Kedden újabb hazug óriásplakáttal rukkolt elő Fidesz... eddig még csak Orbánt láttuk kerítést bontani, emlékeztetőül be is csatoltunk erről egy képet. A Fidesz tahó óriásplakátjával pedig az a legnagyobb baj, hogy ezt a célközönség, a hazánkban található, nagyszámú és mindenre kapható csekély-értelmű, de szavazati joggal rendelkező polgár majd el is hiszi. Mert az jön majd le nekik, hogy ezek tényleg összeálltak egy ilyen kép erejéig, és eszükbe sem jut, hogy ez csak Photoshop, mert fingjuk sincs róla, hogy az mi. Ezért nem is teszik fel azt a kérdést, hogy vajon mennyit fizet a Fidesz egy ilyen csoportos fotózásért.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbánék hazugságai, nácikat megszégyenítő gyűlöletkeltő propagandái. SZÉGYEN!
nem tibi
"1988 áprilisától a Soros Alapítvány támogatásával működő Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa volt. 1989 szeptemberétől 1990 januárig a Soros Alapítvány ösztöndíjával az oxfordi Pembroke College-ban az angol liberális filozófia történetét hallgatta, de tanulmányait az 1990-es magyarországi országgyűlési választás miatt félbeszakította.'
Kis túlzással Soros nélkül a ,Megye 3 -as Felcsút SE nél szertáros lehettél volna
és nem az enszet meg az eu- támadnád hanem a játékosokat ,hogyan lehet ilyen xarosan visszahozni a gatyát . Szégyeljed szépen magadat !
Hellcat
Van új kék sorosozós plakát is...beszarás hogy a brutális lebukás ellenére még tolják a szart az emberek arcába milliárdokért.
peterkelemen
@Shikari: Bartusnak és Kertésznek is igaza van.
peterkelemen
@Shikari: Nem Bartus és Kertész magyagyűlölő hanem Orbán, aki napi szinten kilopja a szemét a magyaroknak, aki napi szinten megalázza őket, aki napi szinten hülyére veszi őket, aki napi szinten korlátozza a jogaikat, aki napi szinten irtja őket.
peterkelemen
@Shikari: Orbánnak és bűnbandájának kell eltakarodnia. Ők az igazi magyagyűlölők!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.