A kormány sérelmezi, hogy az ENSZ tényként kezeli, hogy emberek milliói indulnak útnak, és hogy ha már együtt kell élnünk a migrációval, akkor hozzuk ki belőle a legjobbat. De mi történik, ha Trump után Orbán is feláll az asztaltól?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Shikari: Valóban nem kell bonyolult lélek ahhoz, hogy valaki a nyilvánvaló hazugságokat, lopásokat lássa.
Az államadósság jelenleg történelmi csúcson van.
De ez mindegy is, neked túl bonyolult :)
Egyébként csinálhat bármit, ekkora hazudozást, tolvajlást nem tud kompenzálni jó kormányzással sem. De kormányzásról végképp nincs szó.
Aki Én
@Shikari: ...ettől még az államadósság csúcson van. Basszus, te sosem tájékozódsz? Hogy lehet így élni? Nem is az a baj, hogy megvezetett, elbutított, tájékozatlan alak vagy, hanem az, hogy ezt itt meg is osztod :) Olyan érveket hozol a kormány mellett, ami nincs. Ez totál szégyen, miért csinálod? Erre nem kötelezhet senki.
Clavigo
@Shikari: Te igazi funkcionális analfabéta vagy...Orbán elvtárs szívesen törli Veled a seggét,,,szívesen törli beléd a talpát...Másra nem is való egy magyarul beszélő,,ideszavazó ,koszos bocskoros lápi móc...oszt jó napot.
Aki Én
@Shikari: ,,aki a nemzetért áll ki."
Ez óriási. Nincs több kérdésem...
Aki Én
@Shikari: 2017 December
,,Soha nem volt ilyen magas a magyar államadósság összege, mint most: az év végére a kormány előzetes becslése szerint 27,5 ezer milliárd forinton tetőzhet az adósság, amely a 2010-es kormányváltást megelőző év végén még csak 20,4 ezer milliárd forintot tett ki. Vagyis az elmúlt nyolc évben – a második és a harmadik Orbán-kormány regnálása alatt – több mint hétezermilliárd forinttal nőtt a nominális államadósság összege. Ebben még nincs benne a magánnyugdíjak államosításából származó mintegy 2200 milliárd forintos összeg, amit közvetlenül adósságcsökkentésre fordított a kabinet. Ezzel együtt 9,3 ezermilliárd forintos a növekmény, vagyis a jelenlegi államadósság harmada az Orbán-kormány elmúlt nyolc évének a „teljesítménye”.
És 2008-ban gazdasági válság volt!
Itsuka Nakimaga
@Shikari: Bevetted? Vagy csak te is bennünket próbálsz etetni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.