Vona Gábor lebontaná a határkerítést Soros Györggyel közösen – mondja a hang a telefonból.

A kormánypárt kommunikációs igazgatója, Hidvéghi Balázs közleményben jelezte, hogy “telefonos tájékoztató akciót is indítunk, melyben tájékoztatjuk a választópolgárokat Vona Gábor elhíresült Allah-os nyilatkozatáról.”

Önt még nem hívta fel a Fidesz Vona Gábor és Allah miatt? Itt a hangfelvétel!

A 444.hu egyik olvasóját már fel is hívták, és igen erős állításokat hallott – írja a hvg.hu. A portál írása szerint az ismerős férfihang már egyáltalán nem vallja be, hogy a Fidesz nevében telefonál. A szöveg amúgy ez:

Jó napot kívánok! Azért hívom, mert Önnek is tudnia kell, hogy a napokban nyilvánosságra került egy felvétel Vona Gáborról. Ezen a Jobbik elnöke radikális iszlamisták előtt Álláhot dicsőíti. Szerinte az iszlám az emberiség utolsó reménye. Ezek a gondolatok veszélyesek. Vona megtagadja keresztény kultúránkat, és ha tehetné, beengedné a bevándorlókat, végrehajtaná a Soros-tervet, és Soros Györggyel együtt lebontaná a határzárat. Ne felejtsük el ezt, emlékezzünk erre, amikor majd szavazunk. Köszönöm, hogy meghallgatott.

A hangfelvételt pedig itt hallgathatja meg.

(hvg.hu/444.hu)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez már annyira suttyó és hazug, hogy talán pont az ellenkezőjét váltja ki a jóérzésű gondolkodni képes polgárból.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vadnarancs
Hol marad a feljelentés? Ki pénzeli ezt? Miből? Milyen jogon zaklatnak ilyenekkel? Becsületsértés, rágalmazás? Valaki(k)nek ezért ülnie kellene egy normális demokráciában!
namihami
Volt ""szerencsém"" kb. 5 másodpercet élvezni ebből a nemes szólamból. Elég is volt.
Egyszerű, le kell tenni. Nem a meghallgattatása a cél, hanem az érte (valakiknek) kifizethető pénz. Erre megy ki a dolog és be is jön.
maszk
Orbán az iszlámról:

„Magyarország az iszlámot az emberiség egyik nagy szellemi és lelki alkotásának tekinti, amely sok százmillió embert segít hozzá, hogy az ember élete létezésének magasabb értelméhez eljuthasson.” - !!!???

Orbán Viktor azzal folytatta:

„mi egyáltalán nem ódzkodunk az olyan emberektől, akik katonaemberek, mert jól emlékszünk a magyar történelem számos fordulatára és eseményére, amikor szükség volt arra, hogy a magunkfajta civilek helyett, most a nyápic szót itt nem használom, de keménykezű, világos, fegyelmezett katonaemberek vegyék át az államélet irányítását.” - !!!???

„A dolog úgy áll, hogy a magyarok sosem felejtik el, hogy keletről származnak, ezért mi jól érezzük magunkat keleten, és jól érezzük magunkat keletről jött emberek társaságában, könnyen építünk ki lelki barátságokat. Értjük azt a világot, és értjük az onnan jött embereket”. !!!???

Ez veszélyes!!!
sokanvagyunk
Telefonbetyár - rég volt - egy-kétszer én is voltam, de hatéves koromra kinőttem belőle.
Veleda
A hír igaz. Korán keltek a Fideszes telefonálgatók. Ma reggel már KORÁN csörgött a telefonom, az ismerős élces hang elmondta a mondandóját. Meghallgattam, gondolom más is, majd mindenki levonja belőle, hogy mi is a valódi célja ennek a hívásnak.!
Aki Én
Ez már annyira suttyó és hazug, hogy talán pont az ellenkezőjét váltja ki a jóérzésű gondolkodni képes polgárból.
cs.n.
Most hívtak, egyébként titkos a számom. Felvettem, mert különben naponta zaklatnak, mint tavaly novemberben. Persze nem hallgattam végig, még az első mondatot sem.
papa.49
@cs.n.: Ugyanígy vagyok én is, ma kétszer kerestek egy pesti számról amit se visszahívni nem lehet, a telefonszám tudakozóban meg ,,titkos szám,, ként jelenik meg !!!
A szám 0036-1-950-3304.!!!
cs.n.
@papa.49: Valószínűleg az is az lesz, több számot is használnak, de az eleje többnyire ugyanaz. 950-es kezdetűről hívtak engem is. Tavaly is 950, 951 kezdetű számokról hívogattak. Akkor nem vettem fel, de a telefontudakozo.hu oldalon rákerestem, mindhez azt írták a hozzászólók, hogy fideszes hívás.
Jozefina
Nem szeretem Vonát, de dögöljön meg, aki ilyen szövegekkel hülyíti a magyarokat és az is, aki engedélyt adott a hívásokra!!!
1bitang
(nekem nincs tárcsás telefonom, biztosan azért nem hívtak még ...)
1bitang
@Jozefina: Elképzelni sem tudom, ki adott/adhatott ENGEDÉLYT ilyen telefonhívásokra. Ha valakinek van valószínűnek tartható elképzelése, tegye közkinccsé!
juttka
@1bitang: Aki a konzultációk alkalmával nem adta meg az elérhetőségét kapcsolattartás céljából, azt nem hívják. Arra tippelek, hogy ilyen telefonhívásokra az engedélyt csak 1 ember adhatja ki, és az G.O.V.
Borsodi
Ebből is látszik,hogy fölöslegesen ész nélkül szórják a pénzünket.Munkahelyeken a félre vezetés,adat gyüjtés.be indult.( migránsozás,Sorosozás, Vona kerítés bontása) Hiába nagy most a tét,sokan esnének le a nagy lóról,igaz soha nem ülhettek volna fel ha nincs a fidesz.Én szívesebben nézném a Tv ben Orbánt Vonát egy asztalnál.
www.youtube.com/watch?v=SA8JQvXb8MU
papa.49
@juttka: Én soha nem adtam engedélyt senkinek a visszahívásra, sőt tovább megye a Blú mobilos telefonszám a sim kártya vásárláskor le lett TILTVA a nyilvánosságtól akkor hogy a nehézségben tudják a számot ???
kukac50
Engem megtisztelt Orbán a mobilomra kaptam a tájékoztatót Vonáról, Ha ilyen fontos személyiség lett Vonából, hogy Törökül mondta, hogy Isten akkor rá kell szavazni!
Megadta a tiszteletet a törököknek,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.