Az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékéve koordinálásáért felelős kormánybiztosi tisztség megszűnt, de Schmidt Máriát “az első világháború 100. évfordulójára történő méltó megemlékezés érdekében” íziben megtették az erről szóló megemlékezések koordinálásáért felelős kormánybiztosnak. 

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
csak szólok: 1914. július 28. – 1918. november 11.
rohács1926
Az akcióhoz a számlálatlan közpénzt meg talán a jegybank biztosítja.
Ehhez elég lesz annyi, hogy kuszaszem meg a sarokba leső egymásra kacsintson.
Ne reménykedjünk, biztosan menni fog nekik.
relatív
Történelmünkből már kitörölték azt a bizonyos 40 évet, amit a magyar nép mint a legkedvezőbb időszaknak élt meg, most csak az elvesztett csatákat kell megnyernünk.

Elsőként az I. világháború, majd a többi van soron, erre vannak megfelelő tudatlan emberek, akik erősen dolgoznak ezen a feladaton...
Sámannus
Dózsa László akkor szökött meg először az oroszoktól. A nagy fater zacskójában menekült a Másenkák elől. Má a nyolcadik menet volt amikor a nagyi következett. Bizony.
Marisnak ezt is aláírta, tehát hiteles. Horthy pedig egyből vele jattolt, és direkt írt egy "B" történelmet, amit csak most találtak meg a budai várban, az egyik retyó lefolyójában.
namihami
Nyertünk? Vesztettünk? Csupán orbáni-schmitti akarat és némi közpénz kérdése.
Választás előtt még nyerésre fogunk állni, de ha győz a Fidesz, akkor a vereség se elképzelhetetlen. Ha már anno a történelem vasfoga akkor mégis úgy hozta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.