Tarlós István főpolgármester értelmetlennek nevezte az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában a 3-as metró minden állomásának teljes akadálymentesítése érdekében indított népszavazási kezdeményezést, mert az győzelem esetén sem róna kötelező feladatot az önkormányzatra. (...)

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: KTL
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Magyarul. Le vagyunk tojva. Majd ő megmondja! Ennyit ezekről. Miért hiszik, hogy a "hatalom" ezzel jár. Mert az valójában nincs, hiszen minket szolgálnak. Véljük. (És az angol miniszter 1 perc késésért azonnal felajánlotta a lemondását. Ez a különbség egy úr és egy egyébként senki között.)
Hellcat
Szóval le van szarva mit szavazna meg a nép. Bezzeg az érvénytelen népszavazásuk meg szent felhatalmazásként értelmezték.
Clavigo
Szerintem Ennek a Tapló Pityunak nincs "semmi értelme".. Ez a csávó van akkora prosztó,,,mint a nemzethhh Zsákos Frodója.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.