kor forr. mozgalmainak első soraiban harcoltak.

Read more: www.kislexikon.hu/plebejus.html#ixzz55pzJ8PHC

E szerint a meghatározás szerint tényleg erre gondoltak magukkal kapcsolatban?
quadrocopter
Na, bégetők, ezért tarhált a vezír, mert a templom egere hozzá képest középosztálybeli.
csipetke
A nemzet gázszerelője még nem osztott vissza a teméntelen lóvéból?És Vajna,meg Garancsi?
Lehet,hogy már a Kajmán-szigeteki számláján van a sok della a nagy dakotának
iluminati
Vagy sokat költekezik...vagy nagyon hazug...Talán nem kellett volna venni a táskának menetjegyet...inkább adta vona a kalauznak...egyébként azt nem mondta mire költötte a fizetését...amit az adófizetők adnak neki...meg az egyébb kiváltságok...4.783.328 forint maradt a 300000000 ft-os hitelből? a kastélyokat meg csak úgy kapta...ccc... A zsíros kenyér is pénzel van megkenve...
CsipkeRózsa
Nehéz elképzelni ezt a kis megtakarítást, hiszen ingyen utazik itthon és külföldön, rengeteg programja van, ahol megvan az ingyen ebéd, vacsora, ingyen ital, talán még ruhapénzt is kap.
A rezsicsökkentés a nagyon sok lakóhelyén neki is jár. Ő is részesül ékezési utalványban. A még eltartandó gyerekeire kapja az adójóváírást, a családi pótlékot, ingyen tankönyveket.

Mire kell költenie, hova lett a sok pénze?
Eladott Ország
Olyan ország ez, ahol a politikusok úgy hazudnak bele a kamerába nap mint nap, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne. Az az ember, aki hatalmával visszaélve milliárdossá tette a saját apját, testvéreit, lányát, vejét, egykori kollégiumi szobatársát és a nem túlságosan okos, de mindenre kapható szomszédját csak ő maradt csóringer. Hamarosan el fog jönni az az idő, amikor nem még egy darab Balaton, nem egy újabb kastély, jacht, milliárdos megbízás lesz a legnagyobb álmuk, hanem a mentelmi jog megtartása. Hamarosan Polt Péter egészségéért, örök életéért és a pozícióban maradásáért fognak imádkozni a közpénzből épült templomaikban. Addig is: kívánok békességet legalább erre a pár napra.
bakegya
KÖRMONFONT HAZUGSÁG,MIT MILLIÓK ÉS MILLIÁRDOS VAGYONOK CÁFOLNAK MEG APEREPUTTY ÉS A STRÓMANOK ZSEBÉBEN ,BANKSZÁMLÁIN (határainkon túl is),DE A HAZAI EU FELZÁRKÓZÁSRA MAGYARORSZÁGRA UTALT MILLIÁRDOKBÓL is igen jelentős összegeket lopkodtak el-a fideSS EGY KORRUPT PÁRTCSALÁD AKIK AZ ÁLLAM PÉNZÉN KAMPÁNYOLVA CSALÁSRA SZERVEZŐDTEK,mint ahogy a Simicska is tollba mondta.
Equilibrium
Én többet takarítottam meg.
Havi 22.800.- szorozva 12 hónap = 273.600.- Ft
Peller Anikó
@Equilibrium: szép somma, mi vagy Te, takarítónő? Vagy hangya boy?
1magyar
A vezetőkre nem száll rá a Nav. Azt csinálnak amit akarnak, de valaki 15 ezret nem vall be máris megy a végrehajtó.
bakegya
Nem" meg",hanem "KI-ÉS EL KELL TAKARÍTAN EZT A TOLVAJ BANDÁT!
ittott
hitetlenek. a többit jótékony célra költötte. kapott a pereputtya gázszerelője, annak a pereputtya. a többiek meg lófaszt a seggükbe. ennyi. örüljetek, ha csak liliputi lovakét illesztették a helyére.
rohács1926
Biztos azért ilyen keveset, mert a mangalicaszerelő elszedi a pénzét.
namihami
Mert a fogához verte a garast. Van annak, aki nem issza el. (ez a házipálesz-vő-kockásing trióra nem vonatkozik)
maszk
Ez az ember már véletlenül sem bír igazat mondani.
Magyarország miniszterelnöke egy patológiás hazudozó:

"Nyilván nem árulok el vele nagy titkot, ha azt mondom, hogy a patológiás hazudozás kéz a kézben jár az egyes személyiségzavarokkal, vagy a különféle hangulatzavarokkal, szenvedélybetegségekkel, vagy a bűnöző hajlammal. Amik gyakran megint csak valamilyen személyiségzavarra vezethetők vissza.

Tulajdonképp a patológiás hazudozókat is lehetne rangsorolni a szerint, hogy mennyire súlyos eset az illető, vagyis “csak” idegesítő, vagy már mérgező, esetleg egyenesen veszélyes. Nyilván, ha rangsorolni szeretnénk, akkor fel kellene tennünk azokat a kérdéseket, hogy milyen gyakran, mennyire profin, milyen dolgokban és miért hazudik az illető. A miértre természetesen van egy összefoglaló és nagyon egyértelmű válasz, mégpedig az, hogy valamit el akar rejteni/fedni/titkolni. Kérdés, hogy mit, és pontosan miért, milyen okból, esetleg milyen céllal rejteget?"

dorinaczako.wordpress.com/2016/03/14/miert-hazudik-ismerjuk-meg-a-notorius-hazudozok-5-1-alfajat-mikent-ismerjuk-fel-oket-es-hogyan-vedekezzunk-ellenuk/
Perwool
@Hellcat: A birkák! Egy némelyik még akkor sem hinné, hogy Orbán lop, ha a zsíros kenyeret maga Viktor lopná ki a kezéből. Még kezet is csókolna neki.
Csak nézd meg itt, egyetlen hívő nem kommentel!
dr Feco
a „baloldali-liberális-demokrata "politikusok”, a cinkos és bűntársaikkal, és az őket hatalmon tartókkal, - az 1945-2010 közt eltelt sikeres "baloldal" több mint félévszázados kormányzás után, a 2010-re meglévő - 350-500-800ezer forintos fizetéseikkel, nyugdíjaikkal, meg az egy-két kávézójukkal Bécsben, - könnyen viccelnek és hülyítik napi szinten Orbánozva egymást és önmagukat!!
dr Feco
@Perwool: A nemzet ellensége, a bűntársaival, több mint félévszázaduk alatt mindig külföld, hol a
szovjetek, most éppen a nyugat csicskása! Neki és bűntársainak köszönhetően, 2008-ra lélegeztető-gépen az ország,
2004-től már túlzottdeficit-eljárás ... folyik hazánk ellen!
Az mszp-liberális-kormányok, a gyurcsányi-bajnai-mesterházi, a sleppjükkel
tucat számra zárattak be iskolákat, óvodákat, bölcsődéket,
orvosi rendelőket, kórházakat, idős-otthonokat, betegeket ellátó szociális intézményeket, megszüntettek postákat, a vonatközlekedést, még
a síneket is felszedték és a vagonokkal együtt eladták a haveri színes-fémkereskedőknek, mindezt a száguldó-pannon puma, az imf-től felvett több tízezer milliárdos hitel, meg a többkulcsos szja mellett!!!
dr Feco
@Pöpec: Keller lacihoz forduljon kérdéssel!!
dr Feco
@maszk: gyurcsányi: ... mi álbaloldali, álliberális, áldemokraták, a külföldi meg az itthoni cinkos és bűntársainkkal mint arra minden magyar ember jól emlékszik: „hazudtunk, reggel, délben, este”!
a gyurcsányi kormány 2009. március 13-án egy törvényjavaslatot nyújtott be az Országgyűlésnek.
- Az első az, hogy fokozatosan emeljék az öregségi nyugdíjkorhatárt 65 évre.
- A második, hogy az úgynevezett „svájci-indexálás" szabályait szigorítsák.
- A harmadik elem, hogy a 13. havi nyugdíjat véglegesen vezessék ki a rendszerből.
nemfideszes
@dr Feco: Akkor tételesen:
1. 1945-2010 között volt 8 év jobboldali kormányzás (1990-94 MDF, 1998-2002 Fidesz)
2. A 800 ezer forintos fizetés és a Bécsi kávézó felháborít, de a csuti strómanjának 2 milliárdos osztaléka, luxus magánrepülőgépe, jachtja, horvátországi villái nem éri el nálad az ingerküszöböt. Mint ahogy az sem hogy a „felcsúti Maradona” az adófizetők pénzén építtetett magának több milliárdért stadiont, a földjén?!
3. Miközben szeretett vezéred az országot Putyin, azaz Oroszország csicskásává tette, az ország beruházásának 99%-át az EU finanszírozza, a GDP növekedés pedig jórészt a nyugati multiknak (Audi, Mercedes stb.) köszönhető.
4. Mivel a csuti patkány nem akarta, hogy az EU rálásson az ország pénzügyeire minden áron ki akart kerülni a túlzott deficit eljárás alól. Ezért beszántotta a magán nyugdíjpénztárakat, és szándékosan bedöntötték a forintot, hogy a szocik által felhalmozott deviza tartalékon aztán kaszálhassanak. Végeredmény eltűnt 3 millió ember nyugdíj megtakarítása, bedőlt több tízezer devizahiteles. 3x annyi, mint 2010 előtt!!!
5. A fidesznek köszönhetően tanárok, orvosok ezrével hagyják el a pályát, vagy mennek külföldre a jobb megélhetés miatt. A bezárt postákat ugyan megnyitották, majd szép csöndben sorra be is zárták őket, mivel rentábilis a fenntartásuk, (főleg a kis településeken).
A bezárt mellék vonalakkal lényegében ugyan ez a helyzet. Csak azért közlekedtetnek rajta, nem kis veszteséggel, napi 1-2 lényegében üres szerelvényt, hogy ne érhesse őket támadás az esetleges lezárásuk miatt. A soha meg nem térülő felcsúti kisvasútról már nem is beszélve.
nemfideszes
@dr Feco: 6. Az IMF hitel nagyobb részével a szocik a devizatartalékot növelték 36 milliárd euróra, megakadályozva ezzel többek közt a forint gyengülését. A kisebbik részét már a csutiék vették fel és költötték MOL részvényekre, ami eddig 150 milliárdos veszteséget hozott az országnak. Az IMF hitel kamata 3.5% volt. Ezt váltották ki a csutiék 6-8% -os kamatozású devizakötvényekre. Az oroszoktól pedig most felvesznek 10 milliárdot 4-5%-os kamatra.
7. Az egykulcsos adóval kizárólag a magasabb keresetűek jártak jól, a minimálbér megadóztatásával, az adójóváírás eltörlésével, és az egészségügyi járulék növelésével 200 ezer forintos kereset alatt mindenkinek csökkent a nettó fizetése.
8. A szocik a nyugdíjkorhatár fokozatos emelését 65 évre 2027-re tervezték. Ezzel szemben a fityesz már 2014-ben 65-re emelte.
9. A svájci indexálást a Horn kormány vezette be. Ahogy a 13. havi nyugdíjat is a szocik vezették be még 2003-ban. A 2008-as válság miatt az ország gazdasági stabilitása érdekében ezt visszavették, és eltörölték a svájci indexálást, azonban bevezették a nyugdíjprémiumot.
2010-ben a fityesz a 14. havi nyugdíj bevezetésével kampányolt, de most, hogy állítólag az ország jobban teljesít még a 13. havit sem vezették vissza. Helyette kiszúrják a nyugdíjasok szemét 10 ezer forintos böske utalvánnyal, amit sokan be sem tudnak váltani, és persze ezen is a fideszes haverok keresnek leginkább. A rokkantsági nyugdíj csökkentéséről, és a szolgálati nyugdíj eltörléséről már nem is szólva.

Summa summarum a fityeszes propaganda szöveget dugd fel magadnak!
quadrocopter
Gyűjtsünk neki, még a végén éhen pusztul Őfelsége I. Geci!
Kérjen kölcsön Analfa Bélától...elvégre a sajátjából kér!
peterkelemen
MOCSKOS TOLVAJ! Orbán minden idők legnagyobb tolvaja! Akasztófára való gazember!
surdilloFUJT
@Sámannus: mészarosnál jó kezekben van!(vagy Svájcban egy esetleg halott nevén,akit a NAV már nem keres?)
Dr plágium
Van aki ezt beveszi? Aki mégis az adjon neki...
kokopelli
ilyenkor a pöttöm lányom jut az eszembe,és az arca fülig csokival bekenve!
"Nem én voltam apu,és nem is vagyok csokis!" Őt meg lehetett enni a gyönyörtől,
de ennél az alulmegvilágított tetünél más barna "kenyőcs" ugrik be nálam!A szöve-
ge szintje ugyan az!... a hároméveseké!
nusika
...ezt hogyan csinálta? ...szeretném Én is tudni, remélem nem titok!!! ...a receptet kérem!!! :)))
kissé felnőttem
akkor milyen pénzből fizette a stadionokat? ja ? igy én is elvegetálnák ám lazán elegánsan főleg ha mások állnák a számlát
kokopelli
@nusika: pedig olyan egyszerű! Szondázás volt az idős "le a Sorospárttal","Orbán
Viktor megvéd bennünket" szavazók között,hogy mi az az összeg nekik,ami soknak
tűnhet a szemükben,de még nem éri el náluk az elképzelhetetlen határt! Soha nem
tudtam elképzelni,hogy milyen könnyen átverhetnek tömegeket úgy,hogy még büsz-
kék is rá,hogy "engem azután soha!" A Viktor becsületes,mert valószínüleg nem ke-
res sokat,de mégis spórol...stb! Természetesen nem politikai,hanem inkább tudomá-
nyos adások témája a "csordaszellem",a tömegek manipulálása,és a kül. reakciók az
elképzelhetetlen befogadására!Nem véletlenül keresik magukat hülyére az olyan vál-
lalkozások nyugaton amelyek ezzel foglalkoznak! Véleményformálóknak is nevezik ő-
ket,pedig csak adat-és trend vizsgálóknak nevezik magukat!
Fradigege
Ez a "havasibercike", heteroszexuális? Nem tudom mi van, de valami van. Ez a szar biztos, hogy nem férfi. Szerintem a gombák és a harasztok felsőbbrendű lények, mint ez a végbéltermék. Szívesen hazudom az igazságot, TE gyökér bercike! Ha találkozom vele, ígérem, hogy 5 perc után sírva veszi ki a szájából a farkamat! Kutyaeledelnek is büdös, ez a hülye gyerek!
Fradigege
Fel vagyok háborodva, hogy ez közpénzből létezik! Ez egy senki!
Macskaszem
Ha ez igaz lenne, akkor azt mondanám, hogy orbán egy idióta balf@sz akit mindenki átver, mivel a környezetében mindenki dúsgazdag lett közpénzből, kizárólag ő maradt csóró. Itt a mese vége.
qxy
Igaza van emberek. " Meg takarítás" ha azt kérdezték volna hogy mennyit lopott el az emberektől, vagy mennyit sikkasztott, lopott, az más kérem. az nem meg takarítás. az lopás. De nem ez lett kérdezve . Tisztelt hölgyeim és uraim. Kedves barátaim.( Lölő).
De szerintem a harmadik füles után ugrana ez a kis meg takarítás egy két nullával a végén, hanem többel is.
vukkocska
Azért ilyen szarul alulgazdálkodni. Mert a Fidesz szerint a magyaroknak 8-10 millió forintnyi megtakarítása van. Ha nagyon jól összekapom magam, még talán túlszárnyalom Orbán megtakarítását. Ja, majdnem elfelejtettem, a Parlamentben azt mondta, hogy ő egy nem vagyonos ember.
kiscsillag66
Szegény, szegény miniszterelnök! Ezt hogyan csinálta? Hétvégén álljon be az ételosztókhoz, hátha jut neki egy tányér leves!
maszk
@dr Feco: Fogadunk, hogy te irányított figyelő vagy - akit már majdnem komolyan lehet venni?
Végül mindig felúszik a szar a vízfelszínre...
Lelked rajta!

Tudod, a látszat ellenére mégsem vagyok olyan egyszerű, mint a faék.
Amíg tiszta a lelkiismeretem, mindent megtehetek, amit akarok (persze "nem minden használ" - de ez már egy másik történet, amihez neked lövésed sincs).
A saját fejedre, ill. a gazdád fejére hullik vissza minden szar, amivel szemen köpitek a világot, ti hulladékok .

Csak két dolog:
1. A robotika összes(en) három törvényét felejtsd el - most!
2. Akár meg is kínozhatnátok, de arra nem fog sor kerülni soha, mert... mert mégsem vagyok olyan egyszerű, mint a faék?
maszk
Szeretem a nagy fekete autókat - főleg éjjel, a hajnal közeledtével.
Ahogy a hajnalpír megcsillan a nagy fekete autó motorháztetőjén...
(Ugye nem gondoltad komolyan, hogy csak úgy... Lesz ott minden, mint a vurstliban)

Good morning starshine
A Hair-ből már biztos hallottad, de hallottad már eredetiben?

Ha nem, akkor tessék: www.youtube.com/watch?v=QAOTxAGJUug
Eladott Ország
Ezt a szarházi csúti kancigányt nem jelenti fel senki az ellenzék soraiból, hogy hazudik a ganajláda? Még akkor jelentsék fel, ha jelenleg telibeszarnak mindent, a mocskos trógerek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.