A DK szerint a kormány átverte a nyugdíjasokat, mert várhatóan nagyobb mértékben emelkedik a kenyér ára, mint amennyivel a nyugdíjukat növelték.

Gréczy Zsolt, a párt szóvivője a DK és a Szolidaritás nevében pénteken, sajtótájékoztatóján azt mondta, 10 százalékkal drágult a búza, ezért a malomipari vállalkozások kénytelenek emelni a liszt árát.

Emellett növekedtek a bérköltségek, mivel a kormány teljes mértékben a vállalkozókra hárította a béremelésből fakadó pluszkiadásokat, az áram pedig úgy nőtt a magyar vállalkozások számára 30 százalékkal, hogy közben a világpiacon csökkent az energia ára – sorolta.

Ezek hatásaként a kenyér várhatóan 10 százalékkal fog emelkedni, miközben a nyugdíjasok juttatása csak 3 százalékos emelkedést hoz, ezért a kormány ismét átverte a nyugdíjasokat – összegzett Gréczy Zsolt.

(MTI)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
És akkor a tojás áfáját ne is említsem, mert az több mint ami a bruttó amikor Bajnai volt.
Toljuk má ezt is oda Zseni Szilárbnak, hagy csócsálja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
Csak azokat a nyugdíjasokat verik át,akik hagyják magukat átverni. Érzik,hogy szarul éknek,sőt egyre nehezebben,de még véletlen sem a félistenük lopásainak és hazugság áradatainak tulajdonítják,hanem elhiszik,hogy minden országban ilyen nyomor van,Mi inkább nagyon is jól élünk a többiekhez képest.Azt nem tudom,hogy az ilyen nyugdíjasoknak nincsenek gyerekeik,unokáik akik rá szólnának,hogy " Mama! Kilopja a szemét Orbán,de maga ezt nem veszi észre? " Szerencsére a 2,5 millió FideSS nyaloncból egyre kevesebb az agy mosott nyugdíjas. Inkább azok akik már alapból is jó nyugdíjat kapnak,nem is volt igényük soha semmi komolyabbra,így megélnek még abból ami van.A maradék nyugdíja meg a holdudvar szülei,anyósai,szomszéd asszonyai alkotják.Én például azt sem hiszem el,hogy Magyarországon 2,5 millió ember akarja Orbánékat továbbra is.Úgy igen,hogy benne vannak a Románok és az Ukránok,de konkrétan a Magyar dolgozók akik a munkájukból kell,hogy megéljenek és azok szülei,egész biztos nem akarják a csuti diktátort április után is hatalmon tartani.
juttka
@1bitang: Mindenkit átvernek, mindenben hazudnak.
karma1
@1bitang: @juttka: Dehogy csak oket...:o(((( MINDENKIT, aki hagyja magat!
De egy idos, beteg, egyedul elo embernek nincs valasztasi lehetosege, nem tud ugralni, ha nem akar megfagyni, akkor a villanyszamlakat, kozos koltseget ki kell tudni fizetni, meg persze a gyogyszereket.
Es erre mondta cinikusan a pofatlan kosa, hogy a nyugdijasok alig varjak, hogy visszamehessenek dolgozni... Mocsok egy megjegyzes volt, mert az o anyjanak nem havi 51.400-at kell beosztani, mint a baratnomnek, aki 44 evet dolgozott tanarkent, de ebbol sajnos az utobbi 14-et a mamaja apolasaval toltotte, ami ugye havi 26 ezer forint volt.
Abbol probaljon meg valaki megelni alapfokon, hat azt megneznem...:o(((
Desischado
eről csak annyit, hogy épp ma tudtam meg, hogy az ápolásira 2600 ft-ot raktak. Ennyit erről a mocsok, hazug bandáról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.