A pécsi fideszes politikus ismerősömmel vitatkoztam az fbn az oktatásban tett károkról,amikor a vitát mintegy lezárandó,közölte,hogy nem baj,mert majd április 8-án majd mindent eldönt az Isten,meg a nép. Ettől azonban még inkább elszakadt a cérnám.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Nagyon bíznak a megvezetett megrémített pupákokban!
Csizmás Kond
" Csakhogy hazánkban folyamatosan proteszt szavazás van, a felhorgadó többség nem valakire, hanem valaki ellen szavaz tiltakozásul."
Nakéremszépen ...addig amíg a baloldal az ilyen és hasonló ökörségekkel próbálják félrevezetni majd az emberre kenve megmagyarázni a semmitsemérő szarakodást, hogy bár vannak de csak annyi hogy léteznek és minden megnyilvánulásuk abban nyilvánul meg hogy sehol senki se tudja őket úgy jelölni, hogy meghatározó pozícióba kerüljenek addig ne az embereket vádolják hanem húzzanak a francba.
Normális országban a választás tétre megy nem vesztesre, de nálunk épp az ilyen buzi hajlamú sorosbérenc alakok magyarázzák bele a z amúgy is kedvevesztett, politikától megcsömörlött emberekbe hogy tégy a vesztesre.
...szaralakok !
nevemnick
@Csizmás Kond: ne igyál előre az ellenzék bőrére. Így vagy úgy de változás lesz, aminek a valós többség (értsd: nem a fidesz) lesz a győztese.
Szevasz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.