Érettségi után esett teherbe diákjától egy szegedi tanárnő, szeptember óta szülési szabadságon van.

Elfordultak családtagjai a szegedi tanárnőtől, akit diákja ejtett teherbe

Mint megírtuk, a Bors szellőztette meg, hogy egy szegedi elitgimnázium tanára érettségi után saját diákjától esett teherbe. A Tények megtudta, a fiú, miután értesült arról, hogy a nő várandós, el akarta vetetni a magzatot. A tanár erre nem volt hajlandó, már nem is tanít, szeptember óta szülési szabadságon van.

Az, hogy egy 17 éves fiú szexuális viszonyt folytat a tanárával, nem bűncselekmény de a Nemzeti Pedagógus Kar szerint etikátlannak minősül. A nő egyébként családos, miután kiderült, hogy viszonya volt a diákkal, családtagjai teljesen elfordultak tőle.

Az iskola igazgatója a műsornak annyit mondott, teljes körű vizsgálatot folytattak az ügyben, és megállapították, hogy a teherbe esés az érettségi után történt.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Mivel nem vetette el a magzatot, így ez kiderült. A család elfordult. Szerintem leszrja. Tanár néni nem volt otthon rendesen karban tartva. Szerintem, otthon apucinak ez egy elég nagy fricska.
maci0427
Nagyon viszkethetett a pinája ! Mindig utáltam a munkahelyi kapcsolatokat ! Az iskolai meg más tészta de óriási bűn a tanár-diák szerelmi-szexuális viszony ! És ez még csak a kezdett !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.