Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára Korózs Lajos írásbeli kérdésére válaszolt a rém elfoglalt Balog Zoltán helyett. A válaszban nem volt köszönet. A kérdésre Balog Zoltán helyett Rétvári Bence államtitkár válaszolt, meglehetősen hosszan, összesen 14 részben, amikben az volt a közös, hogy egyik sem a kérdésre felelt, hanem a Fidesz csodálatos tetteit sorolta fel. Na jó, nem mind, volt köztük olyan is, amelyik a baloldalt simfölte, ezzel is kiemelve, hogy Orbán mennyire jó “atyuskája” népének.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
@Shikari: Többen fagytak meg a saját lakásukban,mint az utcán.
Tudod azárt mert a gazdád a csuti cár atyuska,minden fényezés mellett elég nagy nyomort csinált ebben az országban. Demagóg, selejt,fityiszes bérbeiró.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@Shikari: Primitiv! Elöbb tanulj meg HELYESEN magyarul fogalmazni es irni! Aztan talan felveheted a magyar allampolgarsagot mint migrancs!
kukac50
Az összes politikust azzal büntetném,hogy közmunkabért kapjanak, vagy kis nyugdíjat vidéki kis faluban egyszerű körülmények között,a mai közmunkások legyenek a főnökök.
A Fideszes polgármesterekre is vonatkozna amelyik embertelen a szegényekkel szemben.
1 bőrönd ruhát vihetnének magukkal politikusaink!
teuton
@Shikari: Primitivkem! Meg mindig csak a mocskolodasra futja trollkodasbol es a forditoprogrammal? Talan 1 szo a cikkhez? Tanulj meg magyarul te DISZMAGYAR!
magyarbakancs
Nem tudom Rétvári úr itt él-e?
Mert a feltett kérdésre nem tud válaszolni.Ez Fidesz betegség?
Meg az arrogancia és a lenézés, más embert ez felvételi kritérium a Fidesznél?
Vagy nagyot hall,vagy szellemileg nem tudja felfogni a kérdést?
Az adott válasz egy semmitmondó bakelit lemezszerű amin megakadt a tű és mindig ugyan azt kántálja.
teuton
@Shikari: Primitivkem! A mocskolodo kommenteken kivül ismersz mas betüket is? Esetleg szamokat? akkor nezz utana, hany lajkot kapsz! De elöbb mindenkeppen tanulj meg magyarul es a szavak-fogalmak ertelmenek nezz majd utana a szotarban. Kezdheted a MAGYAR szonal! A "kultura"-ig sosem fogsz eljutni...Nagyon a nivom alatt vagy. valahol ugy a beka segge környeken. A mocskolodas, eröszak, fenyegetes mindigis az agyatlan primitivek "fegyvere" volt, mert masra nem telik tölük...
teuton
@Shikari: Primitivkem! Meg mindig nem jutottal el a szavak ertelmezeseig? Azert nem fizetnek? Szanalmas vagy az allandio mocskolodasoddal, de primitiveket nem szanok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.