A jövőben szorosabb együttműködést kíván kialakítani a magyar és osztrák igazságügyi minisztérium. 

A jogi versenyképesség erősítése és a bürokráciacsökkentés terén Magyarország és Ausztria célja azonos, ezért a két minisztérium a jövőben szorosabban együtt kíván működni – mondta el Trócsányi László igazságügyi miniszter az osztrák partnerével folytatott megbeszélésről szólva pénteken az MTI-nek.

Tájékoztatása szerint Josef Moser új osztrák igazságügyi miniszterrel áttekintették az általános adatvédelmi rendelettel kapcsolatos teendőket, és megállapították, hogy az adatvédelem elért szintjét meg kell őrizni, mert a kis- és középvállalkozások helyzetét az európai szabályozás nem nehezítheti meg.

Trócsányi László közölte azt is: tájékoztatta az osztrák minisztert az Emberi Jogok Európai Bírósága előtt folyamatban lévő fontosabb magyar ügyekről, köztük az Ahmed- és Iliasz-ügyről, valamint magyarországi látogatásra hívta meg az osztrák igazságügyi minisztert, aki azt elfogadta.

(MTI)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Szeretném én olvasni az osztrák miniszter nyilatkozatát is mert ezek csak hazudni tudnak !!!
kukac50
Van Magyarországon igazságügyi minisztérium? Akkor,hogy lehetnek a Fideszes hazudozók az adó fizetők pénzének hűtlen kezelését végzők még szabadlábon?
namihami
Nem elveszett gyerekek ezek a sógorék. '45 után sikeresen lepattintották magukról a Hitlerjüket (aki ugyebár mégiscsak osztrák volt) és hangosan tiltakoztak a nácizmus ellen. Be is jött nekik.
Most kiment hozzájuk a mi kis házinyilasunk, hiszen elvbarátaihoz és eszmetársaihoz mehetett és máris megtalálták a közös nevezőt.
Csak a név más, az eszmerendszer azonos. Megmondta a mi Führerünk, hogy ""Összenő, ami összetartozik."". Növöget is szépen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.