A Budaörsi Járásbíróság többéves fegyházbüntetésre ítélete első fokon azokat, akik nyolc éve Érden elkábítottak és megerőszakoltak egy Németországban tanuló, Magyarországra látogató kolumbiai nőt – közölte a Budapest Környéki Törvényszék szerdán közleményben az MTI-vel.

Négyen erőszakoltak meg egy kolumbiai nőt Érden – megszületett az ítélet
Illusztráció: Pixabay

A négy vádlott a nem jogerős ítélet szerint az autóstoppal utazó nővel szemben szexuális erőszakot követett el, valamint megsértették a személyi szabadságát.

A kolumbiai egyetemista egynapos városnézésre érkezett Budapestre 2010. április 10-én, majd – idegenrendészeti ellenőrzése után – Pozsonyba akart utazni, de a Budapest Népligeti Autóbuszállomásról aznap már nem indult buszjárat, ezért autóstoppal kelt útra.

A vádlottak a nőt felvették kocsijukba és azt ígérték neki, hogy 50 euróért elviszik Pozsonyba. A nőt azonban Érdre vitték, ahol elkábították. A város külterületén egyikük a nővel a gépkocsiban közösült, a másik két vádlott egyéb szolgáltatásokra kényszerítette. Ez után a XI. kerületbe vitték és ott magára hagyták – írta a törvényszék.

A bíróság a vádlottakat bűnösnek találta, és mindegyiküket fegyházban végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte; az első- és a másodrendű vádlott 12 évet, a harmadrendű 10 évet kapott, továbbá 10 évre eltiltották őket a közügyektől. Negyedik társukat, mint bűnsegédet 2 év, 5 év próbaidőre történő felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtotta a bíróság és elrendelte pártfogói felügyeletét.

Az ítélet ellen az ügyész három nap gondolkodási időt kért, a vádlottak és a védőik fellebbeztek. Az ítélet nem jogerős – olvasható a Budapest Környéki Törvényszék közleményében.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Eriksson: Es? Mi az osszefugges?

@Shikari: Magyar sz.igazolvannyal rendelkezok voltak az eroszakolok.
Eriksson
@Yoda69: Ez: "Mi megvedjuk a kulturankat! - orbanviktor"
quadrocopter
@lusta: De magyarok! Nem? Ha a magyar sváb lop Jennersdorfban, akkor nem azt fogják hírré tenni, ,hogy magyar sváb lopott, hanem magyar lopott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.