228 forint volt Gyurcsány éves jövedelme.

Nem csak a saját 2017-re vonatkozó vagyonnyilatkozatát hozta nyilvánosságra Gyurcsány Ferenc a DK honlapján, hanem – rendhagyó módon – a családtagjaiét is. Ebből és a párt által küldött közleményből kiderül, hogy miután a pártelnök 2016-ban eladta az Altus Befektetési Zrt.-t és a bevétel után járó közterheket befizette, a nettó bevétel nagy részét értékpapírokba fektettem – írja a 24.hu.

Gyurcsány nyilvánosságra hozta családtagjai vagyonnyilatkozatát is

A tulajdonában álló Altus Portfólió Kft.-ből bruttó 228 millió forintos jövedelme származott, míg a cég eladásából feleségének, Dobrev Klárának 168 millió forint jutott.

A gyerekek anyagi helyzete a következőképpen alakult: lánya, Gyurcsány Anna megvásárolta Dobrev Klára 12 éves Opel Zaphiráját, fia, Gyurcsány Bálint pedig a nagyanyja, Apró Piroska 10 éves Volkswagen Passatját. Szintén Bálint a szüleitől kapott egy 40 négyzetméteres lakást Budapesten, Erzsébetvárosban, a másik fiú, Gyurcsány Péter pedig egy 57 négyzetmétereset Pesterzsébeten. A két másik fiúnak, Tamásnak és Mártonnak nincs vagyona.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Mohai Balázs

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
"228 forint volt Gyurcsány éves jövedelme."

:-(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Orbán család??? 250milliád, vagy 250 db cég és még ennél is több milliárd?? Elő a lábakkal, ki mennyin áll...
karma1
Es ha meg azt is hozzatesszuk, hogy a legidosebb fia egy lepukkant korhazban apolokent dolgozik... Meg ugy altalaban...
Na, es akkor a tobbiek? Lehet villantani, emberek,...
Bejlam, mindjart elojossz ugyis,... Tudod, GYurcsanyt lehet ocsarolnod... De mintha nem latnam Bercike kisasszony vagyonbevallasat... Vagy o olyan merhetetlenul szegeny, hogy le sem irja?
Te is le szoktal engem hazugozni, - en ugyan nem teszem, de neha boven megerdemelned...:o))

Ezt mar olvastad? HOgy a granitszilardsagu ME jeloltrol beszeljunk, Kulonosen figyelmedbe ajanlom az ungar peterrol tett nagyon erdekes kijelenteset...

propeller.hu/itthon/3331418-kezd-felpuhulni-lmp-elszigetelodesi-politikaja#v2073300
nemkati
Nekem is volt tavaly 228 ft éves jövedelmem! :) Sőt, kicsit több is.
Yoda69
@nemkati: Eliras! Lentebb reszletezik 228 millio!
Yoda69
Azert eleg durva, hogy orban 250 ezer forintot tudott megtakaraitani ME-kent. Siman szemen kop bennunket, aztan jot rohog a markaba. Ha ujra megvalasszak a birkak, akkor meg szemtelenebb es erkolcstelenebb lesz.
Gyurcsany legalabb tiszteseggel bevallja hogy mennyit keresett. Ujabb erv amiert ra es a DK-ra kell szavazni, a hazaarulo fideSS elleneben.
nemkati
@Yoda69: Nekem az ott akkor is szentírás! :)
peterkelemen
Teljesen hülyének nézik a pornépet, de megtehetik, hogy nincs még egy ilyen gyáva és csicska nép, mint a magyar az egész világon.
TASzSz
"228 forint volt Gyurcsány éves jövedelme."

:-(
Sámannus
No és nem a telenort veszi meg. mint a stróman.
sokanvagyunk
A cikket jegyző is megér vagy 6 nullát...
Madácsi Pali
Nem hiszem, hogy csak nekem tűnt fel a címben szereplő "228 forint" a cikkben "228 millió forintos"-ra változott! Nem kicsit sugallva a jövedelem eltitkolást, ami a teljes családi vagyonnyilatkozat nyilvánosságra hozatala egyáltalán nem támaszt alá. Javaslom inkább a cikk írójának ott kapirgáljon ahol 6 milláért több mint 140 milliót érő céget "vásárolnak".
karma1
@nemkati: Nem bog,... Negativan rohog...:o))))
maci0427
Az 1990 -es gengszterváltás Egyik nyertes ! Meg a többiek, akik most milliárdosok...!!! KISZ. Titkárból ! Szemét egy ország ez !
Madácsi Pali
@nemkati: javaslom olvassa el a cikket ahol már "228 milló forintos" szerepel!
szaboria1
@TASzSz: Mi lenne ha előbb a cikket olvasnátok el mert nem 228.-ft hanem 228 millió. A propeller is belenyúlt valami nagy szarba.
szaboria1
@maci0427: Az eredeti cikket el kell olvasni mert feleslegesen nyilatkoztok.
szaboria1
A PROPELLER IS MOST MELLÉ NYÚLT. Mert a 24 cikke amiből átvette az 228 millióról szól.
Madácsi Pali
@Horizont: olvasd figyelmesen a fénykép alatt ahol felesége mellett ül és a háttérben látható Vágó István "A tulajdonában álló Altus Portfólió Kft.-ből bruttó 228 millió forintos jövedelme származott, míg a cég eladásából feleségének, Dobrev Klárának 168 millió forint jutott."
magyarbakancs
Szeretném megérni ,hogy Fidesznyikek mikkor teszik ezt meg?
tudode
Ahhoz képest, hogy a MEGVÁLTÓNK 200 ezer Ft-ot takarított meg, de azért DURVA hírek keringenek a világhálón, összevetve azt, hogy Gyurcsány vagyonos vállalkozóként lett miniszterelnök, az ÖRÖK RIVÁLISA a PUSZTÁJÁVAL kezdte POLITIKAI pálya-, v milyen futását:
.
Valami qvára sötét:
.
----- Orbánék eddig 4 ezer milliárdot loptak
2017. január 31. 16:42
www.sztarklikk.hu/kozelet/orbanek-eddig-4-ezer-milliardot-loptak/318755

--- Google: Gyurcsány család gazdagodása
Nagyjából 8 960 találat (0,43 másodperc)
.
--- Google: Orbán család gazdagodása
Nagyjából 28 300 találat (0,49 másodperc)
.
Az tudvalévő, hogy a honatyák/anyák NEM NYOMOROGNAK, de mi van a KÖZJÓ SZOLGÁLATÁVAL! Mintha az nem is tartozna a illiberális rezsim feladatkörébe!!!
Eladott Ország
Ha ilyen keveset keresett gyűjteni kell neki, nehogy éhezzenek. Mindjárt sírva fakadok. A szem nem marad szárazon.
szaboria1
@Eladott Ország:.Nem hiszem, hogy igényt tart rá. Ellenben hol van Orbánnak a bevallásából az emberektől kért pénz decemberre eső része.
TASzSz
@szaboria1: Azért tettem idézőjeleket!!!
magyarbakancs
@Csizmás Kond: megfogadtam nem írok neked, ehez tartom is magam.az origó meg annyira hiteles forrás mint egy döglőt ló nyerítése.
továbbiakban meg kérnélek rá ne írjál mert nem szeretném meg szegni a fogadalmam.
Köszönöm meg értésedet.
magyarbakancs
@Csizmás Kond: Szeretnélek meg kérni ,hogy ilyen buzgósággal járjál utána a Fidesz vagyonoknak is.Akkor hiteles a hozzá szólásod kritikád.
Többet ne írjál kérlek, veled nem diskurálok.
lusta
@Csizmás Kond: Frissebb nincs? Ezek 10-1 évvel ezelőtti adatok. Most a januáriakból csemegézünk, persze Önön kívül, persze van benne igazság, mert például a töltött káposzta újramelegítve nagyon finom.
szaboria1
@Csizmás Kond: Te elhiszed, hogy az Orbánnak csak 250000.-ft lett a megtakarítása?
Eladott Ország
@szaboria1: ma, 10:03; Nem a pénz miatt kérnek adományt! Az van nekik dögivel! A történet arról szól, hogy hogyan tudják legalizálni azt a pénz, amit erre szánnak. Pont mint a konzultációs íveknél történt, hazudnak egy jó nagy összeget, amit az emberek adtak össze és láss csodát! Máris legális az a pénz, amit erre szántak, így aztán teljesen mindegy, hogy küldenek-e az emberek pénz vagy sem ők már tisztára hazudták magukat!
nemkati
@Csizmás Kond: Ha az első cikken - akarom mondani nettó origós hazugságon - átrágtad magad, akkor olvasd el ezt:
24.hu/fn/gazdasag/2017/04/19/akkora-szabalytalansagot-kovettunk-el-hogy-a-teljes-unios-tamogatast-visszakeri-brusszel/

A második cikked arról szól, hogy Gyurcsány foglalkozik üzleti ügyekkel, méghozzá sikeresen, szemben a miniszterelnökkel, bár az 0rbán-Mészáros üzletekhez képest alulteljesít.

A harmadik cikked pedig 10 éve elavult.

Valami aktuális?
Eladott Ország
Sajnos a jogszabályok változatlansága miatt, továbbra sincs adóhatósági jelentősége, a képviselői vagyonnyilatkozatoknak. Cirkusz így az egész!
nemkati
@Eladott Ország: Arra jó, hogy mi itt elszórakozzunk rajta.
Eriksson
"Több mint 150 millió forintot tartott az év elején az osztrák Schoellerbank AG bécsi fiókjánál vezetett számláján Gyurcsány Ferenc – értesült a Magyar Idők. Úgy tűnik,
a Demokratikus Koalíció elnöke eltitkolta ezt az összeget, hiszen legfrissebb vagyonnyilatkozatában nem tüntette fel ezt a pénzt."
nemkati
@Jozefina: Az még hagyján, hogy a magyaridők próbál fogást találni Gyurcsányon, és nem sikerül neki, de hogy hazugsággal, az undorító.
kereső
@Eriksson: Szóval van 150 millám 2017 január másodikán egy pénzintézetben.Március 25-én ezen a pénzen veszek a gyerekeimnek lakást,az anyósomat meg befizetem egy egyhónapos világkörüli útra,kifizetem a rezsi tartozásomat...etc., ez a pénz elfogyott,és megszüntetem a bankszámlát. Kell-e ezt szerepeltetni a vagyonnyilatkozatomban?/feltéve,hogy kötelezett vagyok a nyilatkozattételre 2017.-re vonatkozóan.
Eriksson
@kereső: Tudod, engem egyáltalán nem érdekel senki vagyona, vagyonbevallása, sem adóügye, ez csak úgy megütötte a szemem, hogy bécsi bank, meg miegymás. Magyarországi bank már nem is jó?
Eriksson
@kereső: Egyébként amit leírtál az tisztára konteo, még a leghiszékenyebbeknek sem lehet beadni.
kereső
@Eriksson: Mindenki abban a bankban tartja a pénzét,ahol akarja.Gyurcsány Bécsben,Csányi ,Habony Rogán Szingapurban Az se magyar ha jól gondolom..A konteót ezúttal nem én gyártottam,hanem a Magyar Idők, én csak értelmeztem,amit idéztél.A példa nem neked szólt,hanem a hirnek.
nemkati
@Eriksson: ma 12:40
De, nagyon jó a magyar bank. Gyurcsány ezért is ott tartja az értékpapírjait. Mint ahogy a DK közleményében el is mondta, miért is hazudott már megint a magyaridők.

"Gyurcsány Ferencnek nincs pénzintézeti számlakövetelése osztrák bankban. A valóság az, hogy a DK elnökének 605 millió 727 ezer 420 forint értékben értékpapír-befektetése van, amelyet vagyonnyilatkozatában pontosan fel is tüntetett. Ezen értékpapírokat egy magyar és egy osztrák bank, illetve két magyar pénzügyi szolgáltató kezeli."
Eriksson
@nemkati: Tudok én is olvasni, de mint mondtam, nem igazán érdekel. :)))
nemkati
@Eriksson: Ja, csak annyira, hogy ide megírd. Értem. :)
Eriksson
@nemkati: Keresőnek írtam 12:40-kor. Nézd meg légyszi, hogy mit. :)))
Hellcat
Na akkor most jöhet a többi családé is...lássuk a qrbán körül ki hogy gazdagodott...vagy a lézerjani gyerekei nevén hányingatlan lehet most már.
nemkati
@Eriksson: Már azelőtt megnéztem, hogy írtam volna neked, és pont arra válaszoltam. Azt kérdezted, hogy magyar bank már nem is jó? Erre írtam, hogy pont az volt Gyurcsánynak jó.
Eriksson
@nemkati: Azt a részt is olvastad, hogy "engem nem érdekel senki vagyona" ?
nemkati
@Eriksson: Igen. :) Arra meg azt írtam, hogy látom, csak annyira, hogy ideírod. :))
Miért kell mindent az utolsó szóig megmagyarázni?
Eriksson
@nemkati: Te meg mit értetlenkedsz? :)))
Világosan leírtam, hogy nem érdekel a téma, te mégis froclizol.
nemkati
@Eriksson: De ha nem érdekel, akkor válaszolni se kell. :)
Eriksson
@nemkati: Jól van na. Én udvarias ember vagyok, ha kérdeznek, válaszolok. Ha nem kérdeznek, még akkor is, időnként :)))
bencemacska
@Eriksson: ma, 12:40

"Gyurcsány Ferencnek nincs pénzintézeti számlakövetelése osztrák bankban. A valóság az, hogy a DK elnökének 605 millió 727 ezer 420 forint értékben értékpapír-befektetése van, amelyet vagyonnyilatkozatában pontosan fel is tüntetett – írták.

Ezen értékpapírokat egy magyar és egy osztrák bank, illetve két magyar pénzügyi szolgáltató kezeli. Vagyis Gyurcsány Ferenc vagyoni helyzetét pontosan, hiánytalanul, a jogszabályi előírásoknak megfelelően tüntette fel a vagyonnyilatkozatában – tudatták."

Igaz, hogy én ennyi pénzt el sem tudok képzelni, hogy mennyi, de még sohasem tartottam a tartalék pénzemet egy helyen.
Így a munkahelyem megszűnésekor kapott végkielégítésnek is csak a fele veszett el a Bank bezárása miatt!!!
Pont a Questornál levő maradt meg épen!!!
Eriksson
@bencemacska: Az eleje piszkosul nem érdekel, pláne, ha nem is ő írta.

A mai világban szerencsésnek vagy mondható, hogy legalább a fele megmaradt.
Ez a Questor az a Questor, amelyikről annyit lehetett hallani, mint pénznyelőről?

Figyu. Nincs olyan banki alap, amely ilyen esetekben kártalanítja a betéteseket?
bencemacska
@Eriksson: ma, 14:52
Az "eleje" a DK hivatalos közleménye!

Azért maradt meg a fele, mert két külön bankban volt, és csak egyiket (Külkereskedelmi Bank, állami tulajdonú) zárták be.
Sikerült visszaszerezni kb 2 év alatt, de akkor volt 50% körüli infláció /1990-91 körül/ és minden kamat nélkül adták vissza az eredeti betétet.
Létezik ma már az OBA (Országos Betétbiztosítási Alap), de csak betétre érvényes, és egyes kötvényekre bizonyos értékhatárig.
Oda kell figyelni, nem szabad csak a kamatot, vagy hozamot nézni!
Ez a Questor az a Questor! Nem, volt azzal semmi baj a válságig! Akkor is csak abból vettem észre a változást, hogy nem küldték az elegáns értesítőket havonta az árfolyamokról.
Sőt még a nagy kamukötvény kibocsájtáskor is hívogattak. Az volt a szerencsém, már nem szeretem a változást sem, meg a kockáztatást sem.
Amióta bevételem nincs csak kiadásom, kamatot sem fizetnek, eladtam a náluk levő régi papírjaimat! A csőd bejelentése lőtt kb fél évvel! ( Talán ez egyszer volt ilyen szerencsém!)
Eriksson
@bencemacska: Köszönöm szépen a válaszod.
Az eleje. Na pont ez az érdekes. Miért a DK kotyog bele magán dolgokba. Ők tudják bizony a legjobban, hogy Gy. mit csinált helyesen és mit csinált helyesen. Tudtom szerint a DK nem egy könyvelő iroda.
Kicsit tátva maradt a szám, amikor olvastam az eseted. Azt hinné az ember, hogy a bankban van a legbiztosabb helyen a betétje. Szóval most már ez sem biztos.
Azért jó, hogy viszonylag olcsón jöttél ki a dologból.
bencemacska
Nemcsak a címben van tévedés:

"...fia, Gyurcsány Bálint pedig a nagyanyja, Apró Piroska 10 éves Volkswagen Passatját."

Ugyanis az ő édesanyját Bognár Erikának hívják, nagymamája pedig Törő Mária volt, aki 1998-ban rablógyilkosság áldozata lett!
bencemacska
Én is balfék vagyok, Helyesen: Bognár Edina!
Csizmás Kond
@nemkati: ...ha tetszik neked szavazz rá...:)
nemkati
@Csizmás Kond: Én a Fidesz ellen fogok szavazni. És nem azért írtam amit írtam, mert tetszik vagy nem tetszik, hanem mert ki nem állhatom, ha valaki hazudozik.
nemkati
@Csizmás Kond: A cikkben hazudtak, amit betettél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.