Az FDP február 7-ig várja a miniszterelnök személyes válaszát, egyébként tüntetni fognak. Lázár János a csütörtöki kormányinfón kijelentette, hogy Orbán Viktor várhatóan nem áll ki nyilvános vitára az oktatási rendszer kérdései kapcsán a Független Diákparlamenttel. "Mi, a január 19-i diáktüntetés szervezői azonban személyesen Orbán Viktor miniszterelnök úrtól várjuk a választ a kérdésre: ki mer-e állni nyilvános vitára olyan diákokkal, akik a saját bőrükön tapasztalják a magyar oktatási rendszer súlyos problémáit" - reagált a bejelentésre a Független Diákparlament. Továbbra is fenntartják, hogy "amennyiben a nyilvános vitára való felkérést Orbán Viktor miniszterelnök úr február 7-ig nem fogadja el", akkor február 23-án nagyszabású tüntetést tartanak Budapesten. (Váltsunk rendszert közösen az oktatásban #február23-án) Az oktatási rendszer fontosságára való tekintettel minden felelős magyar állampolgár csatlakozására számítunk, az egész országot várjuk magunk mellé - zárul a...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Csak uszítani tud, hazudozni, de értelmesen vitázni nem! Alapjában véve még a saját mondanivalóját sem képes egy értelmes vitában megvédeni! Nincsenek elfogadható érvei!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Tüntessetek ezerrel gyáva Orbán csak abból ért nem a szép szólamokból.
papa.49
Már hogyan állna ki csak FELOLVASNI TUD AZT IS CSAK MAKOGVA !!!
nevemnick
Persze, hogy nem.
Pedig qrva jól nézne ki a jól elszabott öltönyében...
:D
papa.49
@nevemnick: Meg a libafos zöld ingében )))))))))))))))))))))))))))))))))))
rohács1926
Hát, mondjuk a helyében én sem mernék.
És lehet, hogy nem csak a szellemi képességei miatt kell félnie...
Béla333
@nevemnick: 21.47
Öltönyben, a hátizsákjával! (Lehet, hogy tornacipő van rajta, csak azt nem látjuk!)
karma1
@Sámannus: Putyin meg a kanyarban sem volt, amikor orban viktor mar fosott a nyilvanos vitaktol - nem veletlenul. Akkor meg orban is olyan hangulatban volt, hogy "oroszok, kifele", es meg putyinka sem volt a vilag ura.
2006.aprilis 6.-a, a nyilvanos felmosas napja a TV studioban.
Innentol kezdve eskudt ellensege a nyilvanossagnak, Gyurcsanynak, Budapestnek, az ertelmisegnek, aki meg tudja fingatni ot, mint ahogy egy agyatlan putriszokevenyt meglehet...:o((
Nessy
Csak uszítani tud, hazudozni, de értelmesen vitázni nem! Alapjában véve még a saját mondanivalóját sem képes egy értelmes vitában megvédeni! Nincsenek elfogadható érvei!
nezelodo
Ugyan gyerekek, miért akartok találkozni vele? Hogy utána egyenként levadásszon benneteket ez a fiatal liberális demokrata, ahogy a tettestársa beígérte? Ne izguljatok, mire lediplomáztok elmúlik majd mint a kétnapos nátha. Ha kell ő maga darálja bele a cimboráit a húszas kolbászba, (még azt is megígéri, hogy újra annyi lesz ha kell), és kiméri posványoson az új rajongóinak.
quadrocopter
Nem mer kiállni a Genyó, mert két kérdésből a falhoz nyomnák a diákok is!
colibri
Nem kellett ahhoz Lázáros kormányinfó, hogy megtudjuk, nem áll ki orbánc a diákok elé. Nem is baj. Legalább abban bízhatunk, hogy jó szervezéssel a diákok valóban nagyszabású tüntetést összehoznak. Az sem kizárt, hogy más csoportok is csatlakoznak a fiatalokhoz. ...és valljuk be, az időpont (február vége), vagy még egy másik, következő megmozdulás akár hozzájárulhat egy várva-várt változáshoz a választáshoz közelegve...
Peller Anikó
@colibri: és mivel járulhat hozzá?

Elmegy 3 ezer ember, sétálgatnak, 3 ember kiabál egy kicsit a mikrofonba aztán hazamennek.
colibri
@Peller Anikó: Nem tudom. A netadó óta nem volt számottevő tüntetés, amivel visszaszorították volna ezt az egyre mocskosabb kormányt! Az a mondás járja, hogy a diákok képesek gyorsan szerveződni és elérni az általuk kitűzött célokat. Én csak szeretném..., meg nagyon várom, hogy végre történjen valami és megszünjön ez a posványos állapot, ami ebben az országban már elég régóta jellemző. Ezért is várok csodát az ifjúságtól, pedig a mostaniak azt bizonyítják, hogy inkább itthagyják az országot orbánostól, de nem csinálnak változást hozó felfordulást. Viszont mindenki nem mehet el nyugatra sem.
peterkelemen
@colibri: Akik nem tudnak elmenni azok kínhalált fognak halni. Lehet választani a magyar népnek vagy továbbra is gyáváskodnak vagy eltapossák Orbánt. A csaló választásokkal meg ne jöjjön nekem senki, mert ott már most előre borítékolható, hogy a diktátor nyer. Akárcsak Putyinnál ahol több párt indul, de mégis minden értelmes ember előre tudja, hogy Putyin nyer.
Eladott Ország
Értem én, hogy gáz van. Az Orbán nevű nemhogy vitázni nem áll ki senkivel, nemhogy a parlamentben is van pofája gúnyolódni válaszadás helyett, hanem kimondottan bujkál. Hol a függöny mögött sündörög, hol elrohan egy teljesen érdektelen találkozóra, hol a hasmars jön rá, ha válaszolni kellene a kérdésekre. Azt is látjuk mindannyian, hogy nem mer interjút adni, de még nyilvános szereplésre is csak úgy engedik az ápolói, ha előtte körbekerítik átláthatatlan fóliával, nehogy szembesülnie kelljen a valósággal. Az a helyzet, hogy billeg a sámli, amin ácsorogtok, mégpedig csoportosan. Az új egységről szövögetett álmokat meg majd folytathatjátok később. Feltéve, ha mind egy cellába kerültök.
Eriksson
Orbán nem mer kiállni a diákokkal szemben? Hát én se állnék ki olyan gyülekezet elé, aki maga sem tudja mit akar. Amikor egy négy éve szóvivő fiatal egy riporternek nem tudja megfogalmazni követelésük lényegét fejből, mert nem arra a kérdésére számított a riportertől.
Gondolkodjunk emberek. Ezek a fiatalok azt szajkózzák, amit a szájukba adtak a "nagyok", hogy modernizálni kellene az oktatást meg mindent - de , hogy ez mit jelent, arról fogalmuk sincs.
Pálinkafőző Rézüst
Valóban gyáva... Mint az oláh nagykaloposok általában, sunyik, a náluk erősebbeknek vélőket sunyi módon kikerülik...Ennyi...
Clavigo
@Eriksson: Aha...Talán be kellene nézned a fidelitaszos kretének "" sajtótájékoztatójára "...( youtube).Ott aztán látnál - hallanál " szajkózást "...
Pálinkás Pál
Persze hogy nem áll ki...ha nincs neki előre leírva akkor csak makogni tud a debil csúti cigány...
Jozefina
Hajrá fiatalság!!! Tiétek a jövő, ha nem hagyjátok ellopni!!!
Eriksson
@Clavigo: Én speciel ehhez a témához szóltam hozzá, erről a megmozdulásról mondtam el a véleményem.
Clavigo
@Shikari: Gyagyás,,,,veled legfeljebb az ápolód vitatkozna..De már az ő türelme is fogytán van.
kokopelli
@papa.49: is,is! Nem nyerhet a hosszú gyáva,pőkhendi semmitmondó,és
hazug kinyilatkoztatásai után! Ő a természeténél fogva sem veszíthet! Bele-
őrülne!Nehéz lenne elmagyaznia a szavazóinak,hogy miért is mosták fel ve-
le a padlót! Saját bevalláswa szerint (kamera előtt) bevallotta,hogy skizó volt,
mert amikor az öregje agyba-főbe rugdosta,akkor sem fogta be a száját,hol-
ott a faternak igaza volt! Beteg ember!..hogy Graz-ban mégegyszer fogadják
mint visszaeső "Néro"-t, zweifelhaft !! ;-)
papa.49
@kokopelli: Nagyon kellene az előzetes elmeorvosi vizsgálat a politikusok esetében !!!
advocat
Csak ezek a fiatalok nagy része még nem szavazhat. Kit érdekel a gondjuk? Ők is le vannak ...a.
advocat
Shikari! Minden forradalomban a fiatalok harcoltak. Övék a jövő. A Fidesz (Fiatal ..., csak megvénültek, agyilag is, meg a hatalom).
Pálinkás Pál
@Shikari: Te bazári majom...a koszos ducéd azóta senkivel nem mert kiállni vitázni,amióta gyurcsány a porig alázta...és azóta csak romlott az elmebeli állapota!!!
papa.49
@Pálinkás Pál: Túl becsülted, hogy van ,,elmeállapota,, elméje sincs !!!
Clavigo
@Shikari: A like véletlen volt ..Te agyalágyult.
Sziszifusz
@Shikari: 15:44
"...Orbán viszont nyerő szériában van."
Igen.
A csúcson kell abba hagyni, egy jó játékos időben tud kiszállni a játékból. Ez lenne az egyetlen esélye a nyeremény megtartására. Amikor jön bukó széria, és mindent elveszít, még a szabadságát is. Előbb utóbb ez lesz, mivel szeretett vezéred nem tud kiszállni, ez a szenvedélye.
Equus
@Szeparepa2: találó, szép jellemrajz!
kereső
@Clavigo: hagyd,számolni sem tud.Nem tudja,hogy az egyszerse kevesebb,mint a három./orbán ennyiszer bukott-ráadásul egyszer miniszterelnöki székből választáson./
nevemnick
@Shikari: 18:29 ,,Már érik a kétharmad megint!" - az össz büntetésből ennyit biztos, hogy leülnek a drágaságaid!

:D :D :D
Sziszifusz
@Shikari: 18:29
Semmi sem tart örökké. Vagy így, vagy úgy, de egyszer, az Orbáni ámokfutás is véget ér.
Lehet, hogy 2018 a Viktoré, lehet, hogy 1022 is, ám az biztos, hogy a nyerő széria nem tart örökké.
Mivel vezéred nem tud veszíteni, ezért igencsak dicstelen sors vár rá.
Az is biztos, hogy pár évtized múlva, a magyar történelemkönyvek, a 2010-től induló korszakot,
nem a magyarság fénykoraként fogják bemutatni.
Eladott Ország
@Eriksson: "Ezek a fiatalok azt szajkózzák, amit a szájukba adtak a "nagyok", hogy modernizálni kellene az oktatást meg mindent - de , hogy ez mit jelent, arról fogalmuk sincs." Orbánnak sincs fogalma róla. Egy olyan jogász aki az életében nem praktizált, halovány fingja sincs semmiről.
justhpeter
Orbán senkivel nem áll ki vitára, aki esetleg érvényre juttathatná a szellemi fölényét vele szemben. A helyzet az, hogy ma már csak Rezsi Szilárddal szemben mehetne biztosra, mert az ország többi lakosa magas szellemi fölényben van Viktorral szemben.
kereső
Vitázni?!Amikor,ahhoz is gyáva,hogy a saját "sarkalatos" törvényeit megszavazza?Majd mindegyikről -halaszthatatlan elfoglaltságra hivatkozva-távol maradt, esetleg leskelődött a függöny mögül.A bátor, a harcos, a "megvédünk" lovag, aki a saját véleményét nem vállalja.Ő "védi" meg az országot?
Eriksson
@Eladott Ország: "Egy olyan jogász aki az életében nem praktizált, halovány fingja sincs semmiről."
Na akkor számoljunk: Egy jogász hány évig jár iskolába? Hihető, hogy közben nem fingik egyszer sem?
Eriksson
@Shikari: Majd a mai fiatalok "Bibo kollégiumában" kinevelik a jövő tudatos politikai elitjét. Csak úgy, mint a mostanit.
A mostani aspiránsok nagy részének fogalma sincs a politikatudományról, ezért nem lesznek nyerők sohasem.
Eriksson
@Shikari: Teljesen igazad van, de nem is írtam semmit, ami ezzel ellentétes. 07:55-re válaszoltam, ahol azt kérdezted mi lesz a jövő.
kokopelli
@kereső: Ő nem mantrázza a törvényeit,mert nincsenek neki!Csak foschik
egyszerűen! Ő is tudja,hogy "kockázat nélkül nincs rizikó" ;-)
Már nem "emútnyócévezhet",mert ő b@ßt@ el az elmúlt nyolc évet! Neki jók
voltak az évek, mert a" Strohman" Lőrinc gazdaggá tette,az egész pereputy-
tyáttát,a 250 000 Ft-os évi megtakarítása mellé! Eldobom magamat,meg a
13-as kulcsot!
szaboria1
Ott sajnos nincs megírt válasz. Fejből meg nem tud válaszolni.
Apatszerek
A mai ellenzék egyszerűen nem tud egy tekintélyes, szavahihető, ország vezetésére alkalmas személyt megnevezni, csak ideológiailag teszi- toszi párt nevelt, igaztalan, megélhetési személyeket akiket a párt vezetősége, alkuk alapján jelöl ki, függetlenül a választói akarattól, és a pártagság akaratától. Tehát vitaképes országvezető személy hiánya miatt, nincs vita partner, annál több az ország, polgárok érdeke ellen fellépő... pártok által fizetett, politikai bohóc. Négy év elteltével... csak erre képes az ellenzék, a napi bohóckodásra, na ez a szomorú annak aki tud felelősséggel különbözőséget tenni a jelenlegi ellenzék,... és a regnáló
vezetés közt. Tele az ország frissen alakuló, pénzért induló. pártképződményekkel ezek tudják a tutit, csaló szélhámos társaság.
Eladott Ország
@Eriksson: @Shikari: coub.com/view/12x1mz
Népi beutaló. Döblingbe.
És talán még egyszer összeszeded az erődet, hogy eltakarítsd innen a mocskot. Hogy visszavedd a zavaros tekintetűektől, a sötét tahóktól, a rablóktól, akik a vallásra és a legócskább, legbűzösebb nacionalizmusra, sőt, már a rasszizmusra építették fel a hatalmukat. Mert elég volt belőlük, mert talán egyszer hazajön a gyereked, hozza az unokádat és nem csak a monitoron át nézheted, hanem beszívhatod az illatát. Ha csak látogatóba is, de hazajön és lesz hová hazajönnie. Még van időd eltakarítani a szemetet, még van időd élhetővé tenni azt a darabkáját az időnek, ami neked jutott. Még van erőd hozzá. Holnap talán már nem lesz. És akkor holnap elmondhatod: végleg elbasztam. Mindent. Mindörökre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.