Novák Katalin bejelentette, hogy elindult a határon túli családokat támogató Köldökzsinór program. Novák Katalin közölte: a január 1-jén elindított program egyik eleme a 64 125 forintos egyszeri anyasági támogatás, a másik pedig a babakötvény, amelynek elindításához az állam 42 500 forintot biztosít, később pedig évenként kamattámogatást. Eddig 523 határon túli család igényelte az anyasági támogatást - fűzte hozzá. Azt hangoztatta, minden magyar gyerek kincs, bárhol szülessen is. Elmondta, erőforrásként tekintenek a csaknem 4,5 millió határon túl élő nemzettársunkra is, akik szintén hozzájárulhatnak a magyarság gyarapodásához.

Forrás: civilhetes.net
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Nekik köldökzsinór,nekünk selyem. (A most külhoni magyaroknak mondottakkal szemben az
egyenlőségért kell küzdenem? Mily mértékű lemaradással kell kezdenem;nekik ingyenes orvosi ellátás,-nekem semmi,ha a tb-t nem fizetem. Nekik ingyenes oktatás,nekem az analfabétizmus-sal való barátkozás. Nekik 81% kedvezmény utazásra,nekem teljes árú menetjegy akárhova. Nekik nyugdíj hozzájárulás nélkül az átlagnyugdíjhoz bejelentett magyarországi lakcím,nekem cirka 47 év ledolgozott,fizetett minden járulék,van még tovább,mondjam még? Jelen korban,
trianon kit súlyt,-jobban?)
kereső
Már nem is másod,hanem lassan harmadrendű állampolgárok leszünk saját hazánkban.Ennek a bandának mindenki fontosabb ,mint mi.Pedig itt mi lennénk itthon,ott meg ők vannak otthon.Élvezik a saját hazájuk által biztositott ellátásokat, és a még ennél is bőkezűbb ellátást tőlünk.Micsoda haszon is kettős állampolgárnak lenni.
bakegya
Tessen ez a NAGY MAGYAR ANYU mondani ,VÖRÖS SEGGFOLTOSOK többet kapnak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.