Az előző évhez hasonlóan, 2017-ben ismételten Gyurcsány Ferenc kereste a legtöbbet a parlamenti képviselettel rendelkező pártok vezetői közül.

Áll a bál Gyurcsány Ferenc vagyonnyilatkozata körül
Fotó: Rosta Tibor/MTI

A DK elnökének vagyona csaknem 200 millió forinttal gyarapodott, értékpapírban tartott megtakarításai ennek ellenére csökkentek tavaly.

A Magyar Idők rögtön beleállt

Valótlan tartalmú vagyonnyilatkozatot adott le az Országgyűlésnek Gyurcsány Ferenc. A volt miniszterelnök az okiratban nem tüntette fel azt a több mint 150 millió forintot, amely egy nevén lévő osztrák bankszámlán van elhelyezve

- írta honlapján csütörtök reggel megjelent cikkében a Magyar Idők.

A portál arra emlékeztet: az MSZP egykori elnökhelyettese, Simon Gábor ellen néhány éve hasonló eset miatt büntetőeljárás indult.

A lap szerint a Gyurcsány Ferenc számláját vezető Schoellerbank AG "egy exkluzív, magánkézben lévő pénzintézet, amely 1833 óta működik a Lajtán túl, és büszkén hirdeti magáról, hogy a Handelsblatt felmérésén sorozatban hatodik alkalommal választották meg Ausztria legjobb elitbankjának".

Gyurcsány néhány órája közzétett 2017-es vagyonnyilatkozatában bruttó 747 878 forintos képviselői tiszteletdíján felül csak a családi vállalkozástól, az Altus Portfólió Kft.-től származó nem egészen 223 millió forint osztalékot tüntette fel rendszeres vagy eseti jövedelemként – írták.

Érdemes felidézni, hogy ez a társaság 2016-ban 1,2 milliárd forint, míg az Altus Befektetési Zrt. 2015-ben 74 millió és 2014-ben 169 millió forint osztalékot fizetett neki. Az egykori kormányfő emellett egy 50 négyzetméteres pápai lakást és a feleségével közösen vásárolt háromezer négyzetméteres kötcsei telket és a rajta álló 267 négyzetméteres házat vallott be az okiratban tavaly és idén egyaránt – írja a portál.

Gyurcsány Ferenc adózott jövedelmét a nyilatkozatok szerint értékpapírba fektette, aminek árfolyamértéke 2016 és 2017 fordulóján valamivel több mint 641 millió, 2018 elején pedig 605 millió forint volt

- teszik hozzá.

DK: minden elemében pontos Gyurcsány vagyonbevallása

A Magyar Idők hazudik, a valóság az, hogy Gyurcsány Ferenc vagyonbevallása minden elemében pontos

- reagált csütörtökön a Demokratikus Koalíció (DK) a lap internetes kiadásában megjelentekre.

Gyurcsány Ferencnek nincs pénzintézeti számlakövetelése osztrák bankban. A valóság az, hogy a DK elnökének 605 millió 727 ezer 420 forint értékben értékpapír-befektetése van, amelyet vagyonnyilatkozatában pontosan fel is tüntetett – írták.

Ezen értékpapírokat egy magyar és egy osztrák bank, illetve két magyar pénzügyi szolgáltató kezeli. Vagyis Gyurcsány Ferenc vagyoni helyzetét pontosan, hiánytalanul, a jogszabályi előírásoknak megfelelően tüntette fel a vagyonnyilatkozatában – tudatták.

A DK közleménye szerint a Magyar Időkkel szemben Gyurcsány Ferenc

"a szokásos jogi lépéseket megteszi".

A Magyar Idők honlapján csütörtök reggel megjelent írás szerint valótlan tartalmú vagyonnyilatkozatot adott le az Országgyűlésnek Gyurcsány Ferenc. A volt miniszterelnök az okiratban nem tüntette fel azt a több mint 150 millió forintot, amely egy nevén lévő osztrák bankszámlán van elhelyezve.

95 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Úgy néz ki, hogya Magyar Idők egy nagy pofonba szaladt most bele..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
Úgy néz ki, hogya Magyar Idők egy nagy pofonba szaladt most bele..
szaboria1
@silber13: Általában Gyurcsánnyal szemben mindig pofonba szaladnak bele.
dr. prédikátor
Hangosan kérdezem hogy mindenki hallja!!! a cigus fecalicus 250 ezres megtakarítás megfelel a valóságnak???Nem azt kéne inkább vizsgálni hogy a strómanja álltal összelopott milliárdok hol lapulnak???
peterkelemen
Nem baj lassan megtanulja Gyurcsány is, hogy ne hazudozzon a népnek. Egy diktatúrában nem hazudhatja egyetlen demokrata sem azt, hogy menjetek birkák szavazni, mert akár még nyerhetünk is holott eleve tudja, hogy ez egy ordas hazugság. A diktatúra őket fogja felszántani elsőként meg a még maradék szabad és szabadabb sajtót. Idióták!
bencemacska
@peterkelemen: ma, 12:10
Te még nem olvastad azt a verziót, hogy Gyurcsány nem akar választást nyerni, csak a parlamentbe bekerülni, mert ott télen nyáron meleg van!?
El vagy maradva egy brossúrával!
adrenalink
Nagyon haragszom a fityiszre! Nem elég, hogy a túlmozgásos Gyurcsány saját maga generálja az állandó jelenlétét a médiában, a Magyar Idők valószínűsíthető hazugsága miatt már a csapból is Gyurcsány folyik. Csak reménykedem, hogy este Fletó mentesen tudok zuhanyozni...:-)))
wagabund
@silber13: a választásokig bármit leírhatnak, csak ne szavazzon senki Gyurcsányra...

Aztán a választások után mi lesz, az már nem érdekli őket...vagy ezért, vagy azért..
(Pénz rezerválva)
nevemnick
@adrenalink: 12:22 ugyanígy vagyok a zsebnapóleonnal és társaival, sorossal és a migráncsokkal, de nem jön össze...

:D
bencemacska
Másolják a Simon ügyet?
Nem tudom elképzelni, hogy azt nem tanulmányozta végig Gyurcsány?!
És miért nem tudják már 5. éve Simont jogerősen elítélni?
Simont rögtön letartóztatták, Gyurcsány hány napot kapott polttól?
adrenalink
@nevemnick: A "zsebnapóleon" médiajelenlétét indokoltnak tartom, mégiscsak ő Magyarország Miniszterelnöke, és mint Don Quijote, minden nap értünk csatározik...:-)))
quadrocopter
A Csicska Times aláfeködt az pacinak az nemesítő szervinek, az schopashi célzattábul!
nevemnick
@adrenalink: 12:50 de a körülötte lebzselő qrva sok Sancho Panzával egyetemben már nem elviselhető. :D
1magyar
Mennyit dolgozott a mama is!! Ekkora vagyont nem kétkezi munkával szereztek az biztos.
adrenalink
@nevemnick: Látom, nem érted! Azok a hű fegyverhordozói. Mindenkivel szemben a leghatásosabb fegyvert kell bevetni, a buzogánytól a fénykardig. Ennyit nem cipelhet egyedül, így is az ország, a nemzet iránt érzett óriási felelősség nehezedik rá /remélem előbb-utóbb agyonnyomja/...:-)))
vadnarancs
Orsós nyilatkozatát miért nem támadja a szennylap? Már akkor nevetséges volt, mikor a nevét kezdte ráírni!
bencemacska
@adrenalink:ma, 13:26
Az utolsó gondolatod külön díjra érdemes!
volvós
Ennyi erővel kiváncsi lennék Méhszaros mangalica elvtárs vagyonröfögéséra is !!!
Equus
ez a Magyar Idők vagy mi egy korjelenség vagy inkább kór jelenség. Sajátos, h amit nem sikerült a tatárnak, töröknek, németnek, orosznak azt egy felcsúti cigány elintézi: megfojtja a magyar nemzetet. Ehhez azokat a férgeket használja eszközül, amik a saját anyjuk műfogsorát is eladnák 5 Ft-ért.
lusta
2006 óta Fletó tudja, de 2010 óta már biztis benne, hogy még azt is ellenőrzik a fijjugg, hogy a Wc papír melyik oldalát használja és a guriga hogy van nála a tartóra felrakva. Ezért ismét egy nagy pofonba fognak beleszaladni, de csak a válaszatások után. Előtte az összes lakájmédiában a nap 24 órájában is ez fog menni. Rossz hírem van @adrenalink számára, még a vízcsapból is ez fog folyni, mert a végén a kártérítést így-úgy az adófizetők fogják megfizetni, ha nyer a sorosbérenc felcsúti kis tolvaj pocakos zsebcézár.
Yoda69
A magyaridoknek orban kellene inkabb kerdezni pl arrol hogy hova lett az 13 milliard forint amit veje nyert a vilagitas tenderen, es most az Unio visszakoveteli korrupcios csalas miatt.
cikicakk55
Egész biztos vagyok benne,hogy Gyurcsány sem mindent vallott be,de ez a politikusoknál természetes,hisz a fizetésükön kívül kb ugyan annyi pénzben kifejezhető juutatást kapnak havonta.( ingyen benzin,telefonhasználat,ebéd, öltönyök mint munkaruha, autó,elvben csak a munkához,ingyen parkolás bárhol,stb) Még is azt mondom Gyurcsány adóbevallása áll legközelebb a valósághoz. Orbánét meg a saját agymosott drukkerei sem hiszik el. Persze a holdudvar detto,de ők szentek és sérthetetlenek..Remélem csak április 8-ig tehetik ezt meg.
szep napot
Szerintem a kisnyugdijasoknak allampolgari kotelesseguk tamogatni politikusainkat. Itt olvasom ezeket a bevallasokat es okolbe szorul a kezem. Micsoda igazsagtalansag, hogy ezek az emberek a lelkuket kiteszik ertunk es alig van megtakaritott penzuk. Javaslom a politikusokat tamogato ado bevezeteset. A 12. havi nyugdij, politikusokat tamogato segely atformalasara.
bencemacska
@cikicakk55: ma, 14:31
Pár millió Ft miatt sem fogja Gyurcsány azt kockáztatni, hogy a Fidesz 1 forint tévedést találjon a vagyonbevallásában!
Egyetértek lusta-val!
Equus
@cikicakk55: megoszthatnád, mitől vagy olyan egészen biztos... Lehet, h taxizott és nem vallotta be a borravalót? Esetleg fodrászkodott? Netán miss Paraszolvenciával volt napi talija? Rajta!
Különben még azt hihetné az ember, h csak áztatni akarsz vkit, aki nem érdemli.
Nem vagy te fideszes vagy LMP-s?
papa.49
A magyar idők megint méretes tasliba szaladt bele, kár volt ugatniuk !!!
bencemacska
@durbincs: ma, 14:56
Jobban figyelj! Legalább az időrendre:
Simon Gábort , aki az MSZP alelnöke volt, a 2014-es választások előtt tartóztatták le.
Gyurcsány (aki a DK elnöke) 2016 őszén adta el cégét, aminek az árát 2017-ben fektette kötvényekbe durván számolva 670 milliót!
Mészáros csak 1 milliárd Ft osztalékot felejtett ki a vagyonbevallásából a korábbi bevalláskor.
Mi történt vele?
adrenalink
@bencemacska: 13:50-re A díjra majd a gondolat megvalósulása után térjünk vissza!:-))
grincss
NNA, de hol van Béluska?
Ő biztos tudja a tutit!
wagabund
A mai kormányinfon Lázár ismét gyurcsányozott egy picínyt..azt mondta, kampány van kéremszépen...
bencemacska
@grincss: Én is furcsának találom, hogy nem pattog itt.
Borsodi
Úgy kell be vallani mint Orbán,az hihető?
Csizmás Kond
...mert ugye Ferenc európai ember és azért tartja a pénzét nem magyar bankban hanem külföldön...ahogy fogalmazott európában...
lusta
@grincss: Ejnye, ilyen biztos dolgot nem tud a bölcs grinch? Most van eligazításon.
terlasz
Az nem számít, ha Orbán lapjának fizetni kell a hazugságaiért, mert a mi pénzünkből teszik.
bencemacska
@durbincs: ma,18:49
Hol fényeztem? Ez a Feri gyerek gazdagabb volt mikor a politikába avatkozott, mint most!!!
Az ő vagyona azóta csak csökkent!
Én csak a tényekről szeretek beszélni, most nem arról van szó, hogy 2014 előtt mit csinált.
A vagyonnyilatkozat 2017 dec. 31-re vonatkozik. Nem korábbra, nem későbbre. Januárban el is költhette az egészet! Átválthatta aranyra, el is ajándékozhatta. Nem tiltja semmi!
Simon Gábor ügyéről sem tudok semmit, alszik az ügyészség vagy a bíróság, vagy mindkettő!
Mészáros azt mondta: elfelejtettem.
bencemacska
@terlasz: ma, 19:00
Az a különbség, hogy mi fizetjük azt a pártot, aki nyer, és mégsem vagyunk büntethetők tiltott pártfinanszírozásért!-:)))
bencemacska
@lusta: ma , 18:49
No, de egész nap?
Mi lesz itt , ha munkába áll?
bencemacska
@durbincs: ma, 19:07
Te ott voltál? Én nem.
Nem volt jó a kapcsolat abban az időben a két párt között!
Inkább szájkarate volt!
cikicakk55
@bencemacska: ma 14:31 Én is erre akartam utalni,csak nem jól fejeztem ki magam. Nem konkrétan a legutolsó sdóbevallására gondoltam,hanem a gengszterváltás óta kormányon ( de akár ellenzékben is,mar ránézésre is Gyurcsány magasan több jövedelmet vallott be mint a többiek. Azért írtam,hogy elképzelhető,hogy Ő is ezt azt kihagyott,de ismerte Orbánt és tudta,hogy még ellenzékben is neki ugrik,nem,hogy akkor mikor ilyen nagy a tét. Ha most bukik a Fidesz akkor nem csak a kormány vezetését,a hatalmat bukják el. A 8 év alatt elkövetett több ezer milliárd forint lenyúlása már a szabadságuktól is megfosztja őket. A sok talpnyaló,bízva az enyhébb bűntetésben mindent elmondanak amiről a nép nem tud. Mi elképzelni sem tudjuk mennyi pénz lehet a több milliárd.1-2 millóig még tán tudjuk követni,de a milliárdok számunkra már követhetetlenek. Ezért is nem akadunk ki,mikor Mészáros 3 naponta milliárdos tendereket nyer meg. Orbánnak Gyurcsány olyan mint bikának a vörös posztó. Támadásra ingerli,ezért Gyurcsány nem fogja megadni neki azt az örömöt,hogy pert nyerjen Orbán. Van annyi pénze,hogy nyugodtan megírhatja az igazat,ő nem megy tönkre ha az igazságot írja be. Fosik is tőle a csuti,de reszkessen is.
bencemacska
@cikicakk55: ma, 19:40
Így gondolom én is!
1magyar
A vezetőink nem bíznak a saját kormányzásukban, vagyis szarul kormányoznak, első kézből tudva ezt inkább kiviszik a vagyonukat gazdagabb országokba.
papa.49
@1magyar: De látod csak a Gyurcsánynál baj ez, az hogy a parókakészítő télapó, a roggyanttóni , meg a takonyárpi, és a többi mind offshore cégekbe hordják ki a pénzüket az NEM BAJ !!!
1magyar
@papa.49: Ez mindig attól függ melyik van hatalmon. Mind ezt csinálja.
papa.49
@1magyar: Félre érted a Gyurcsány egy európai bankba tette a pénzét ezek a taknyok meg Kajmán szigeti offshore cégek számláira, azért ez óriási különbség !!!
rohács1926
A rinocérosz bőre legfeljebb a legfelső hámréteg lehetne az "orcájukon".
Abban meg, hogy ki kereste a legtöbbet, olyan bizonytalan vagyok...
rohács1926
@peterkelemen: ma, 12:10
Szerintem Gyurcsány kínosan vigyáz arra, hogy ne hazudjon. Ez nem csak politikai értelemben vett jól megfogott érdeke, hanem reális VESZÉLYÉRZET is kell legyen. Túl nagy erők figyelik; olyan erők, ahol a gyulus legfeljebb puskagolyó lehet.
rohács1926
@bencemacska: ma, 12:21
Szerintem Gyurcsánynak van annyi pénze, hogy télen befűtse a vityillóját, sőt lehet, hogy nyáron még klímára is telne neki.
Persze, lehet, hogy Te tudod jobban, én olyan bizonytalan vagyok...
rohács1926
@1magyar: ma, 13:22
"Valamennyit biztos kellett dolgozni a Gyurcsány mamának, de közel sem annyit, mint a Mészáros, ... Kósa ... stb. mamáknak." Gondolom én, bár olyan bizonytalan vagyok.
És még valami; ő a vagyonát megalapozó privatizációt az Antall kormány idején --ELLENSZÉLBEN -- realizálta és összgazdasági szinten hasznos tevékenységet folytat(ott).
TALÁN ÉPP EZ UTÓBBI TÉNY IRRITÁLJA LEGJOBBAN AZ OFFSHOROZÓ ORSZÁGRABLÓKAT.
bencemacska
@rohács1926: ma, 21:05
Sajnálom, hogy félreértettél, nem voltam világos?
Lehet, hogy szmájlit kellett volna kitennem?
Iróniának szántam!
rohács1926
@bencemacska: IGAZAD VAN. Utólag én is észrevettem (másodszori olvasásra). SORRY.
Vedd úgy, hogy az ironizálásod "továbbvittem".
bencemacska
@rohács1926: Örülök, hogy egyetértünk.
cikicakk55
@Equlesz és nem akarnak politikusok lenni.Egyik se vagyok. Tökéletesen független,de inkább úgy mondanám,hogy bizonytala. Senkit nem akarok áztatni,de ned és itt a propin mindenkinek fizetni kell he autót vesz. Az ebédért szintén. A telefonszámla,a parkolási díj, a gyorshajtás, éség a komplett lakásokat amit ingyen kapnak a képviselők és még rezsit sem kell fizetni. Ezek olyan összegü dolgok amiről nem is tudják havonta mennyibe kerülne ha nekik kéne fizetni. Ezért írtam,hogy az adóbevallás náluk más,mint az egyszerű embernél. Mondjuk mi nem kapunk semmit ingyen,de nekem jóindulatulag szóltak az önkormányzatnál,hogy be ne írjam,hogy a nyugdíjam kiegészítéhez idős emberek ápolását vállalom és van aki nem pénzben,hanem csirkét ad,vagy tojásokat,gyümölcsöket,befőttet savanyúságot stb ad,mert az is bevétel és adóköteles. Amit ők kapnak sokkal nagyobb érték,de nem látom feltüntetve egy adóbevallásba. Azért nem a hülyébb bizonytalanok közé tartozom,mert tudom ha vér és fegyver nélkül szeretnénk a Fideszt örökre eltüntetni,akkor el kell menni szavazni. Mivel egy pártban sem bízom,de egyel több ember ne a csutira szavazzon,ezért én a MKKP- ra szavazok. Bejegyzett párt,a szavazatom érvényes lesz és nem akarnak politikusok lenni.
Desischado
@cikicakk55: Tökéletesen igazad van. Gyurcsány nem ostoba, hogy hagyjon magán fogást találni. orbán egyedül tőle flszerintem, és mindent megadna, ha lecsukathatná. De remélhetőleg a szennylapjuk és ők is, házhoz mentek a sallerért!
kukac50
Nem érnek semmit a vagyonnyilatkozatok! Az analfabéta politikusaink nem ismerik az elektronikus bevallást,nem tudnak digitálisan beadni vagyonnyilatkozatot,ez bizony igen csak szánalmas az elöljáróinktól. Amikor a vidéki gazdáknak kötelező mindent elektronikus úton intézni, elvárhatjuk a miniszterektől képviselőktől, hogy ne macska kaparást adjanak be!
szaboria1
Akkor kezdjük a lényeggel. Gyurcsány a kivett pénze után le is adózott. Mivel az EU tagja vagyunk bárhol az EU tagállamában lehet számlánk. PL az Erste osztrák magyar bank. Csak sorolom CIB olasz, Raiffeisen szintén osztrák tehát lehet az anya vállalatoknál számlánk.
namihami
A mi ""kedves"" jobbos észosztóink azonnal hisznek egy Magyar Idők névre hallgató papírárunak ( a wc-papír is papírtermék-úgy mellékesen, azonos célra alkalmasak), viszont érdekes módon az valahogy nem tűnik fel nekik, hogy Istenük, Megváltójuk, Teremtőjük stb. stb. vagyongyarapodása 240.000 forinttal szaporodva, már a csillagos egeket verdesi. Most képzeljük el, hogy ez a szegény, nyomorban élő ember minden spórolt pénze kimerül az általa bevallott 940.000 forintban. Adjátok össze, ilyen írdatlan összeg felett rendelkezik ez a mi fideszes Krőzusunk.
Biztos egész évben a fogához verte a garast és ment a család után leoltani a villanyt, letekerte a kastélyban a fűtést és ahol csak tudta, megfogta a pénzt. És még ennyi se lenne, ha nem vezette volna be a rezsicsökkentést.
Nem kéne egy bankszámlát nyitni neki? Vagy felváltva, minden hétvégén meghívni magunkhoz ebédre, hogy néha lakjon jól? Kést-villát nem kell kitenni, neki jó lesz a kanál is. Mással úgyse tud bánni.
reseva
@durbincs: Vajon honnan tudják, hogy Gyurcsánynak plusz még egy számlája van egy osztrák elitbankban, legalábbis a nevén. És mi oka lehet eltitkolni? Nem valósszínű, hogy bevallott jövedelme mellé - ami így sem kevés, még valahonnan támogatást is kap, amit nem lehet bevallani. Érdekes ez a támadás. Vagy semmi sem számít, csak csak valami Gyurcsányról szóljon?
Aki Én
@Csizmás Kond: Ezt a ,,magyar" dumát miért nem akkor nyomod, mikor a nemzeti beteg a ,,megregulázott" multikat támogatja százmilliárdokkal? Vagy az nem hír a köztévén?
VAgy a milliárdos fideszes harmincasok, akik minden fillérje nyilvános? ...ja, az sem téma a köztévén...
Katalina62
Egyébként miért baj az, ha bármilyen pártállású, hangsúlyozom, bármelyik oldalhoz tartozó politikus, a leadózott pénzét, egy legálisan működő külföldi bankban helyezi el? Gyurcsány ezeket a kötvényeket fel is tüntette a vagyonnyilatkozatában, nem?
papa.49
@Katalina62: Az a bajuk hogy ezt a pénzt a Gyurcsány nem ajánlotta fel a csutigecinek !!!
Sámannus
A gecik nem tudnak még NER kompatibilis bevallást sem készíteni, ezért vonják kétségbe a másét.
papa.49
@Sámannus: Mást se tudnak állítólag a parlament 96 % végzett jogász, de egy kurva törvényt nem képesek úgy megalkotni, hogy ne ütközzön vagy a magyar alaptákolnyányba, vagy az Uniós szabályokba !!!
Ha valaki így végezné a munkáját az első nap után ELZAVARNÁK A HALÁL NEMISZERVÉRE , ezek meg itt lógatják a taknyukat már 8. éve !!!
szaboria1
Mily meglepetés ma döntött épp a bíróság Simon javára a NAV-al szemben a külföldön tartott pénz megadóztatása miatt.
csipetke
Gyurcsány olyan,amilyen,nem vagyok oda érte,de milyen érdekes,hogy amikor asszem tavaly Mészáros stróman Lönci elfelejtett beírni a vagyonnyilatkozatába 1 milliárd ft-ot,egy vállrándítással el volt intézve.
papa.49
@csipetke: A,,mi kutyánk kölke,, )))))))))))
1magyar
Ahogy a munkaerőáramlás, úgy a bankokba pénz elhelyezése sem tilos unión belül.
papa.49
@1magyar: Akkor meg mit rugózik a tetves fütyisz, hogy hol tette bankba a pénzét ???
Lepényleső
Aki e tárgyban (is) hazudott,mindenkitől el csípni a többletet,bármely rokonától,ismerősétől
vette a tulajdoni nevet,a közéletben meg sose töltsön be szerepet.
Itthon vagyok.
@adrenalink: Neked mi bajod Gyurcsánnyal? Csak a fideß?
Itthon vagyok.
@durbincs: láttunk ilyet ? Mszp - havernál ? Lehet még együtt csinálták a 150 milkás betéteket Bécsbe ? "Másik szánva mondja: "Szép öcsém, be nagy kár,
Hogy apád paraszt volt s te is az maradtál." " A helyesírás nem megy, ne erőltesd a magyar nyelvet, ne erőszakold folyamatosan. Kazinczytól Esterházyig mindenki forog a sírjában. Nem érdekes. Gyöngyöt disznók elé. helyesiras.mta.hu/
Értelmes hozzászólás?
Itthon vagyok.
"durbincs
@bencemacska: figyúzz ? ne fényeld már már ide hogy ez a Feri gyermek ?
annno 2014 ig egy csupasziv jóravaló Gentlemanus volt ? " Valaki lenne olyan kedves, és értelmezné ezeket a mondatokat? Az íróját kivéve.
adrenalink
@Itthon vagyok.: Nagyon mellé mentél! Szerencsémre, egy tök normális, felekezeten kívüli vagyok:-)))
Itthon vagyok.
@adrenalink: Csak nem? Akkor bocs, de ez a fél hülye hal még az irónia iránti érzékem is mínuszra degradálja.
Itthon vagyok.
@durbincs: Anyukádról beszélsz, ugye? Húzz már innen a retekbe! Nem tudsz magyarul, de pofonért ide jársz. Kis mazochista.
kokopelli
@papa.49: Einstein mondta,(írta..):
"Az őrültség jele az,ha valakik mindíg ugyanazt teszik, de más eredményt várnak !"
..honnan a francból ismerte a fideszes barmokat? "Vates" volt az öreg?
Itthon vagyok.
@durbincs: "Másik szánva mondja: "Szép öcsém, be nagy kár,
Hogy apád paraszt volt s te is az maradtál." "
Itthon vagyok.
"maga már úgy hiányzót ide? ...
mint Bunkó Paraszt-ja a falatka kenyérnek ?" Gyönyörű magyar mondat. Mind helyesírásban, mind tartalmában.
adrenalink
@Itthon vagyok.: 13:03-ra A hsz-ek szerencsére nem kötelező olvasmány. Jótanács: egyesek irományaitól jól felfogott érdekünkben ajánlott távol tartani magunkat. Hidd el, megéri:-)
kissé felnőttem
aa többi 188-ról is megemlékezhetnétek ám. vagy csak egy van a porondon? igaz ha rám esett volna egy milliárd és lehagytam volna már szibériába lennék. ( mert ja kifelejtettem ) az igaz hogy nem vagyok egy barát se dinnyém is vizes
bencemacska
@Itthon vagyok.: ma, 13:00
Szerintem azt akarta közölni velem az ő nyelvén (amit nem tudok azonosítani, hogy milyen), hogy ne értékeljem túl Gyurcsányt!!!
evacica
Csak azt nem értem, hogy miért nem az Orbán vagyon nyilatkozatán vannak kiakadva? Ilyen pofátlan hazug nyilatkozat ritkán lát napvilágot! Ki az a barom, aki ezt a hazugságot elhiszi? Épp eszű gondolkodó ember biztos nem! Felháborító, amit Orbán megenged magának, teljessen hülyére veszi az ország népét! Éppen ideje, hogy eltűnjön a bús fenébe!
Itthon vagyok.
@durbincs: Bunkókám! Én dolgozni szoktam általában, csak hétvégén van néha időm a magadfajta "intelligencs" hozzászólókra. Húzz a halálba! Nem is szórakoztató, amit csinálsz, hanem idegesítő, undorító. A magyar nyelvtudásod sok kívánnivalót hagy maga után, tehát csak ugatod a magyarságot, azt is messziről. Summa summarum egy magát magyarnak hazudó szar alak vagy. Innentől ignore. Понял, идиот?
vukkocska
A cím helyesen: Állítja a bált a FIDESZ Gyurcsány Ferenc vagyonnyilatkozata körül". Gyurcsány Ferenc felajánlotta a vagyonnyilatkozatának teljes körű átvizsgálását és annak nyilvánossá tételét. Azóta csend van fidesznyikek körében. De azért Budai Gyula még előléphet. A kőbunkó.
human
Simon Gábor ügye hogy is áll? Az okirat hamisítás vádját gyakorlatilag ejtették. A talált összeg adóját utólag kifizette. Nagy valószínűséggel büntetlenül megússza az ügyet. De hogy fordulhat ez elő?
Budai Gyula elszámoltatási biztos 11 ezer ügyet nézett át és ebből csak pár darab jutott el a bíróságig. Ebből mennyi is volt ami jogerős ítélettel záródott?
relatív
Az már csak nevetséges - mert annyira pitik -, hogy az ország legnagyobb zabrálói másokra rendre dobálják alap nélküli rágalmaikat... aztán persze bizonyítás hiányában már sunyítanak a végén !
bencemacska
Persze OV vagyonnyilatkozatán sincs feltüntetve, hol, melyik bankban tartja a közel egy millió forintját.
Ezt csak plagizáltam, én nem néztem meg mit kapartatott össze vagyonnyilatkozat címen!
quadrocopter
Ó, Csicska Times, nanemá'... még talpon van a röpcédulagyár?
csipetke
@Itthon vagyok.: 19.04 Romániában is bezárták a diliházat,azóta írogat ide ez az észlény.Magyar szavakat ír ugyan,de nemigen van értelme.Állítólag a fidesz fizeti,hogy itt b@sztassa az embereket,ami egy dolog,de még értelmes dolgot nem olvasott tőle senki...
kokopelli
@papa.49: ..ez annyira megy,hogy pl. Schweiz-ból akár el is jönnek a lóvéért és
a bankalkalmazottak fuvarozzák a pénzt! Többen buktak már meg olyanok,akik
mellett a magyar "bünösök",csak kiscserkészek voltak! Nem is kell offshor-bank!
Miérti volt a csuti-purdé az "eidgenossen"-eknél? ;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.