A migráció negatív folyamat, amelyet fel kell tartóztatni – jelentette ki a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában.

Bakondi: meg kell állítani a migrációt
Fotó: Kovács Tamás/MTI

Bakondi György felidézte a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter sajtótájékoztatóján elhangzottakat, amelyek értelmében ha nem lesz pozitív elmozdulás, Magyarország kilép az Egyesült Nemzetek Szervezetének migrációs csomagjáról folytatandó tárgyalássorozatból.

A belbiztonsági főtanácsadó hangsúlyozta, hogy a kormány nem működik közre egy olyan dokumentum kidolgozásában, amely ellentétes a következetes bevándorláspolitikájával.

A külső határokat őrizni szükséges, és a segítséget kell oda vinni, ahol a probléma jelentkezik, nem a problémát behozni Európába – szögezte le. Úgy fogalmazott, hogy a magyar álláspontot a magyar emberek akarata, a nemzeti konzultációkon részt vevő milliók véleménye határozza meg.

Bakondi György arról is beszélt, hogy a románok szilárdan őrzik a határokat, ezért jelen pillanatban nem indokolt a határrendészeti intézkedések felülvizsgálata, megerősítése.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Meg kell állítani a létrás törpét!...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@karma1: Nos..pont ezért,effektív a magyar lakosságra nem jelentenek veszélyt...Ne engem győzködj,ha rajtam állna egy sem lenne Európában...
lampa laz
Vakondi, gomba, baktérium vagy simán orbán okozta nálad is az agyhalált?
justhpeter
@lampa laz: Hát ez a jó kérdés ! Az eredményt látjuk.
quadrocopter
Oktondi! Kiesett a mancsodból valami, amit éppen a szádba akartál tenni - a fotó szerint!
Nessy
Mielőtt megszólalna, jó lenne, ha tájékozódna legalább a saját házuk táján!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.