Az FDP február 7-ig várja a miniszterelnök személyes válaszát, egyébként tüntetni fognak. Lázár János a csütörtöki kormányinfón kijelentette, hogy Orbán Viktor várhatóan nem áll ki nyilvános vitára az oktatási rendszer kérdései kapcsán a Független Diákparlamenttel. "Mi, a január 19-i diáktüntetés szervezői azonban személyesen Orbán Viktor miniszterelnök úrtól várjuk a választ a kérdésre: ki mer-e állni nyilvános vitára olyan diákokkal, akik a saját bőrükön tapasztalják a magyar oktatási rendszer súlyos problémáit" - reagált a bejelentésre a Független Diákparlament. Továbbra is fenntartják, hogy "amennyiben a nyilvános vitára való felkérést Orbán Viktor miniszterelnök úr február 7-ig nem fogadja el", akkor február 23-án nagyszabású tüntetést tartanak Budapesten. (Váltsunk rendszert közösen az oktatásban #február23-án) Az oktatási rendszer fontosságára való tekintettel minden felelős magyar állampolgár csatlakozására számítunk, az egész országot várjuk magunk mellé - zárul a...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Csak uszítani tud, hazudozni, de értelmesen vitázni nem! Alapjában véve még a saját mondanivalóját sem képes egy értelmes vitában megvédeni! Nincsenek elfogadható érvei!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Shikari: Teljesen igazad van, de nem is írtam semmit, ami ezzel ellentétes. 07:55-re válaszoltam, ahol azt kérdezted mi lesz a jövő.
kokopelli
@kereső: Ő nem mantrázza a törvényeit,mert nincsenek neki!Csak foschik
egyszerűen! Ő is tudja,hogy "kockázat nélkül nincs rizikó" ;-)
Már nem "emútnyócévezhet",mert ő b@ßt@ el az elmúlt nyolc évet! Neki jók
voltak az évek, mert a" Strohman" Lőrinc gazdaggá tette,az egész pereputy-
tyáttát,a 250 000 Ft-os évi megtakarítása mellé! Eldobom magamat,meg a
13-as kulcsot!
szaboria1
Ott sajnos nincs megírt válasz. Fejből meg nem tud válaszolni.
Apatszerek
A mai ellenzék egyszerűen nem tud egy tekintélyes, szavahihető, ország vezetésére alkalmas személyt megnevezni, csak ideológiailag teszi- toszi párt nevelt, igaztalan, megélhetési személyeket akiket a párt vezetősége, alkuk alapján jelöl ki, függetlenül a választói akarattól, és a pártagság akaratától. Tehát vitaképes országvezető személy hiánya miatt, nincs vita partner, annál több az ország, polgárok érdeke ellen fellépő... pártok által fizetett, politikai bohóc. Négy év elteltével... csak erre képes az ellenzék, a napi bohóckodásra, na ez a szomorú annak aki tud felelősséggel különbözőséget tenni a jelenlegi ellenzék,... és a regnáló
vezetés közt. Tele az ország frissen alakuló, pénzért induló. pártképződményekkel ezek tudják a tutit, csaló szélhámos társaság.
Eladott Ország
@Eriksson: @Shikari: coub.com/view/12x1mz
Népi beutaló. Döblingbe.
És talán még egyszer összeszeded az erődet, hogy eltakarítsd innen a mocskot. Hogy visszavedd a zavaros tekintetűektől, a sötét tahóktól, a rablóktól, akik a vallásra és a legócskább, legbűzösebb nacionalizmusra, sőt, már a rasszizmusra építették fel a hatalmukat. Mert elég volt belőlük, mert talán egyszer hazajön a gyereked, hozza az unokádat és nem csak a monitoron át nézheted, hanem beszívhatod az illatát. Ha csak látogatóba is, de hazajön és lesz hová hazajönnie. Még van időd eltakarítani a szemetet, még van időd élhetővé tenni azt a darabkáját az időnek, ami neked jutott. Még van erőd hozzá. Holnap talán már nem lesz. És akkor holnap elmondhatod: végleg elbasztam. Mindent. Mindörökre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.