Gyurcsány Ferenc szerint a korábban emlegetett külföldi bankszámlákon kívül is vannak az Orbán-kormányra vonatkozó terhelő bizonyítékok, felvételek, és még a választás előtt ki fognak szivárogni. A politikus ezt a Hír TV Egyenesen című műsorában jelentette ki.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@dodóka: Bízzál benne! A megfelelő időben nyilvánosságra fogja hozni.
JAJMÁR
@nemkati: Mindegy! Semmin nem fog màr vàltoztatni, ha van is valami a birtokàban. "Nehėz" ilyen előzmėnyekkel komolyan venni màr, hiszen ha megszorìtjàk, elsūti ezt a szeintem blöfföt. Nekem egy rėgi kabarė jut eszembe "ha ėn egyszer kinyitom a szàmat..." Salamon Bėla remek alakìtàsa.
Amivel jól beijeszti a "urakat", hisz mindnek "vaj van a fejėn".

De ha tėnyleg előkerūl mėg valami, szerinted megvàltoztatja az emberek vėlemėnyėt?
Hiszen elėggė egyėrtelmű anėlkūl a "bizonyítėk" nėlkūl is a valósàg..
De szeretnėk meglepődni..
nemkati
@JAJMÁR: Ha Gyurcsány előjön valamivel, az nem blöff lesz. És sokaknak elégtétel, hogy amit csak feltételeztünk, az a bizonyított valóság. Ne mondd, hogyha kiderülne 0rbánról, hogy nagy vagyona van külföldön, az nem rengetné meg a hatalmát!

Gyurcsányék csak akkor fognak bármivel is előjönni, ha alaposan körbejárták a dolgot, és bombabiztos bizonyítékok vannak. Bár, jó kérdés lehet, hogy az a bizonyíték nem banktitok-e, mert azt meg ugye honnan - ahogy az ő (Gyurcsány) értékpapírjainak a holléte és mennyisége is banktitok kéne legyen.
JAJMÁR
@nemkati: Majd azt mondanàk, hogy nem igaz. Kampànyfogàs.
A hìvek hívek maradnak, a Gyurcsàny pedig... feketedik - de rejtėly, hogy hónapokig hagyjàk hadd mondja . Vagy törtėnt a hàttėrben "alku", vagy kihúztàk ezt a "mėregfogat", ės most betàmadjàk a Gyurcsànyt, aki előjön egy màsik aduval -
Egy biztos. Semmi nem az, aminek làtszik, ės a jàtszmànak csak eszközei vagyunk.
De ebben is nagyon szeretnėk csalódni !
nemkati
@JAJMÁR: Úgy nézel ki, mint aki feladta. Csak 0rbán harcolhat a hatalmáért, mi nem harcolhatunk ellene? De! Mindent meg kell próbálni, mindent be kell dobni, ami igaz és tisztességes módon adódik!
JAJMÁR
@nemkati: Debogy adtam fel! De az a frànya realitàs.

Csodàk azėrt törtėnhetnek :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.