És ki fognak kerülni a plakátok is a kerítésbontókról, mert a Fideszt nem zavarja, hogy nem akarják lebontani a kerítést.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Nem aranyos? Pofátlanul lehallgatják a telefonodat, majd aztán hívnak is azon!
Nessy
Ezzel csak egy baj van, hogy egy automata által "mondott" szövegre nem lehet reagálni. Ha meg leteszem is, miután ő a hívó fél, foglalja a vonalat értelmetlenül!
Az már meghaladja az értelmi szinvonalukat, hogy "Isten" a muzulmánoknál Allah, a buddhistáknál Buddha, a zsidóknál Jahve.
Erről tart előadást az a párt, amelyik rövid pár év alatt a "csuhások térdre, imához" állapotból eljutott a státusz kereszténységig!
Commenter
@Nessy: Igen, igazad van. Az Allahu akbar szó szerinti fordításban azt jelenti, hogy Isten hatalmas, és nem azt, hogy Allah hatalmas. Felfogják vagy sem, az nekik mindegy, csak egy a fontos: mindent és mindenkit ócsárolni aki más, mint ők. Nem tudok még egy olyan kormányt a világon, amelyben a miniszterelnök személyes gyóntatója (erőforrásos Balog páter) miniszteri pozíciót töltene be, ez igazi hungarikum. Papként betöltött szerepe teljesen összeférhetetlen (lenne) bárhol másutt a miniszteri pozícíójával. Amúgy meg mi közük van hozzá hogy Vona G vagy bármelyik másik (ellenzéki) politikus milyen vallású? Tudtommal a vallásgyakorlás még szabad, és nem kötelező kereszténynek lenni. Lehet muzulmán, hindu vagy buddhista is, vagy éppen ateista. Magánügy, és nem közügy ez.
Nessy
Bárhogy nevezd Istenedet, ugyanazt a Teremtőt imádjuk! ( Gandhi)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.