Tombol a Soros-paranoia. A Policy Agenda közvélemény-kutatása alapján a magyarok kétharmada szerint Soros György Pártja nem nyerhet a választáson. Sokan kritizálták ezt a kutatást, úgyhogy most mi is megkérdeztük az embereket.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Azt be kell vágni a börtönbe aki ezt a faszságot kitalálta, és besulykolta az 1 bitesek egy bitjébe!!!
Nessy
Te jó ég! Ennyire nem lehetünk ostobák? Vagy mégis? Egyik másik "idős hölgyhöz" képest egy egysejtű IQ bajnok!
cikicakk55
Elkeserítő ami ebből a riportból lejött.A fiatalokat nem érdekli,nem is tudják mi a helyzet most.A nagypofájú vénasszony meg Orbánt Isteníti,de egy másik is benne bízik. Nem tudom,hogy tudják a normális embereket ennyire megvezetni.Én sem vagyok már fiatal(62),de látom mi megy körülöttem.Hiába raknak ki akár méterenként is óriás plakátokat,a normális embert legfeljebb az zavarja benne,hogy túl sűrűn vannak,kerülgetni kell,de nem a mondani valója. A legutolsó férfi,az Úr angyala volt a csúcs.Pedig eleinte normálisnak látszott.Nem cikizni akarom a vallást,de ha tényleg köztünk vannak az Úr angyalai,akkor miért engedik meg ezt a gazságot,az emberek kihasználást,a sok ártatlan gyerek szenvedését? Miért nem lépnek közbe? Miért nem büntetik meg azokat,akik embereket fosztanak meg jogaiktól,megélhetésüket veszélyeztetik csak azért,hogy még több milliárd legyen a bankokban a számláikon. A sírba úgy sem vihetik magukkal.Állandóan azzal jönnek,hogy majd az Úr színe előtt felelniük kell.Az mennyire segít a gyerekeimen és az unokáimon,hogy ezeket a tolvaj gazembereket majd az Úr a haláluk után megbünteti.Attól még az én gyerekeimnek,még 50 évül bőven hátra van az unokáimnak még több,de ők itt a földön isszák meg a levét annak,hogy itt a földön ezek a szemetek nyugodtan dőzsölhetnek.Ilyen hülye tényleg a Magyar? Elhiszik,hogy Sorosnak is van pártja?
Nessy
Egy bizonyos szint alatt, ha valamit állandóan sulykolnak, egy idő után valóságnak hiszik. Itt is ez történik! Az "Úr angyala" már csak hab volt a tortán.
dr. prédikátor
Az ész megáll! ha ezeknek a barmoknak azt sulykolja a fejébe a cigus fecalicus hogy jézus a Sátán ezek feltétel nélkül elhiszik!!!Ennyi agyilag zokni emberszabású egy csomóban ez csúúúúcs!!!
division
@dr. prédikátor: Pedig igaz, Jézus (legalábbis a követőinek egy része) maguk a Sátánok:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.